Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kolik jste měli sexuálních partnerů II.?

20. 05. 2015 v 00:14Off-line Anonym
Nemohu to tu napsat k hlavnímu článku, protože by to nešlo napsat anonymně. Takové věci nechci zveřejňovat. Takže anonymně se přiznám. Měl jsem za život cca 150 partnerů. Ale nejsem chlapec, jsem už zralý muž. Takže za tak dlouhou dobu se to nasbírá jaksi samo. Když si rozpočítáte, kolik let jsem na to měl, tak to vychází průměrně 5 partnerů za rok. A to zase není žádný Casanova. No za ta léta se to nasbírá. Co je důležité. Nikdy jsem nechytil žádnou pohlavní nemoc. Asi proto, že anální sex pouze výjimečně. A když už tak buď s gumou, nebo jen s důvěryhodným člověkem, nebo jsem hodně mazal.

Když jsem měl partnera, byl jsem mu věrný. Když jsem však měl období, kdy jsem žil sám, tak jsem vždycky stál před volbou: Být doma sám, nebo jet na schůzku? To je pro ty, co by mě chtěli odsuzovat. Když jste doma sami delší dobu, tak už pak to jde na mozek a jedete na rande.

Kdyby se mě někdo zeptal, zda jsou negativa, tak jsou. Nechytil jsem sice nikdy žádnou pohl. nemoc, ale chytil jsem párkrát chřipku, rýmu, nebo škrábání v krku a vím, že to bylo po tom, co jsem se s někým líbal. Přišel jsem na to, že každý člověk má v ústech nějaké originální breberky a ne vždy to sedne. Takže určitě by bylo lepší mít jednoho partnera celý život a být mu věrný. Nepropaguji promiskuitu. Ovšem pokud to štěstí nemáte, tak randíte. Jinak jsem měl většinou štěstí na hezké kluky, byly to hezké chvíle a hezké milování. Vybíral jsem si vždycky ty, co si chtěli i povídat, nebylo to nikdy jen tupé zasouvání něčeho někam. Do darkroomu, do kabinek, ani do saun, ani na jná místa spec. pro sex jsem nikdy nechodil. Vždycky šlo o to se setkat, projít se, pokecat, a pak podle sympatií buď něco bylo nebo nebylo. Kdo je bez viny, ať první hodí chlebem :-)
20. 05. 2015 v 08:42Off-line THX1188  (40/183/90)
Klidně chlebem hodím :) Jen nechápu,k čemu bychom se měli jako vyjadřovat. Chceš uznání a poplácaní po ramenou? To nevím důvod. Chceš zavržení, že jsi promiskuita....taky nevidím důvod. Evidentně si nám to chtěl především sdělit. Děkujeme. Nyní víme pár věcí. Dá se hodně píchat ve zralém věku, dá se nic nechytit a nebo taky jo....chřipka určitě. Můžeme si při tom povídat....:)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 05. 2015 v 09:40On-line BussterX  (103/130/150)
Asi založím debatu Kolik jste měli sexuálních partnerů III., a pak někdo založí debatu Kolik jste měli sexuálních partnerů IV. a V. a VI. a VII. a hezky se nám to téma naředí : ))
20. 05. 2015 v 10:59Off-line jentakten  (28/180/-)
Uděláme z toho sitcom? :D
20. 05. 2015 v 12:23Off-line iceman93  (103/230/150)
Nevím, nejlepší by byl asi jeden partner na celý život. Ale to se stává jen ojediněle, jestli vůbec. Sexuální partneři nejsou důležití a takové témata jsou celkem o ničem, zasexovat si může kdokoli třeba každý den s nějakými prostituty a pak ten počet sexuálních partnerů narůstá strmě vzhůru. Nebylo by spíše lepší napsat kolikrát jste byli opravdu zamilovaní? Já byl třeba mnohokrát platonicky, ale doopravdy to bylo jen jednou.
20. 05. 2015 v 18:55Off-line esthetique  (40/-/-)
My te neodsuzujeme, protoze mas naprosto spravny nazor a to diky tomu ze uz mas nejakou zivotni zkusenost a nezijes s hlavou v oblacich (jako zdejsi -NACTKY, ktere to - az dospejou do tvyho/naseho veku - taky to pochopi. A pak zacnou mit zajem, ale to uz zase nebudeme chtit my, ha ha ha)
pluralistikus majestikus
20. 05. 2015 v 19:11On-line BussterX  (103/130/150)
Až náctky dospějí do našeho věku tak nám bude 75 - 90 let vole a ne že nebudem chtít ale nebudem moct :P
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload