Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Začínám v posilovně, jak to přesně funguje?

05. 01. 2014 v 23:51Off-line Anonym
Ahoj všichni.
V první řadě bych chtěl poděkovat všem co mi sem odpoví :*


Od února začínám chodit do posilovny a na bazén. Musím ze sebou něco dělat... Doporučil mi to lékař, protože jsem od 15 věku do 17 věku vyrostl o 25 cm a páteř to nějak nezvládá... Dále mám cca. 193 cm a 90 Kg... Mám strach, že na sobě žádné výsledky neuvidím... :/ Chceme tam chodit 3x týdně do fitka a jiné dny chodit plavat.... Myslíte, že si mám i koupit ty proteinové nápoje a tak ? Že mi to v něčem pomůže ?

Pak se bojím reakcí těch druhých co už do posilovny chodí nějaký ten čas, a já tam půjdu jako začátečník a jak se na mě budou dívat.... Jdu tam s kámoškou tak to možná bude trochu lehčí se jakoby " začlenit "...

A za další jak je to s měsíční permicí... To tam mohu jít za měsíc kolikrát chci ? U nás se prodávají jednotlivě, permice na 10 vstupů a na 15 a pak měsíční.... Tak jak to s ní je ? :)

Díky moc všem co mi odpoví :) Snad mi to nějak pomůže :)
05. 01. 2014 v 23:52Off-line Anonym
A mimochodem je mi 19 :)
06. 01. 2014 v 00:07Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Pokud je mesicni, tak by to melo byt kolikrat chces, ale radsi se preptej.. proteiny atak nejsou treba..teda zalezi, jak chces vypadat a nikdo na tebe cumet nebude, kazdy si hledi sveho
06. 01. 2014 v 11:09Off-line igy  (38/173/81)
Doporučoval bych začít s trenérem aspoň pár lekcí, aby ti řekl, co máš dělat na ty záda a páteř. A s tou kámoškou si to rozmysli - ženské spíš cvičí na tvarování až shazování, zatímco ty potřebuješ na zpevnění až budování, a navíc je lepší choditi s někým stejně velkým, abys nemusel pořád přenastavovat stroje, kdybyste se střídali.
Jinak vše podstatné napsal sonicboom.
06. 01. 2014 v 19:24Off-line matesbuc  (31/-/-)
Anonym - dej fotku, jinak se nedá nic říct ...
06. 01. 2014 v 19:47On-line Martens  (45/193/88)
Souhlasím s igym - ideální by byl trenér na začátek, aby Tě naučil cviky správně, jinak bys mohl nadělat víc škody než užitku. Chce to trpělivost, proteiny a podobné na začátek určitě nepotřebuješ, snaž se co nejvíc využít normální jídlo, jez pravidelně, hodně pij..... myslím , že v každé slušné posilce je vždy někdo, kdo Ti poradí, neměj ostych ;-)
06. 01. 2014 v 19:53Off-line ligaco  (103/-/-)
http://forum.ironfactor.cz/viewtopic.php?…

Kliky a shyby muzes vynechat, to je docela na tobe. Pokud ti nebude vyhovovat uchopeni tyce u p***ahu, tak napis, da se to udelat jinak. Rozhodne se podivej na youtube jak se co cvici nebo pozadej nejakeho trenera.

http://www.bezhladoveni.cz/…jmu-kalorii/

Podivej se, kolik mas na mit denni prijem na udrzeni. K tomu cislu pricti maximalne 500 a tolik by jsi mel jist. Tydne by jsi mel pribrat tak okolo 0.5 kg. Az to tvoje kostra zacne zvladat a chtel bys zhubnout, tak si zase vem prijem na udrzeni a odecti maximalne 500, VIC ANI TUK.

Jestli nevis, kolik ma co kalorii, wolframalpha.com vypomuze a doporucuju si sehnat kuchynskou vahu :)

Proteinovy napoje do zacatku nepotrebujes, jestli na nich trvas tak doporucuju Creatine Monohydrat a Syrovatkovy izolat (dobre chutna a nedela to prujem :D ) a HLAVNE MUSIS JIST, jinak se ti nebudou delat svaly a budes tam chodit zbytecne.

Nikdo tebe resit nebude, kazdej tam ma svych starosti az az. Na mesicni se radsi zeptej, u nas to funguje tak, ze tam muzu jit kolikrat chci a byt tam bez omezeni.

Pokud umis anglicky, tak doporucuju precist St**ting Strenght od Mark Rippetoe. Pripadne na reddit.com/r/fitness a bodybuilding.com ti urcite pomuzou vic. O plavani nic nevim, ale muzu te nasmerovat.

Kdyztak napis.
Hodne stesti :)

Pzn, vsechno tohle je jen muj nazor a nemusis se tim ridit :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload