Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Osm minut do Armagedonu - leden 1996

26. 09. 2016 v 10:03Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
JEN INFORMACE. MYSLETE SI O NÍ A JEJÍM PŮVODU, CO CHCETE...
Američané testovali obranyschopnost ruských radarů vypuštěním norské meteorologické rakety, bez oznamovací povinnosti. Jelcin aktivovoval jaderný kufřík. Za zmíněný čas bylo zjištěno, o jaký druh rakety se jedná.
JAK BLÍZKO JSME BYLI NAŠEMU ZÁNIKU....
26. 09. 2016 v 10:36Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Nedráždi Rusa meteorologickou raketou (Nedráždi hada bosou nohou). :-P
27. 09. 2016 v 16:03Off-line Lollo  (29/-/-)
Jadrové zbrane nikto neodpáli. Znamená to totálne zničenie planéty. A nikto sa pred radiáciou neschová, keďže aj protiatómové kryty vás pred radiáciou neochránia večne, nanajvýš pár mesiacov.
Samozrejme, pokiaľ ku gombíku neposadíte vygumovaného američana, ktorý fandí seriálu prvých 100, už ten samotný seriál je priamou hrozbou pre ľudský druh.
27. 09. 2016 v 16:07Off-line Haru  (26/-/-)
Co na to říct.. Snad jen, že svět není černobílý, a nikde nenajdete ty "dobré", nebo "špatné" strany. Můžete si jen vybrat menší zlo...
27. 09. 2016 v 18:19Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Jelikož mi tento příspěvěk nepřijde zajímavý přikládám recept na Segedínský guláš: Vepřové maso
Plec bez kosti 600 g
Cibule
Rostlinný olej 40 g
Mletá paprika 1 lžička
Vývar 200 ml
Kysané zelí 400 g
Hladká mouka 25 g
Šlehačka 120 ml
Sůl
Kmín
Segedínský guláš
Postup přípravy:Zařazení: Maso, Vepřové
Maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na polovině oleje dorůžova. Přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme trochou vody. Do cibulového základu přidáváme nakrájené maso, kmín a osolíme. Přilijeme část vývaru, přikryjeme pokličkou a za občasného míchání dusíme, až je maso poloměkké. Podléváme vývarem nebo vodou. Potom přidáme k masu nakrájené kysané zelí a dusíme. Guláš zahustíme jíškou připravenou z oleje a mouky, dobře rozmícháme a při mírné teplotě dodusíme maso doměkka. Nakonec zjemníme smetanou, osolíme a krátce povaříme.
27. 09. 2016 v 18:38Off-line Lollo  (29/-/-)
Ty by si len seged-in žral!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload