Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Obřízka

15. 01. 2015 v 02:07Off-line Anonym
Mám dotaz našel jsem k sobě kluka miluju ho ze všeho nejvíc na světě je neštastný z toho že má obřízku není pro něj příjemný sex ani anál aktivně ani orál že se to nedá prožívat jako dřív nemám moc zkušenosti s klukama co měli obřízku prý když jsem mu to dělal rukou že ho to trošku bolelo nchci aby to bylo příjemné chci aby to prožíval co možná nejkrásněji jinak to za to předsi nestojí chtěl bych aby se mi ozval někdo kdo má přímo obřízku a jak je to příjemné když ho třeba chci kouřit nebo mu pohonit nechci aby ho to bolelo jaký má pocit když je kluk s obřízkou kouřenej říká že je necitlivej chci je rozumné odpovědi... miluju ho... miluju ho až z toho brečím
15. 01. 2015 v 16:28Off-line vegantronic  (38/186/77)
Jakúdlouho má tvůj kluk obřízku? Ta bolestivost by měla časem ustoupit... A myslím,že je to hodně inviduální. Někdo má s ní nechuť na sex kvůli slabé citlivosti, těm co měli zas fimosu a měli problémy se sexem zas může hodně pomoci. Myslím, žeje lepší se zeptat hlavně jeho co by se mu líbilo...
15. 01. 2015 v 17:14Off-line Credo  (31/188/100)
Presne tak, obrizku sem taky prodelal a vim, ze kluci, co obrizku nemaji a nemeli obrezaneho kluka, tak kou*** zvladali, ale honit moc ne.... Staci, aby ukazal, jak se to jemu libi a myslim si, ze pri trose sikovnosti tomu prijdes na kloub ;-) A pokud ma obrizku jen v radu nekolika tydnu, tak bych s tim nespechal, je mozne, ze se to porad jeste vzpamatovava a ze se to jeste nejak vyvrbi :-)
15. 01. 2015 v 20:10Off-line Anonym
Má jí 3 nebo 4 roky a je prej hodně necitlivej
16. 01. 2015 v 08:08Off-line Credo  (31/188/100)
Tak ale určite si nejak honi ne?? a pokud je necitlivost vazne vysoka, tak bych navstivil urologa
16. 01. 2015 v 08:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Evidetně je snížení citlivosti (rozuměj vzrušivosti) po obřízce bežným jevem:
"V neposlední řadě se potom mužská obřízka bere jako prostředek k potlačení problémů s předčasnou ejakulací, neboť údajně dochází i ke SNÍŽENÍ CITLIVOSTI PENISU."
http://www.predcasna-ejakulace.cz/…u-ejakulaci/
16. 01. 2015 v 10:17Off-line Doc  (33/-/-)
Po obřízce (cikrumcizi) je najednou žalud, který byl dříve chráněn proti zevním vlivům, vystaven faktorům okolního prostředí. Reakcí na to je ztluštění pokožky, které bychom mohli vzdáleně přirovnat v k mozolu (tyloma). Tím se zvětší vzdálenost k zakončení senzitivních nervů v dermis, což vyústí ve stav větší či menší anestezie, zvýší se práh pro vnímání podnětů (příjemných i nepříjemných). Mnozí muži si proto stěžují na prodloužení doby nutné k dosažení orgasmu, což může být zpočátku výhoda u mužů trpících (oni netrpí, trpí jejich partnerky nebo partneři :D) předčasnou ejakulací, s věkem se mnohdy mohou dostat na opačný pól problému, tedy k problémům s vyvrcholením. I relativně závažné formy fimózy lze vyřešit konzervativně, jen je k tomu třeba trpělivost, kdo nechce čekat, zvolí relativně nevratné řešení (obřízku). Musí však počítat i s negativy, vše má rub i líc...
16. 01. 2015 v 11:31Off-line radomir  (40/183/75)
Naprostý souhlas s tím, co je psáno nade mnou. Citlivost se zkrátka z výše zmíněných důvodů sníží, prodlužuje se tak fáze plato (vzrušení probíhá ve 4 fázích: excitace, plato, orgasmus, relaxace-detumescence a zároveň refrakce -tedy určitá doba netečnosti na jakýkoliv podnět, u každého různě dlouhá).

Ano, předčasná ejakulace zde opravdu "problémem není", ovšem velmi dlouhá fáze plato (tedy pyj je zduřen a může tedy "pracovat":-)) také není požehnáním ani pro tu druhou stranu ( mé kamarádky jsou ke mně opravdu otevřené:-), ovšem kdyby dotyční věděli, jak o nich partnerky jsou schopny hovořit:-).... Mno, ale to je na zcela jinou diskuzi).

Každopádně důvod, proč toto píši, je ten, že i můj přítel má obřízku (circumcizi - chcete-li) a trvalo nám asi rok, než jsme se sladili spolu a mně se podařilo svými silami docílit třetí fáze vzrušení -tedy orgasmu:-).

Ono to opravdu není tak jednoduché, ta kůžička mi tam prostě chyběla a někdy to pro něj bylo i bolestivé - ze začátku, a to mi mohl ukazovat jak chtěl, abych ho uchopil tak a tak (pač on samozřejmě věděl jak na to:-)).

Pak jsme tedy došli názoru, že felace je uspokojivějším stimulem a třebaže jeho prožitky nejsou přitom tak intenzívní (než kdyby byl neobřezán) nestěžuje si a do "společného cíle" dojedeme spolu, i když u něj je fáze plato delší.

Důležitá je trpělivost a komunikace, tak hlavu vzhůru a trénujte pěkně spolu:-). Nám to trvalo rok, než jsem byl schopen mu oplatit rozkoš až do konce svými silami.

Takže přeji, ať se vám daří spolu. I když ti to je líto, prostě není nutné to pomalu vzdávat - či aspoň tak to na mě působilo.

Jen to chce trpělivost a mluvte spolu o všem. To je základ úspěchu, nejen v tomto, ale ve vztahu obecně.
16. 01. 2015 v 14:48Off-line Ahojki14  (25/173/50)
:P no ja ji mam no a nemam s tim problemy....ba az sa mi viac paci ze kolko vydrzim :P ha.....ale inak je pravda ze citivost je nizsia ale ako u koho u mna nie... u mna je to normalne....zo zaciatku som mal aj ja komplexy no ale to potom preslo...
19. 01. 2015 v 12:25Off-line gin  (63/184/120)
Jaký má typ obřízky?
21. 01. 2015 v 14:47Off-line Davs  (43/177/71)
Jejda.. jak to čtu, jestli se z toho nedělá věda. Obřízku mam a nemám jediný problém.. Když sem kouřenej, slastné pocity pořád. Dokonce bych řekl, že výraznější i v oblasti, když si kluk hraje pod štěrbinkou v oblasti kolem uzdičky. A z nižší citlivosti spíš těžim.. jinak bych byl do pár vteřin udělanej. Jinak co se týká udělání, nerozhoduje o tom kolikrát ani mechanika pohybů, jako míra vzrušení, sictuace a apod. Někdy by si člověk ucákl z pár pohybů, u někoho to může trvat dýl. ALe je to třeba individuální.
Jinak p**a obřezaný i neobřezaný maj různý tvary, dýlky předkožek, apod, takže stejně je to dost individuální. Oboje se mi líbí. Neobřezaný p**o má bonus, jak se pěkně kůžička roluje v puse, minus nepříjemný pachy, obřezaný se zase v puse krásně rýsuje, vůne je spíše víc čistá, žalud má větší pevný tvary..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 01. 2015 v 22:19Off-line gin  (63/184/120)
Tu nejde o dělání vědy, takových případů znám opravdu hafo a to se touto problematikou zabývám teprve necelý rok. Zjistil jsem, že obřízka je nevyzpytatelný svinstvo. Samozejmě hodně záleží na stylu obřízky, proto jsem se na to ptal. Z toho důvodu, co jsem obřízce jistil, tak jsem se před půl rokem stal intaktivistou.
24. 01. 2015 v 03:46Off-line esthetique  (41/-/-)
Dvě rady: rodiče, kteří nechávají svoje mužské potomky obřezat z jiného než zdravotního důvodu BYCH STŘÍLEL
a pro autora dotazu: najdi si někoho "kompletního", tedy s předkožkou
24. 01. 2015 v 03:50Off-line esthetique  (41/-/-)
Pro Davs: to jsou kecy, Davs, že?!? obřezaný žalud je větší, pevný tvary?!? ha ha ha ha
a zkusil jsi mozek?!? myslím jako ho použít, než jsi to napsal....ne?
a zkusil jsi zajít si k holiči a nechat se ostříhat?!? .....ne?
ale to bys měl, podle tvojí logiky totiž když se necháš ostříhat, trošku ti naroste mozek..... budeš ho mít takový větší, pevný, velmi inteligentní...
ha ha ha
24. 01. 2015 v 04:06Off-line BussterX  (103/130/150)
Může dojít k optickému zdání že je žalud větší, navíc při nošení nekrytého žaluda v oblečení dochází nutně k jeho tření a to soustavnému tření o látku, čímž může drážděním defakto nepřetržitým docházet k překrvení žaluda... to zvětšení bych nevylučoval ať už jako optický klam nebo jako důsledek opakovanéhého překrvení ala napumpovaný biceps... jenže časem nutně dojde ke snížení citlivosti a ten efekt dráždění potažmo překrvení zřejmě pomine...
26. 01. 2015 v 20:24Off-line gin  (63/184/120)
@estetique: To od tebe vůči tazateli nebylo vůbec slušný.

@tazatel: Ono se s tím něco trochu dělat dá. Může si obstarat senslip, nebo pokud mu kousek předkožky zbyl, tak se pokusit o její restaurování. Jsem na německém fóru postižených obřízkou a tam to někteří chlapi provádějí. Pokud někdo z vás umí německy nebo francouzky můžu dát link na ta fóra. Pokud ne, tak mi můžete napsat na mail a můžu to zprostředkovat. Na můj mail se dostanete v mém profilu, kde je odkaz na mé webové stránky.
28. 01. 2015 v 14:01Off-line Davs  (43/177/71)
No Srovnávat hlavu s čůr... m a k tomu holiče? Hlava a mozek má topořivý tělíska?? No nevim, jestli je to srovnání na místě. A myslim, že k obřízce je kompetentní se vyjadřovat, ten kdo ji má. Rozhodně nejde o svinstvo. Neni nutný ji provádět automaticky, ale myslim že neni na místě strašit. Jsou naopak studie a zkušenosti, které hovoří opak. Někteří muži dokonce nosí předkožku trvale staženou, neb jim vyhovuje mít trvale přetažený žalud. O hygieně se nemá smysl vůbec bavit, to prostě je daný a jedině prospěšný. Takže pokud někdo na obřízku ze zdrav. důvodů musí, je to spíš bonus. Komu vyhovuje předkožka at si jí užívá a neděsí jiné. Každého je to věc. Většinou bývají ovšem spíš problémy kluků z toho, že se jim předkožka zanítí, bolí je, zuží, apod. Nemůžou v klidu píchat, stiděj se za penis s dlouhou předkožkou, apod.
28. 01. 2015 v 14:34Off-line esthetique  (41/-/-)
Nevadí mi obřízka, pokud si o ní v 18 letech dotyčný ROZHODNE SÁM, já bych ji nechtěl; ano, žalud může být nějakou dobu překrvený a tím pádem větší, ALE ROZHODNĚ TÍM NEPOVYROSTE (o tom byl argument s holičstvím), ale na úkor nižší citlivosti a to dlouhodobě, jinak více o PRO/PROTI obřízce doporučuju si načíst na wikipedii, ovšem v originále, ne na trapném českém překladu, kde je toho desetina co do objemu a setina co do kvality....
a tam se člověk dočte, že v současné názory ODBORNÍKŮ se staví VĚTŠINOVĚ PROTI. on totiž samotný okraj předkožky, tam kde se kůže ohýbá "z toho co je venku" do toho "co je zevnitř" je vůbec nejcitlivější, s větším počtem nervových zakončení než třeba žalud. problém může způsobovat jizva po obřízce, jak bolest při styku, tak zanícení a podobně. taky může být provedena odborně a být přínosem nebo zmršená a způsobující komplikace zbytek života.
takže obřízku pouze jako chirurgickou nápravu fimózy nebo podobného problému (i to už jde bez obřízky, kůže se nařízne v nejužšším místě kolmo na penis a při hojení se kůže natáhne, zbyde jen malá jizva napříč penisem kousek než začíná žalud)
no a LAST BUT NOT LEAST: praktičnost, vzrušení při honění nebo při sexu vzniká třením obnaženého penisu "O NĚCO" a je nutný střídavě pociťovat obnažený a neobnažený penis; honit bez předkožky musí být problém a bez kvalitního lubrifikantu to musí být dost nářez; i při píchání zůstává předkožka shrnutá u kořene a pří částečnem "VÝSUNU" přebírá roli "obklopující matérie", ha ha ha, všimněme si, že je úplně jedno, jestli jde o anál nebo "vaginál"

a poslední důvod: kdyby příroda a evoluce chtěly mít samce bez předkožek, tak by se tak vyvinuli

shrnuto podtrženo: jsem rád že jsem kompletní (a nemusím přemýšlet o otcovraždě/matkovraždě, ha ha ha)
28. 01. 2015 v 14:58Off-line Davs  (43/177/71)
S rozhodnutím od 18 souhlas, na druhý straně můžou být případy, kdy je to lepší. Nezapomínej, že každej od narození nebo i v průběhu dětství nemá předkožku ukázkovou a bezproblémovou. Přečti si servery maminek apod, a najdeš tisíce trablů s tím spojených, nemlžnost přetáhnout, záněty, apod. Částečná obřízka šla udělat vždy, to neni novinka. Lékaři to ale neradi dělaj, maj patrně podklady i z praxe (nejen studií), že zúžení se opakuje. A zúžení se nestává lidem, kteří nezvládaj hygienu. Maj k tomu dispozice. Na druhé straně je pravda a uznávám, že někdy se u dětí obřízky indikují zbytečně, i když jde spíš o slepení předkožky (což bývá u dětí běžné).

Co se týká poměru studií pro a proti, těžko najdeš relevantní údaj, co převládá. Studie pro maj ale určitě poměrně silný argument v lepší obraně při přenosu pohl. chorob u obřezaných mužů. A nemusí to dokládat jen studie, je to i z logiky, žalud je pevnější a obřezaný také méně rozsévá choroby (bakterie a viry se nedrží tolik, nejsou pod předkožkou). Však gynekologové by ti vysvětlili, jak a z čeho nejvíc prouděj papilomaviry (zodpovědný z děložního čípku) a sestry v nemocnicích moc dobře vědí, jak někteří muži pečují o hygienu předkožky a co tam vše mají..

Co se týká honění, tvý argumenty jsou jen přejatý, sám obřezaný penis nemáš, tak težko můžeš posoudit, že bez předkožky je onanie problém. Lubrikant rozhodně neni potřeba. Záleží také, jak je obřízka provedena, ale dělá se volnější, kde pořád klasicky hejbeš s kůžičkou, ta pak naráží do okraje žaluda a přináší různé slasti.

Co se týká přírody, slyšel sem názor, že předkožku máme z dob, kdy jsme chodili nazí v lese a bylo větší riziko poranění žaluda. Teď máš p**o v kalhotech a spodkách, takže jejíc funkce je méně nutná. Další názor k důvodům přírody je ten, že předkožka má za úkol zvýšit citlivost, aby se samec rychleji a snadněji udělal do samičky. V pravěku nebyl údajně čas na dlouhý páření.. Dnes si sex chceme spíš užívat a řada mužů má problém s předčasnou ejakulací. Možná taky blábol, ale s přírodou to nebude tak jednoduchý. Takže jasně, nerušme předkožky
28. 01. 2015 v 22:49Off-line gin  (63/184/120)
Svinstvo to je, poněvadž amputace předkožky (my intaktivisté se slovu obřízka vyhýbáme, poněvadž ho považujeme za eufemismus) má zcela nevyzpytatelné účinky. V 80 a více procent to neublíží, pro zbytek to má však kataastrofální následky. To co tu píše zakladatel fóra mne nepřekapuje, poněvadž takových případů znám hafo, a to se tím zabývám teprve od března. Jsem už přes půl roku účastníkem německého fóra postižených obřízkou, takže nemusím být její majitel, abych si na to udělal náležitý obrázek. My intaktivisté bojujeme proti nedobrovolné obřízce dětí a mladistvých. Plnoletý ať si s ním dělá co chce, měl by však odpovědně zvážit všechna rizika. Proto na ta rizika upozorňuju. S obřízkou to u nás není až na pár (nechci použít přímo název samice onoho hrabivého ptáka, nevím, co by na to zdejší admin) nikterak žhavé. Horší je to s mafií v bílých pláštích, která v tom vidí vynikající příležitost k výdělku. Přes 90% obřízek z takzvaných zdravotních důvodů je u nás naprosto zbytečných. Pohlavní choroby, HIV, HPV, UTI a nevímše jiného vidím jako uměle vyrobené lékařské mýty, aby tak bílá mafie mohla oblbovat lidi a udržovat při životě pro ni velice lukrativní obřízkový byznys. Že je to za cenu zmrzačení pohlavního orgánu, je bílé mafii zcela šum a fuk.

Co se týká přírody, to cos slyšen není vůbec nový názor. Přišel s ním na konci 19. století jeden z největších obřízkových křižáků všech dob Peter Charles Remondino (narozen v Itálii, od svých 8 let žil v USA). Nejnovější vědecké výzkumy Remondinovy bludy zcela vyvrátili. Mnozí se však toho starého bludu chytají jako něčeho supermoderního..
28. 01. 2015 v 22:52Off-line BussterX  (103/130/150)
Lékařská bílá mafie, obřízkový křižák... omg... to mně pose*r... : )))
28. 01. 2015 v 23:00Off-line gin  (63/184/120)
Adresa fóra postižených obřízkou, kde jsem účastníkem:

www.beschneidungsforum.de

existuje paralerní francouzké fórum:

www.stopcirconcision.com

Ta fóra mají stejný formát, protože mají stejného zakladatele a admina. Je jím Francouz Guy Sinden. Bydlí ve Francii, svou ajťáckou firmu však má v Německu ve Freiburgu. Byl jsem ke konci září o jednom víkendu u něj ve Francii na návštěvě, kvůli osvětovým stránkám o možné škodlivosti obřízky, a kvůli obdobnému fóru pro a o postižených obřízkou, pro český (a popřípadě i slovenský) jazykový prostor, které mám v úmyslu založit. To však zatím nezvládnu, pokud neseženu pár spolupracovníků.
29. 01. 2015 v 02:50Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Obřízka je úplně normální zákrok a lidé po ní úplně normálně sexuálně fungují a vše si s chutí užívají. To řeknu hned na úvod, protože je tady až příliš antiobřízkářů, takže je zapotřebí vyrovnat diskuzi a uklidnit anonyma.

Ze zkušenosti vím, že většina lidí, kteří odsuzují obřízku, ji sami nemají a ani se osobně nesetkali s nikým, kdo obřízku má. Čili k***izují něco, o čem vědí jen z diskuzních fór nebo z pochybných článků na internetu.

Snížení citlivosti penisu je u obřízky jediné "úskalí", který tento zákrok přináší. Záměrně však slovo úskalí dávám do uvozovek, protože pro někoho, ať už samotného obřezaného nebo jeho partnera, je to naopak výhoda, a to ať už v té zmiňované snížené citlivosti (delší výdrž při sexu) ale také v atraktivitě. Je to sice otázka vkusu, ale pro mě osobně je obřezaný penis mnohem víc sexy než neobřezaný. Konec konců i v pornu vidíte obřezaných penisů více než těch neobřezaných a je to zkrátka proto, protože obřezané jsou více žádané.

Že tady někteří straší a říkají, jaká rizika obřízka přináší a kolik lidí je postižených... prosím Vás, každá operace, každý chirurgický zákrok má svá rizika, která se během procedury prostě můžou stát a stejně tak má každá operace a každý zákrok riziko, že se zmrší a člověk je potom zmrzačený. Tak to prostě je, medicína není dokonalá, ale jen proto, že minimální procento zákroků se nepodaří tak, jak se podařit má, nebudu přeci hned k***izovat a zakládat spolky proti operacím a zákrokům, ať už jsou jakéhokoli druhu. :-P

A teď k anonymově problému. Neznám obřízku tvého kluka, neznám jeho pocity ani intenzitu vzrušení, ale z toho, jak jsi to popisoval, mi spíše přijde, že u něho je největší problém psychika. Prodělal obřízku asi jako starší (nevím, kolik je mu let) kluk, který minimálně předtím už alespoň masturboval a najednou drží v ruce obřezaný penis, který je vzhledově jiný, je jinak citlivý a i pocit při masturbaci je odlišný (z počátku více bolestivý, později trvá o trošičku déle vyvrcholení...) a to všechno mohlo negativně ovlivnit jeho psychiku. Prostě se neustále pitvá, zkoumá a vsugerovává si něco co nemusí být pravda a místo užívání si masturbace a sexu je neustále v napětí, co bude, což oddaluje orgasmus a vůbec chuť na sex. Přirovnal bych to asi k situaci, kdy máš mít poprvé sex, ale jsi z toho tak nervózní, že se ti nepostaví a když už, tak ne a ne se dočkat orgasmu. Nebo ještě lepší příklad. Na internetu si čteš o nějaké nemoci, o jejích příznacích a během čtení se najednou začneš zkoumat, jestli náhodou ty příznaky nesedí na tebe a ejhle, kašlu, první příznak, bolí mě hlava, druhý příznak, už mě začíná bolet i v žaludku, další příznak a vsugeruješ si tak nemoc, přestože jsi úplně zdravý. :-D Ve skutečnosti tvůj přítel tedy nemusí mít problém s penisem, ale problém s "hlavou". Pokud ho však SKUTEČNĚ bolí, když ho masturbuješ, což je docela možný, když s obřezaným nemáš zkušenosti, tak používej gely nebo cokoli co zajistí, že mu tvá ruka nebude "dřít" obnažený žalud, ale že po něm bude hezky klouzat a mlaskat. :-)

Dále je možné, že má problémy s vyvrcholením kvůli nějakým jiným psychickým a citovým problémům, například: stres, starosti ve škole a práci, stydí se před tebou... cokoli.

A v neposlední řadě mě napadají léky. Může třeba dlouhodobě užívat nějaká antipsychotika či jiná léčiva, která docela často přináší i nežádoucí účinky v podobě menší či vůbec žádné chuti na sex, problémy s erekcí a též problémy s ejakulací.

Je toho dost, ale to ty sám za svého přítele asi jen těžko vyřešíš. V první řadě je zapotřebí vaše vzájemná komunikace a otevřenost, teprve potom se dostanete dál...
29. 01. 2015 v 06:36Off-line gin  (63/184/120)
Takovejch příspěvků jsem četl hafo. Nejdříve na Lidí.cz, než ten portál zmršili, později na www.netdoktor.at, kde jsem teprve pochopil, o co se jedná. Znám lidi a to dnes dokonce některé i jménem (vše z Německa), kteří svoji obřízku proklínají, převážně kvůli anorgasmii, způsobené sníženou citlivostí. Tvůj příspěvek je typický. Potvrzuje přísloví: "Sytý hladovému nevěří." Nejedná se o žádné psychické problémy. Nejnovější vědecké výzkumy prokázaly, proč tomu tak je. Prostě při obřízce je nenávratně amputován ten NEJLEPŠÍ KUS. To však cirkumfetišisté tvého typu vehementně popírají. Něco o tom vím, sám jsem byl kdysi cirkumfetišistou, naštěstí však laxním. Co jsem se však loni dověděl, jakým svinstvem pro někoho obřízka dovede být, tak jsem na ni zcela o 180 stupňů změnil svůj názor, a byl jsem ze svého ujetého cirkumfetišismu a acucullofilie zcela vyléčen. Naopak, stal jsem se až zélótským intaktivistou. Ti, kdo o mém cirkumfetišismu věděli, se nestačí divit, z mé zcela radikální změny postoje v této věci.
29. 01. 2015 v 12:21Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Anorgasmie
kdybys brblal nad věrohodností zdroje, tak ještě tady http://www.celostnimedicina.cz/anorgasmie.htm

Já nepopírám snížení citlivosti, ale ZDRAVÝ člověk vždy orgasmu dosáhne a to i velmi rychle nebo pomaleji, je to individuální, ale dosáhne. Pokud nedosáhne, dělá něco špatně.
29. 01. 2015 v 12:53Off-line gin  (63/184/120)
Problém je, že u obřezaných je anorgasmie 7x četnější než u intaktních. Při radikální obřízce je nenávratně amputováno 20 000 erotogenních zakončení na vnitřní předkožce a zbyde jen 4 000 na žaludu. Pokud trvale nechráněný žalud nadměrně zkeratinizuje, tak má dotyčný s orgasmem vymalováno. Na mých stránkách se každý může dočíst, jak to funguje. Jedná se čistě o fyziologickou záležitost a ne o psychickou, na níž se to cirkumfetišisté pokoušejí svést.
www.obrizka-chlapcu-cz0.cz
29. 01. 2015 v 13:02Off-line BussterX  (103/130/150)
Gin: džine, ty sis udělal životní poslání z boje proti nějakýmu chirurgickýmu zákroku kterej z těla odstraní kousek kůže a kterým ani nejsi "postižen" osobně. Používáš dost šílenej slovník viz. cirkumfetišisté, lékařská bílá mafie, obřízkový křižák... Založil sis zřejmě na toto téma nějakej web... Buďto to děláš pro byznys z unikátních prokliků a příjem z reklamy nebo tě posedl spasitelský komplex, nic ve zlým ale to jak se vyjadřuješ a používáš ty výrazy typu "obřízkový křižák", tak to není normální... Asi si založím stránky proti propichování uší malým holčičkám rodiči kvůli náušnicím, ať se rozhodnou sami až jim bude 18 let... v uchu jsou důležité nervové dráhy jak nás učí akupunktura, co když takovou dráhu dírka v uchu protne a způsobí trauma? : ))
29. 01. 2015 v 14:50Off-line gin  (63/184/120)
@Busster X. Ani jedno ani druhý. Předkožka není jen kousek kůže, ale je to důležitý multifunkční přídatný orgán penisu. Na rozdíl hrabivejch od doktorů na tom nerejžuju, ale cpu do té osvěty své těžce vydělané peníze. Neboj, mesianismem netrpím, z takových sklonů jsem už dávno vyrostl. Můj slovník není vůbec originální.

Výraz "bílá mafie" kdosi použil na www.doktorka.cz ohledně zcela jiného oboru než je urologie. Mně se to zalíbilo. Na doktory, co rejžují na obřízkách to skvěle pasuje.

Že byl Remondino jeden z "největších obřízkových křižáků všech dob" jsem poprvé četl na jedněch anglických webových stránkách. V německé literatuře je obrat Beschneidungskreuzzügler nebo též |Beschneidungskrez***ter, což se dá do češtiny přeložit pouze obratem "obřízkový křižák" poměrně bežný.

Slovo cirkumfetišista je též poměrně známé. Ještě do nedávna jsem se však zdráhal ho používat, poněvadž jsem nevěděl, o co se přesně jedná. Je to totiž nejednoznačný výraz.

Proč tě to tak i***uje? Jsi obřezaný a trpíš syndromem "popření ztráty" nebo jsi cirkumfetišista?
29. 01. 2015 v 15:10Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jenomže tady se pořád jen řeší, jestli obřízka ano nebo ne, což zrovna nepatří sem do této diskuze. Anonymův přítel už obřezaný je, takže ho toto dilema vůbec nezajímá. Teď jde o to, aby si užíval sex, který si z nějakého důvodu neužívá. Ty tvrdíš, že je to nadměrným zkeratinizováním žaludu, já tvrdím něco jiného a jsem o tom docela přesvědčený. I kdybych měl ale přistoupit na tvůj argument, tak přesto, během čtyř let po obřízce, nemůže zcela ztratit citlivost. Kór, jestli se jedná o nějakého mlaďocha, který by měl být nadržený nonstop. Čili úplné otupění citlivosti, budiž, může se stát (i když tomu nevěřím) ale až v pozdějším věku, kdy už člověk bude mít problémy se samotnou erekcí. A pokud má jinak zdravý a mladý obřezaný člověk problémy s orgasmem, určitě bych hledal příčinu jinde než právě u té obřízky. Toť asi vše. :-P
29. 01. 2015 v 15:27Off-line Davs  (43/177/71)
Souhlas s Lukino Luk, antiobřízkáři zde k***izují něco, o čem vědí jen z diskuzních fór apod. A gin je pravdu podezřelej z nějakého vyššího zájmu proti obřízkám. Myslim, že obřízky v dotazu ani nikdo nepropagoval. Já obřízku mám a jen mě šokujou dezinformace a strašení kluků, pro které je v případě fimozy lepší zákrok podstoupit.

K tomu mi navíc připadá, že gin sám snad ani nehoní, nebo sexuálně nežije, když sílu vzrušení omezuje na předkožku a její zakončení. O síle orgasmu a prožitku tedy u mě rozhodujou i emoce.

Anonym popisuje, jak se jeho kluk trápí z obřízky.. Asi spíš jde o nezvyk na novou situaci. Možná by mu pomohlo, kdyby mu naopak dal spíš najevo, jak se jeho penis krásně kouří, jak budou hledat nový způsoby honění.. že je hrozně sexy, apod... Po zahojení tam není nic, co by ho bolelo. Nevím, jakou měl před tim fimozu, ale kdyby na obžízku nešel, asi by řešili horší problém: bolest při přetažení, trhlinky, nebo vůbec nepříjemný pocit, že nemůže vidět svýho žaluda, apod..
29. 01. 2015 v 15:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Gin: ale obřízka mně zajímá spíš jen proto že jsem obřezanýho kluka ještě neměl a láká mně to vidět v praxi a hrát si s tím : ) kdybych byl obřezanej tak ti řeknu "drž pusu když nevíš jaký to je sám na sobě" : )) ... ale jakmile vidím slovník plnej takovejch výrazů jak z nějaké ideologické příručky ze studené války tak mi cinká v hlavě výstražnej zvonek... seš tím posedlej a vyloženě monotematickej : ))
29. 01. 2015 v 15:57Off-line galileolevi  (51/187/82)
Nevím, jestli to tu nepadlo a taky nemám zkušenosti s obřezaným.
Ale myslím, že je prostě potřeba hodně zvlhčovat. Gelem, slinama... A moc nemačkat. Myslím, že s análním sexem to bude podobné, jen těžko ovlivníš tlak svěrače.

Jinak nechápu, jak mu v tomhle problému pomůže střelba po rodičích, svého milého. :D
29. 01. 2015 v 16:41Off-line gin  (63/184/120)
@Lukino Luk

Co vím od postižených, tak může už za tak krátkou dobu. Je to hodně individuální. Obřízka je jak jsem zjisti, zákeřná v tom, že její účinky jsou nevyzpytatelné.
29. 01. 2015 v 18:23Off-line esthetique  (41/-/-)
Davs: "servery maminek" ha ha ha
co servery babiček, že se jim zakutálelo klubko vlny na štrikování....
JÁ JSEM ALE HNED NĚKDE NA ZAČÁTKU NAPSAL, ŽE S VYJÍMKOU ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ!!! takže těchto tvých několik odstavců je zcela zbytečných...
29. 01. 2015 v 18:33Off-line esthetique  (41/-/-)
Davs: pokud jde o přenosy chorob a hygienu, TO, ŽE JE NĚKDO PRASE NEMYTÝ, TO BYCH SEM NETAHAL!!!! normální lidi s tím nemaj problém, to možná ty máš problém s hygienou, naprostá většina neobřezanejch to zvládá....
TVOJE MANTRA PEVNĚJŠÍHO ŽALUDU s přenosem chorob opravdu nijak nesouvisí..... na přenos chorob je vůbec nejlepší jakékoliv poranění nebo nepřirozené oslabení povrchu kůže.... tedy například jizva po obřízce

ano, a právě ty stovky let, co už lidstvo chodí v kalhotech by měly znamenat, že předkožka jako TRAIT (aby Buster a Galileo měli taky něco genetickýho ha ha) začne ustupovat. pro pomalejší z vás: ne přehrnovat, ale ZAKRŇOVAT a představ si - NEZAKRŇUJE, furt se s ní rodí lidští samci
29. 01. 2015 v 18:39Off-line esthetique  (41/-/-)
Lukino Luk: no jistě, já nikoho s obřízkou neznám... A NA TO SI PŘIŠEL JAK? ŽE SE TI TO HODÍ DO TVÝHO ARGUMENTAČNÍHO POCHODU?!? CO KDYŽ JI MÁ MŮJ PARTNER A PŘI KAŽDÉM SEXU TO MUSÍME ŘEŠIT?!? CO KDYŽ?!?
tak si LASKAVĚ !!!! přestaň cucat argumenty z předkožky, vlastně z prstu, když předkožku nemáš.....
29. 01. 2015 v 18:59Off-line esthetique  (41/-/-)
Lukino Luk: v pornu je víc obřezaných a jsou více žádaní?!? HA HA HA HA
no jasně, teď jsi na to kápnul, PORNO HERCI SE TOTIŽ NA PŘÁNÍ REŽISÉRA/PRODUCENTA NECHÁVAJ ZCELA BEZ PROBLÉMŮ A NA POČKÁNÍ OBŘEZAT, JEN ABY VYHOVĚLI.... zkoušel jsi někdy myslet, než začneš psát?!?
nebude to spíš tím, že čumíš na levné, nekvalitní AMERICKÉ PORNO, kde je obřezanej každej druhej?!? a většina z nich ani neví proč?!? představuju si to asi takhle? u židovských přesídlenců do USA se kdysi prováděly ***uální obřízky, přichomejtli se nějací zvědavci přivandrovalí z jiných etnik/kultur a řekli si: "jéééé, to je p***l, tady možná někoho doživotně mrzačej, to chceme pro svý kluky taky". a od tý doby je půlka ameriky obřezaná a neví proč...
resp. v dnešní době už se ví proč: předkožky novorozenců jsou totiž ZATRACENĚ DOBREJ BYZNYS, protože se daj použít na pěstování kmenových buněk. UFIKNOUT NĚKOMU PŘEDKOŽKU JE MNOHEM JEDNODUŠŠÍ (a pro rodiče FINANČNĚ ZAJÍMAVĚJŠÍ) než přesvědčovat dospěláka, aby se stal dárcem kostní dřeně...takže tak
jeden odstrašující příklad za všechny:
na jiný seznamce jsem vedl diskuzi se 14-i letým klukem, který má tu smůlu, že jeho blbá matka si vzala rusa a přestěhovala se tam, pak se rozvedla, kluka dala na sportovní školu. rusáci svoje talenty, aby je "ochránili před masturbací" a aby se soustředili pouze na trénink bez rozdílu všechny obřezávaj... tomudletomu napůl českýmu klukovi vzali tý kůže tolik, že když začal mít erekce, tak má penis zatlačenej do podbřišku, protože mu nezbyla žádná kůže, ve který by mu vystupoval z těla... o orgasmu nebo ejakulaci může JEN SNÍT. DOŽIVOTNĚ ZMRZAČENEJ Z ROZHODNUTÍ NĚKOHO JINÝHO, BEZ MOŽNOSTI NÁPRAVY... a teď mluv

no myslím teprve teď to tady je názorově vyvážený...
29. 01. 2015 v 19:15Off-line galileolevi  (51/187/82)
Esthetique
Názorově vyvážené??? - Tvé názory nevyváží nic.
Asi by tě měli vyvést. :)
Pokud se nepovede jedna operace z tisíce operací slepého střeva, měli by se pacienti pro jistotu nechat umřít na zánět?
Tys nikdy nemasturboval s úplně staženou předkožkou, jen drážděním žaludu, za pomoci gelu, olejíčku, krému?
A mluvit s despektem o přistěhovalcích... A co jsi ty? Zavlečenec? :D
29. 01. 2015 v 19:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Kdo má obřízku pište, chcu konečně kouřit obřezaný p**o : )) já za život narazil na dva kluky kterým nešla předkožka vůbec stáhnout dolu, prostě nešla a v hubě to byl divnej pocit, asi jako cucat nohu v ponožce a navíc to jedno p**o nelibě páchlo což někoho možná rajcuje ale smrad hnijících ryb mi prostě vadí : )) : )) ...a několika klukům stáhnout šla ale bylo to bolestivý pro ně a spíš mně to štvalo jak se furt cukali a sykali bolestí když jsem se pozapomněl, tady bych to na obřízku viděl na 100% a divím se že ji neměli
29. 01. 2015 v 19:34Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Nevím, proč se tu Esthetique ozýváš na moji reakci, která nikoho konkrétního nejmenovala, pouze zobecňovala. Teprve teď jsem přesvědčený o tom, že ani ty nikoho s obřízkou neznáš. :-D

Stejně tak nevím, proč reaguješ na porno, když to beztak neumíš vyvrátit. To, že "herce" pošle produkce na obřízku nic nemění na faktu, že je tam logicky posílá proto, protože lidi se na pornu chtějí dívat na obřezané pinďoury.

Hlavně se zase rochňáš v úplně jiném tématu, který vůbec neřeší anonymův problém. Navíc v diskuzích argumentuješ stylem, že se snažíš urážet a ponižovat druhé, což veškerou tvoji argumentační snahu srazí na nulu a příspěvek tak nemá žádnou váha. Takže asi tak. :-P
29. 01. 2015 v 19:34Off-line gin  (63/184/120)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Datum: 13.08.2014 | Vložil: lukon4485
Pokud nebude mít problém s necitlivostí žaludu, tak bude plně funkční. Tohle jsou rodiče na odstřel. Ono by se to možná nechalo zrekontruovat. Jenže s nejistým výsledkem a trvalo by to odhadem 5 let..
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Toto mi odpověděl lukon4485, který se nechal obřezat, a obřízku všemožně propaguje a má stránky www.obřízka.webnode.cz. Jednalo se o 17 Manuela, který byl ve 12 letech z popudu trhlé matky, praktické lékařky radikálně obřezán. Bylo velice těžké číst jeho žalostné příspěvky, které mi zcela trhaly srdce, které psal jako 17 letý kluk. To mě definitivně (a nejen to) vyléčilo z cirkumfetišismu a acucufilie a přivedlo mě to k mému současnému intaktivismu.

Estetique není sám, dokonce takový zastánce obřízky jako je lukon4485 napsal: "Tohle jsou rodiče na odstřel."

Možná, že kdyby BussterX nebo galileolevi četli takové žalostné příspěvky od nedobrovolně obřezaných kluků, tak by je možná přešla chuť chtít si užít s takto upraveným.
29. 01. 2015 v 19:36Off-line esthetique  (41/-/-)
Ono i s plně staženou předkožkou je rozdíl v tom, že ta předkožka se všemi nervovými zakončeními TAM JE, narozdíl od obřezanýho, u kterýho není... předkožka má totiž nervová zakončení A TO MNOHEM VÍCE NEŽ ŽALUD A PŘEDSTAV SI, Z OBOU STRAN!!!!
ty budeš nějaký nedokojený nedomrlec, co má p**o namísto mateřské bradavky a proto si vystačí s žaludem, že?!?
vlastně zapoměl jsem, ty jsi přece ženáč, tak o čem tady meleš?
já mám radši kompletního chlapa

ID Glide je nejlepší, mě masturbovat opravdu učit nemusíš... navíc je na vodním základě, takže zvyšuje vodivost elektrod při E-stimu
takže tak
29. 01. 2015 v 19:41Off-line galileolevi  (51/187/82)
BussterX:
Tady čtu, že jsi pěkná citlivka. Měl bys udělat, aspoň na rok, zkušenost, jako velrybář.
Bys přestal ohrnovat nosík. :DDD
29. 01. 2015 v 19:42Off-line esthetique  (41/-/-)
Lukino Luk: ty jseš fakt blbej jak lampa, to s tou produkcí, co posílá lidi na obřízku bylo myšleno ironicky. SAMOZŘEJMĚ, ŽE NIKDO NIKOHO NIKAM NEPOSÍLÁ. NEMUSÍ!!! - LOGICKY, KDYŽ POLOVINA AMÍKŮ JE (VĚTŠINOU HNUSNĚ) OBŘEZANÁ UŽ OD NAROZENÍ!!!!
jsi tady asi jediný, kdo ironii nepochopil...
29. 01. 2015 v 19:43Off-line galileolevi  (51/187/82)
Esthetique
Předkožka z obou stran? Tedy i na zadku?
29. 01. 2015 v 19:52Off-line esthetique  (41/-/-)
Lukino Luk: nevím, kdo tady obhajuje, proč JE OBŘÍZKA TAK VÝHODNÁ, na to se tázající opravdu neptal. ani ho nezajímá chlácholení někoho, kdo má možná (náhodou se zadařilo) dobře provedenou obřízku a navíc mu citlivost tak akorát klesla na požadovanou úroveň.... podle sebe nesuď tazatele

za sebe pro tazatele: co jednou ušmikli nepůjde přišít zpátky, nezbývá než se s tím naučit pracovat, tj. hodně slin při kouření, lube při honění a dávat pozor na jizvu (to místo, kde to ušmikli) a hledat, co vše bude tvýho přítele vzrušovat... a toho může být opravdu hodně. přeju hezkou zábavu
29. 01. 2015 v 19:54Off-line esthetique  (41/-/-)
Galileolevi: tobě roste předkožka asi i na hlavě, jestli z ní náhodou při přetažení náhodou nevykoukne k***t....
29. 01. 2015 v 19:58Off-line galileolevi  (51/187/82)
Já obřezaný nejsem a jizva po zahojení je spíš necitlivá. Pár jizev mám, tak mohu posoudit.
jinak ano, tazatel se ptal co dělat s obřezaným přítelem. Nevím, jak mu v tom pomůže exekuce rodičů.
29. 01. 2015 v 20:05Off-line gin  (63/184/120)
@estetique: Polovina Amíků teď, ale stát od státu se to hodně liší. Na západním pobřeží jsou místa, kde to hodně vymizelo, kdežto v některých státech to dělají pořád u 90% novorozenců. Na svých stránkách mám mapu, jak to v současnosti je. S tímto nesmyslem se započalo v B***ánii ve viktoriánské době kvůlu zamezení onanie a pak se to z B***ánie rozšířilo do všech anglosaských zemí, včetně USA. 90% B***ů narozených před rokem 1950 je obřezaných. Kolem roku 1950 se s tímto zmrzačujícím nesmyslem zásluhou pediatra Douglase Gaidnera přestalo, pouze v USA se v tom nesmyslu zacementovali. Dnes je obřezaný mladý etnický B*** naprostou vyjímkou.

Až na to, že jsi dal anonymnímu tazateli zcela neslušný návrh, což jsem ti ze začátku vpálil, tak s tebou jinak souhlasím.

To co píše Lukino Luk jeho příteli nepomůže. Má dvě možnosti, buďto se pokusit o rekonstrukci předkožky (nenávratně amputovaná erotogenní zakončení už mu nikdo nevrátí, ale vrátí se alespoň citlivost do znovu krytého žakuda) nebo si obstarat senslip. O tom něco vědějí na těch zahraničních fórech, která jsem tu uvedl.
29. 01. 2015 v 20:16Off-line gin  (63/184/120)
@galileolevi:

Zase posuzuješ něco co neznáš. Dle všeho co jsem četl, tak je obřízková jizva nejcitlivějším místem na penisu obřezaného.

Pokud tu Lukino Luk tak vehementně obhajuje obřízku, pak by mne zajímalo co je. Jestli je obřezaný a vyrovnává se s "popřením ztráty" nebo je cirkumfetišista.

@BussterX:

Možná že ti to může připadat jako studená válka, ale pokud já něco rozpoznám jako zlo a nedobrovolnou obřízku dětí a mladistvých jsem loni jako zlo rozpoznal, a to jako opravdu velké zlo, pak si servítky neberu, politickou ani jinou korektnost vůbec neuznávám.
29. 01. 2015 v 20:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Gin: kašli na to, zhubni 36 kilo a najdi si chlapa, přijdeš na jiné myšlenky : ))
29. 01. 2015 v 20:23Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Gin:

Já se musím vrátit k tomu, co napsal Davs, protože on vystihnul něco, co tu všichni ignorujeme.

Cituji
"O síle orgasmu a prožitku tedy u mě rozhodujou i emoce."

To je přeci to nejdůležitější, ta míra vzrušení a nadrženosti, která ještě předchází jakékoli stimulaci penisu. Když jsem opravdu nadržený, ať už z porna nebo čehokoli jiného, tak mi mnohdy stačí si dvakrát přejet po penisu a už jsem hotový. A to jsem obřezaný. Čili nevěřím tomu, že někdo se nedokáže přivést k vyvrcholení jen proto, že má sníženou, ať už v jakékoli míře, citlivost na penisu.

Dále mě vytáčí, že tu anonym více nerozvádí ten problém a nechává tu diskuzi zcela plavat. Takhle se pídíme k řešení jen z jeho jednoho chabého výpisu. Čili bych to asi viděl tak, že dokud se anonym více nerozepíše, nemá cenu to tu jakkoli řešit. :-P
29. 01. 2015 v 20:32Off-line galileolevi  (51/187/82)
Lukino_Luk
Dobrý postřeh, s tím vzrušením a orgasmem.
29. 01. 2015 v 20:35Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
"Pokud tu Lukino Luk tak vehementně obhajuje obřízku, pak by mne zajímalo co je. Jestli je obřezaný a vyrovnává se s "popřením ztráty" nebo je cirkumfetišista."

Já obřízku obhajuji jen do té míry, že na ní není nic špatného, čeho by se měl člověk bát. Ale to bych tady neobhajoval, kdyby to nebyla třeba, což po vašich příspěvcích bohužel byla. Jinak je mi samozřejmě jedno, kdo a kdo není obřezaný, jen se mi více líbí obřezaní.

S žádným popíráním ztráty se nevyrovnávám, vlastně mě doteď vůbec nenapadlo se takhle zkoumat, ale teď mi to vleze do hlavy a asi budu mít problémy s ejakulací, protože při každé akci se mi vybaví, že mám vlastně tu obřízku, která mi nedovolí si užívat orgasmu a už se ho asi nikdy nedočkám... Asi takhle nějak bych to viděl i u toho anonymova přítele, který po obřízce hledal na internetu různé články a narazil na podobné diskuze, kde ho lidi s podobným tvrzením jako ty zmátli a vytvořil se mu psychický blok, který mu nedovolí si užívat sex.

Netuším, co je cirkumfetišista, ale je to hrozně ošklivý slovní spojení, takže to asi taky nebudu. :-P
29. 01. 2015 v 20:39Off-line gin  (63/184/120)
@Lukino Luk

Ty tomu nevěříš, ale já těch lidí, za těch 10 měsíců, co se tím zabývám, znám hafo. Některé dokonce i jménem. Obřízka je zákeřná, jak jsem seznal v tom, že na každého působí jinak. Zatím se tu chováš jako jeden z těch omezenců, kterých jsem viděl na takovýchto diskuzích také hafo, kteří znají jedině zásadu: "Podle sebe soudím tebe."
29. 01. 2015 v 20:44Off-line gin  (63/184/120)
@Lukino Luk:

Mýlíš se, toto psychikou není, nejnovější vědecké výzkumy prokázaly čím to je. Raduj se, že patříš mezi ty, kteří nemají kvůli obřízce žádné potíže. Jenom se tě odvážím poprosit, abys měl pochopení pro ty, co ty potíže kvůli obřízce mají.
29. 01. 2015 v 20:56Off-line galileolevi  (51/187/82)
Gin: Každý zásah do organismu může mít negativní důsledky, ale lidi to od plastické chirurgie neodradí. Asi proto, že těch pozitiv je prostě rapidně víc.
Nikdo tu nikomu obřízku nepodsouvá, jako to jediné správné.
Je to jen diskuse. Já o obřízce přemýšlel, ale odradilo mě právě, i to nízké procento možných komplikací. Proč řezat do zdravého těla? Že.
Ale nic není černé, nebo bílé. :)
29. 01. 2015 v 21:00Off-line galileolevi  (51/187/82)
Gin: Kdy byly výzkumy dělány? Kde to bylo publikováno? Kolik bylo respondentů a v jakém věkovém průměru? S jakým časovým odstupem po zákroku? A jak se jmenovali? :D
29. 01. 2015 v 21:01Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jenže to tvé hafo, jak ty říkáš, je ve skutečnosti jen zlomečkem mezi ostatními obřezanými. Jenže ty a tvá komunita máte zjevně pocit, že je to problém u strašné spousty lidí, protože v té vaší komunitě se nesetkáte s nikým jiným než s tím minimem, kteří nějaký problém mají. Jako kdybych šel na novinky.cz a dle tamní diskuze si utvořil názor, že v České republice je drtivá převaha komunistů, protože tam toto etnikum vysoce převládá.

A nenapadej mě omezencem, já si taky o některých tady myslím svoje, ale argumentuji na úrovni a nemotám sem sympatie. :-P

A do hlavy tomu klukovi nevidíš, tak nemůžeš říkat, že to psychikou není. Já si myslím, že je, zdůrazňuji myslím, ty však s plným přesvědčením říkáš, co toho kluka postihlo, aniž bys ho znal. Přijde mi to až fanatický.
29. 01. 2015 v 21:04Off-line gin  (63/184/120)
Jsem rád, že jsem zamlada, maje tehdy špatné informace, tu blbost neudělal. Mimoto teď na obřízce nevidím oproti dřívějšku pozitiva vůbec žádná. Emerickým kryptonáboženským pavědeckým obřízkovým mýtům nevěřím.
29. 01. 2015 v 21:08Off-line gin  (63/184/120)
Nenapsal jsem, že seš omezenec, pozorně čti, co napíšu. Jinak více než 10% obřezaných ty potíže má, buď rád, že mezi ně nepatříš. Jak už jsem napsal, plnoletej ať si dělá se svým vercajkem co chce. Já jako intaktivista bojuju proti nedobrovolné obřízce dětí a mladistvých.
29. 01. 2015 v 21:10Off-line gin  (63/184/120)
Říkám to, protože vidím další typickej příklad. Dnes je prokázáno, že to psychikou není. Hlavně cirkumfetišisti tvrdí, že je to pouze psychikou.
29. 01. 2015 v 21:11Off-line galileolevi  (51/187/82)
Gin: Ale obřezat se muži nedávají jen z náboženských důvodů. :D
Ale určitě jsi měl za mlada informace o tom, že pohyb je zdraví. Tehdy to myslím hlásal Tyrš a platí to i dnes.
Zkus to. Jde to i bez obřízky. :)
29. 01. 2015 v 21:14Off-line gin  (63/184/120)
Tu se jedná o zcela něco jiného, jedná se o patologické výzkumy toho, co za buňky předkožka obsahuje. Mám to na svých stránkách, extra to na miliónech diskuzích, kterých se účasním, nemíním vypisovat. To byse ani nedalo zvládnout. Je prokázáno, že při obřízce je odstraněn ten nejlepší kus.
29. 01. 2015 v 21:17Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
"Já jako intaktivista bojuju proti nedobrovolné obřízce dětí a mladistvých."

Já proti tomuhle nic nemám, nijak jsem se o tom ani nevyjadřoval. Samozřejmě je logický a správný, aby rodiče nenutili své děti do zákroků, které, pokud je nepotřebují (fimóza...), pro ně nejsou nijak potřebné.

Toť asi vše, jdu si zdlábnout přesnídávku, umýt a spát. Anonymovi je tahle diskuze asi beztak šumák, takže to nemá smysl, jen si zbytečně rozbíjíme klávesnici. :-P
29. 01. 2015 v 21:23Off-line galileolevi  (51/187/82)
Gin: Je prokázáno, byli dělány výzkumy, spousta cizích slov...
Jdi se bodnout. Jde o názory. :)
29. 01. 2015 v 21:28Off-line vegantronic  (38/186/77)
Myslím, že se tahle diskuze zas zvrhla ṕlně jinam. Tady anonym chtěl poradit jak udělat svému přítelovi radost a zas se to zvrhlo jestli je obřízka fajn nebo ne. Prostě se zdravotních důvodů se dělá, protože v příadě TĚŽKÉ FIMOSY je to jediné řešení, stejně jako je každého osobní věc, když si to udělá s náboženských důvodů. Anonym miluje daného i přes obřízku a chce mu udělat radost.
29. 01. 2015 v 22:59Off-line gin  (63/184/120)
Ode mne tu radu má musí však přijít.
29. 01. 2015 v 23:04Off-line gin  (63/184/120)
Mne jde o hledání pravdy a ne o provozování duchovní onanie výměnou jalových názorů. S tím, co mám od různých autorů na svých stránkách ne vždy do detailíku souhlasím, ale za základníma věcma, co tam jsou, si stojím. Smysl to má. Je to hlavně pro kluky s potížema, nebo o maminy dětí s potížema.
30. 01. 2015 v 00:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Aha, už to začínám chápat - "gin (53/184/120) Ode mne tu radu má MUSÍ však PŘIJÍT." Dobrej systém, vyhledat kluky s obřízkou , přesvědčit je že jsi expert na obřezaná p**a a provést jim osobně citlivou masáž v rámci léčebné kůry : ))) už chápu tvoji posedlost obřízkou : ))
30. 01. 2015 v 08:06Off-line gin  (63/184/120)
@BussterX

Naprosto křivé obvinění z tvé strany. Já bych maximálně zprostředkoval spojení s lidma s Německa, kteří mají zkušenosti s restaurováním předkožky. Já na ta vlákna nechodím, jako intaktní nemám proč. (My intaktivisté se vyhýbáme slovu neobřezaný a používáme místo toho slovo intaktní, z toho důvodu, že záporka ne vytváří klamný dojem, že obřezaný je normální stav, kdežto neobřezaný je nenormální stav, ve skutečnosti je tomu naopak). Teď jsem naopak zprostředkovával radu s Mariem Lichtenheldtem jedný mamině 5,5 letýho kluka z Brna, kde doktoři tlačili ke zbytečné obřízce. Rozhodla se, že na to nepřistoupí. Můj záběr je mnohem širší, než si myslíš, jsem rozlezlý na mnoha fórech i na slovenských i na německý. Pokud vím, tak zájem mít v hubě obřezaný p**o máš jedině ty.
30. 01. 2015 v 08:24Off-line gin  (63/184/120)
PŘIDEJTE SE K HNUTÍ!

Myslíte si že všechny lidské bytosti bez rozdílu mají právo na genitální integ***u? Pokus ano, tak se připojte k intaktivistům!

Každý může dělat věci na své úrovni, na začátku je nejdůležitější informovanost a osvěta. To lze v dnešní době dělat nejlépe pomocí sociálních sítí a internetu.

Momentálně to vypadá, že jsem v tomto v ČR osamocený. Měl jsem před lety na netu ideové předchůdce, jenže ti, jak se zdá nevěděli, že existuje takovéto celosvětové hnutí, tak to každý z nich časem zabalil.

Je tu potřeba hodně práce. Videa jsou jenom v angličtině (některá jak jsem zjistil nefungují) a je ve hvězdách jestli se najde nějaký dobrovolník. I pro pomoc se stránkama, kdo by se toho občas chopil. Má jazyková vybavenost dobrá není, tak bych uvítal každého, kdo by s tím pomohl. Bude potřeba založit i fórum, kde by mohli anonymně psát postižení obřízkou. Na našich webech už jsem takových případů našel poměrně dost. Bylo by potřeba, kdyby se někdo mohl chopit moderování toho fóra. Mám zkušenost, nejen z našich ale i ze zahraničních fór, že když postižený někam napíše, tak ho nek***ičtí příznivci obřízky svými příspěvky brzo ukamenují. Ve Francii a Německu už takové chráněné fórum existuje. Myslím si, že je potřeba i u nás. To co bylo v tomto článku je hlavně z USA, kde má hnutí velké úspěchy. Před třiceti lety tam bylo přes 90% novorozenců hned po porodu obřezáno, dnes je to zásluhou intaktivistů něco málo přes 50%. Je to však různé, v některých státech je to pořád přes 90%. Jinde, zváště na západním pobřeží už novorozenecká obřízka téměř vymizela. Nyní se ta nesmyslná móda tlačí k nám, proto je potřeba informovanosti proti tomu. Budu rád za každého, komu to není lhostejné. Intaktivismus je hnutí a ne sekta, je nábožensky a politicky důrazně neutrální a nemá žádnou pevnou organizační strukturu. Jedná se o velice mladé hnutí, které existuje teprve poměrně krátkou dobu. Kontakt je zatím pouze pouze na mém emailu.

gin



Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…o-prene-je-/
30. 01. 2015 v 10:08Off-line BussterX  (103/130/150)
Gin: správně, já mám zájem mít v hubě obřezané p**o což je na gayseznamce celkem normální, ale už méně normální je si udělat z gayseznamky platformu pro propagaci nějakýho praštěnýho hnutí včetně vlastních stránek webových jak to děláš ty... do profilu si napíšeš "Nejsem tu z důvodu, abych se s někým z vás seznamoval..." a akorát tu hážeš linky na různý tobě spřátelený servery se mně zdá... seš vůbec gay? : ))
30. 01. 2015 v 10:51Off-line BussterX  (103/130/150)
Gin: "Já bych maximálně zprostředkoval spojení s lidma s Německa, kteří mají zkušenosti s restaurováním předkožky. " Ajo, znamená to, že německým plastickým chirurgům sháníš český klienty kterým by mohli provést zákrok - plastickou operaci v podobě restaurování předkožky? Zadarmo to asi není ten zákrok, hradí to pojišťovna zdravotní, notabene když je zákrok proveden v cizí zemi? Děláš náhončího německým plastickým chirurgům? To by mohl bejt dobrej byznys... : ))
30. 01. 2015 v 18:51Off-line gin  (63/184/120)
Poněvadž se mi tu nevytiskl jeden příspěvek, tak musím odpovědět na oba.

Dobře sis všiml, že mám v profilu napsáno, že gay nejsem. Jako itaktivista působím na hodně fórech, českých, slovenských a německých. Na jednom uzavřeném fóru, které je na zcela jiné téma než je sex jsou dva gayové. Jeden z nich, už si nepamatuju z jakého to bylo důvodu, dal odkaz na toto fórum. Tak jsem se vecpal i sem. Jinak intaktivistické hnutí je zcela neutrální z ohledů politických, náboženských ( i mezi židy a muslimy jsou intaktivisté), tak je i zcela neutrální z ohledu sexuální orientace. Na našem německém fóru se pár lidí přihlásilo, že jsou gayové a jsou tam vítáni, jako třeba 17 letý, obřízkou poškozený Yelock (zbytečná obřízka v 5 letech z údajných zdravotních důvodů)

K druhému, nejedná se o žádnou plastickou chirurgii, ale o nechirurgické obnovení předkožky (i když už nikdo nevrátí nenávratně amputovaná erotogenní zakončení, tak ti co to prodělali hlásí, že se jim alespoň vrátila citlivost do znovu krytého žaluda. To vyvrací teorie Lukina Luka o psychickém původu)). Je to záležitost na několik let a jsou k tomu potřebná jakási závažíčka a preparáty, jejiž pomocí se zbytková předkožka vytahá a znovu obnoví. Celé je to potřeba objednat v USA. Pokud by měl tazatel zájem a sám neovládá on nebo jeho partner jazyky, mohl bych to zprostředkovat, jako jsem před pár dny zprostředkovával dotaz jedné maminy z Brna, kterou doktoři tlačili do zbytečné, údajně zdravotní obřízky. Pokud dotyční umí německy, francouzky nebo anglicky, tak se mohou na těch stránkách zaregistrovat a sehnat si informace sami. Linky těch stránek jsem tu uvedl. Jak už jsem napsal, nemám z toho ani vindru, jen jsem do toho všeho nacpal své těžce vydělané peníze.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload