Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Aké to je?

02. 09. 2015 v 00:10Off-line Anonym
Ahojte chalani ;) mám nasledovnú dilemu : mám 17, už od začiatku puberty som si myslel, že ma priťahujú len chalani. Teraz mám v tom však riaden zmätok. Pobozkalo ma jedno rezke extrovertne dievča. Bozky sa mi páčili, dokonca som mal potrebu začať ju hladiť po chrbte. Je to vôbec možné? Teda, žiaden vzťah som doteraz nemal s nikým, no, čosa ppredstáv týka, viem si vyhonit len nad pekným chlapom z porna (gay-//-), ženy ma nep***ahuju svojimi prednými ani zadnými ženskými zzbraňami. Skrátka, teraz som v šoku. Nezaskatulkoval som sa predčasne? Ani ja, ani ona sme neboli opití, rozmýšľal som každou bunkou svojho tela, no predsa ma nič nestalo, nech s tým skončím. Pocítil som akési splanutie dvoch tiel. Vlastne, k sexu nedošlo, cítil som, že gasparko nie je v plnom pozore. Mam v hlave neskutočný zmätok. Hádam najviac by ste mi poradili, keby ste mi napísali vaše pocity z bozkavania sa so ženami, dajme tomu v takomto pubertalnom veku. Mam strach, pretože niektorí ľudia z okoliauuž sa už na moju orientáciu pýtali, potvrdil som im ich dohady. Teraz však mam strach, že môžem byť bi, ale v zživoteto na obe strany neuhram proste. Ďakujemvvopre, ssnáďsa nnájde niekto reagujuci
02. 09. 2015 v 14:57Off-line onlip  (61/180/84)
Walter:
Napíšu ti, jak to bylo u mě, v ostatním se budeš muset rozhodnout sám.
Ve tvém věku jsem měl vztah s dívkou i s klukem. Zpětně vím, že do kluka jsem byl zamilovaný a celkově jsem ho dokázal mít rád víc než dívku. Ale to vím právě jen zpětně. Současně jsem byl 30 let se ženou. Emoční vztah k ní mám dodnes, je to matka našich dětí.
Jestli můžu navrhnout, drž se klučičí cesty.
02. 09. 2015 v 15:28Off-line poklad  (29/177/69)
S holkou se rád líbám/mazlim, ale jsem gay... Vylož si to jak chceš :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
02. 09. 2015 v 16:05Off-line klucinek  (33/176/75)
Nu co, pokud kouří p**a bez sombréra, zkus a hyn sa ukáže....
13. 09. 2015 v 21:07Off-line george-95  (28/176/80)
Ja som bisexuál, páčia sa mi chlapci aj dievčatá. Mám viac možností a nesnažím sa to zaškatuľkovať len na jeden smer. Nechávam tomu voľný priebeh. Čas ukáže.
14. 09. 2015 v 22:37Off-line Nye  (31/184/70)
Ahoj, waltere :)
ono... vím, o čem mluvíš. najednou zjistíš, že je ti s tou dívkou hezky, příjemně. ano, dokázal bys ji hladit, líbat ji a nechat se hladit a líbat. možná by ses - při stimulaci známých míst - s ní dokázal i milovat. jestli by to byla ale láska i duševní, ta emoce, to nevím. možná by tě ten vztah za ... půl roku "omrzel". protože bys zjistil, že to není ono. že ti něco chybí. že ten kluk přes ulici tě přitahuje. zakoukal by ses do někoho, protože v tom vztahu s dívkou bys nemusel být spokojený. ale třeba se taky úplně mýlím :)

chci ti ještě říct toto: zdáš se mi jako velký romantik. víš, jak krásný je dotek. a... nevím, řeknu to naplno: jestli ve tvém současném vztahu nejsi spokojen, pak prostě můžeš chtít přijímat doteky i od dívek (méně preferovaného pohlaví). pro tu něhu, spokojenost.

tady by to asi bylo na pár zpráv, abych se vyznal a mohl ti třeba poradit :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload