Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu NaKluky.cz s užitím cookies souhlasíte. Další informace
Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Zapomněl jsi heslo?
Onload

Založen:
26. 10. 2018
Návštěv:
1 155 ×
Přihlášen:
Před minutou
Kraj:
Liberecký kraj
Základní údaje
Znamení:
střelec
O mně
Přitahují mě osobnosti. Lidi vzdělaní (ne nutně akademicky), pilní a kompetentní čili schopní (a ne neschopní, zato všehoschopní), kulturní a hlavně charakterní. Takže takový Andrej B. by z toho leccos splňoval, ale stejně by měl u mě smůlu... :-D

Jo a ještě jsem fetišista na šmrncovní hlas... něco jako měl v hrdle ten chlápek, který načítal detektivky Dominika Dána (vruuuu...)!

Podotýkám: za osobnost nepovažuju každého žvanivého hlupáčka se zeleným čírem a pokovenou tlamkou, čerstvě napraného tou nebo onou ideologií. I kérky, zvlášť ty od hlavy k patě, jsou v mých očích až na výjimky spíš antivzrušivé.

Máš opravdové charisma? Tak piš, už mi z tebe stojí!
Onload

2 názory k profilu

27. 10. 2019 v 11:21On-line krabat3  (39/175/75)
senza profil
06. 11. 2019 v 18:55Off-line PrinceznaLuky  (19/-/-)
Oloupaný banán rozpůlíme, na pánvi si připravíme kokosový olej a na rozžhavené pánvi oflámujeme bánán. Jen na chvíli, ale aby se tam utvořila mírně křupavá péčínka část, né dlouho protože banán skrs na skrs změkne. Potom dáme na talíř bokem, zmírníme oheň a opražíme libovolná nejlépe nastrouhaná semínka, například mandle. Křupavé semínka nandáme na banán a opět přidáme trochu oleje na pánev. Nastrouháme trochu karamelu a necháme mírně opéct. Ze zbytků na pánvi uděláme sosík, přidáme tedy sojové či jiné veganské méko. Vše to náhle ze sražené teploty na pánvi zabublá a mírně zhoustne, sosem polijeme banán
Přihlas se a okomentuj profil. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Onload
Onload
Copyright 2011–2019 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload