Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Myslím že mam HIV

16. 04. 2015 v 21:58Off-line Anonym
Čau je mi 18 a myslim si ze mam hiv příznaky jsou a bojim se... jen jednou jsem mel analni sex s klukem v roli aktiva... a oralni mockrat... k jakemu doktorovi si mam zajit?
16. 04. 2015 v 22:05Off-line g.garcon  (30/-/-)
:) testy ti může udělat i tvůj praktický lékař ;), HIV/AIDS samotné o sobě příznaky jako takové nemá, jde o ztrátu imunity, často postupnou...
16. 04. 2015 v 22:08Off-line Anonym
Právě jsem mel v minulosti uz i pasovy opar coz je taky ze ztráty imunity a bojim se toho fakt moc .. ale dekuju
16. 04. 2015 v 23:25Off-line Doc  (33/-/-)
U většiny pacientů se projeví akutní retrovirový syndrom, který se leckdy podobá kombinaci chřipky a angíny. Stádium C (nebo III) nákazy HIV (tedy vlastní AIDS) propuká až po několika letech, tento interval zkracují prodělané infekty a prodlužuje HAART (higly-active antiretroviral therapy, kombinace aniretrovirotik). Pacienti s AIDS nemají běžný pásový opar, nýbrž herpes zoster generalisatus (na celém těle, ve více dermatomech). Aktivní role při análním sexu představuje o poznání menší riziko než role pasivní, v případě použití kondomu klesá riziko (skoro) na nulu (možné mikropraskliny v kondomu apod.), orální sex je nebezpečný v případě zánětu dásní, navíc drobná porušení sliznice člověk nevidí. Jak již bylo řečeno, testování může indikovat PLD (PLDD), příp. si jej můžeš zaplatit sám jako samoplátce.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload