Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kde najít kluka...

03. 08. 2014 v 23:26Off-line Anonym
Nikdo o mně neví, že se mi líbí kluci. Nechci ani kluka na vztah, ale na sex. Můj problém je v tom, že se bojím různých nemocí a provalení mé sexuální orientace. Holky o mně jeví zájem, takže si myslím, že se vzhledem problém nemám, nemám ani nějaké psychické problémy atp., jsem společenský a rád se bavím. Určitě z mého okolí nikdo ani netuší, že mám chuť na nějakého kluka.
Já nechci každý den jiného kluka na sex, chci jednoho stálého, který to ještě nikdy s nikým neměl a taky si hlídá, aby se to neprovalilo. Kde mám takového najít? Jde mi opravdu jenom o sex, ale o bezpečný sex. Prostě různé seznamky se mi zdají hrozně nedůvěryhodné a každý může napsat, že s klukem ještě nikdy nic neměl. Já opravdu nevím, jak tuto situaci řešit a mám pocit, že se snad s nikým nevyspím, protože mám furt strach z toho všeho. Sex s holkou jsem už měl, ale furt mě to láká s klukem, ale mám pocit, že většina tady snad zkusila všechny gaye z okolí, kteří si prostě chtějí jenom z*****t. Já jim to neberu, ale mám z toho fakt obavy.
04. 08. 2014 v 00:01Off-line johnj  (40/186/82)
Jistota, že ti někdo říká pravdu ohledně svého panictví nebo počtu předchozích partnerů, je asi stejná - žádná. :) Je to o důvěře. Když se na to podíváš z druhé strany, tak ani tobě nemusí nikdo věřit, když nechceš vztah, že budeš mít na sex jen toho jednoho, třeba podle rčení "s jídlem roste chuť".
Hledej klidně i zde na seznamce. Určitě najdeš.
Hodně štěstí!
04. 08. 2014 v 00:18Off-line Grappa  (31/197/75)
Určite tu nájdeš takého ;)
04. 08. 2014 v 00:25Off-line Relostyt  (102/-/-)
No já osobně jsem stále panic (co se týče análu). Neříkám že bych neměl nabídky na sex a i pravidelný sex ale 1. je tu ten strach z nemocí a podobně 2. já chci něco více než jen obyčejný zvířecí sex 3. jsem člověk naivní a než abych se zamiloval do člověka který chce jen sex tak raději budu panic.

Takhle to beru já a věřím že nejsem sám a popravdě mi to vyhovuje.
Než být nějaká d***a která nemá v hlavě nic jiného než š**ání raději na dlouhou dobu panic.
neříkám že bych nechtěl sex to určitě ne ale chci ho s někým koho mám rád, koho miluju.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 08. 2014 v 07:52Off-line Nagis  (30/186/60)
Ahoj :) A odkud jsi?
04. 08. 2014 v 11:25Off-line somerone  (36/180/80)
No anonymní cestou toho moc nenajdeš :D
Každopádně úplně nechápu, proč chceš zásadně někoho, kdo ještě neměl zkušenost s klukem? Jestli je to kvůli zdraví, tak i první zkušeností můžeš o to zdraví přijít. Vše je o důvěře a ochraně. Každopádně diskrétnost je věc druhá. Držím palce, protože si hledáš stálého partnera a to je fajn. Dej si ale pozor, mnozí, aby tě získali, ti začnou lhát...
Bude to chtít zkušenosti...
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload