Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Oslava - občerstvení...

21. 05. 2015 v 22:33Off-line navratkrecka  (25/169/50)
Ahoj,máte někdo zajímavý recept na něco co by se dalo připravit na oslavu?
V sobotu máme rodinou sešlost a já nevím co nachystat,mám pocit,že vždy připravím v podstatě to samé a chtěl bych něco co by zaujalo...
Máte někdo nápad?
Jen solidně a ne ti co by si chtěli dělat srandu,děkuji:)
21. 05. 2015 v 22:39Off-line THX1188  (40/183/90)
S mužem děláme pohoštění často. Mohu se zeptat, co tedy běžně děláš a z toho vyjít? Jí sešlost oslavy ryby?
21. 05. 2015 v 22:45Off-line navratkrecka  (25/169/50)
Ahoj :D nečekej nic gurmánského .... většinou když se sejdeme jako rodina nachystá se nic nenáročného :) Takže domácí paštika s kuřecích jater, pagáčky, zelový zavin s listového těsta, zeleninový závin s listového těsta, miša řezy,margot řez, střecha s bebe sušenek, šopský salát, salát s krabých tyčinek s mandarinkami,ananasem a kiwi, 24 hodinový prokládaný salát - skutečná libovka,mohl bych zaslat recept, domácí kachní škvarky, kuřecí řízky v sýrovém těstíčku a nebo obalované v chipsech paprikových, masové jehly(kuřecí/vepřové maso) ... to je asi takový základ,který mám pocit,že točím pořád dokola + nějáké chlebíčky .... nejčastější pomazánky jsou klasika jako křenovka,česnečka,rybí a nebo mrkvovo-celerová....

Pravda,že ryby jsem nepřipravoval nikdy ...
To je docela dobrý nápad,máš nějáký ověřený recept?:)
21. 05. 2015 v 22:51Off-line THX1188  (40/183/90)
Mám několik receptů, co se nám osvědčily. Prvně tatarák z lososa, dále máme chřestovou sezonu, tedy jistě chřest v různých upravách, něco netradičního a přitom českého, jako salát z bulguru a červené čočky, pak zajímavou domácí klasiku z vepřového a cibule - pečené kousky masa, jistě bych zkusil i l***agne se špenátem a klidně i utopence jinak - masové nakládané kuličky. To jen, co mě nyní napadlo, pokud tě něco zaujme, napiš a hodím ti sem recepty. Třeba tě také nic neosloví a vyzkoušet můžeš :)
21. 05. 2015 v 22:55Off-line THX1188  (40/183/90)
A jsem to nemehlo, hvězda večírků je zlotřilý koláč. Jde o francouzskou slanou klasiku...
21. 05. 2015 v 22:58Off-line THX1188  (40/183/90)
Pangasius s kůrkou

Ingredience

4 filety z pangasia
sul
pepr
50 g rozpusteného másla
1½ dl strouhanky
½ dl strouhaného ementálu
strouhaná kura z pulky citronu
stáva z pulky citronu
susená bazalka podle chuti


Postup

Zapnete troubu na 200 st. C.
Rybí filety osuste, rozlozte je do pekáce, osolte a opeprete je.
Smíchejte máslo spolu se strouhankou, citronovou kurou a stávou, sýrem a bazalkou. Tuto hmotu rozetrete na filety.
Pecte v troube 20–25 minut
21. 05. 2015 v 23:00Off-line THX1188  (40/183/90)
http://www.menudomu.cz/quiche/

Zde odkaz na Koko, osobně ji miluji, potají samo :) A dost podle ní vařím...myslím, že se inspiruješ i u ní.
21. 05. 2015 v 23:05Off-line THX1188  (40/183/90)
22. 05. 2015 v 00:04Off-line navratkrecka  (25/169/50)
Bůček na jablkách podle Koko mě docela zaujal :)
22. 05. 2015 v 09:04Off-line Gliese581c  (39/176/78)
Jestli chces neco netradicniho, tak zkus polentove jednohubky - http://www.apetitonline.cz/…nohubky.html . u nas se po nich jenom zaprasilo
22. 05. 2015 v 10:10Off-line Bluefox  (37/198/93)
Dej tomu tématický nádech. Za mě osobně mexiko. Nakup velké množství fazolí, kukuřice, chilli, masa, tortill, sýra a avokáda a pak jen kouzli různé variace.
22. 05. 2015 v 13:17Off-line ozvien  (73/-/-)
Udělej holandské odpoledne.Vezmeš krabici se sušenkami obejdeš jednou nanejvýš dvakrát lidi aby si vzali a je vystaráno.
22. 05. 2015 v 13:19Off-line Bluefox  (37/198/93)
U holandských sušenek je problém udělat i to jedno kolo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload