Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mám za sebou coming out

21. 07. 2018 v 20:53Off-line Anonym
Ahojte.Nedávno som mal Coming out, síce len pred najbližšou osobou, ale aj tak pre mňa úspech, že som sa s tým niekomu zdôveril.
Niekto podobné skúsenosti? :)
21. 07. 2018 v 21:37Off-line Invictus  (23/182/100)
Já jsem to omylem řekl ve škole ale nikdo tomu zpočátku nevěřil. Později tomu uvěřilo pár lidí. Teď se to nekontrolované šíří jako mor a mě začínají zase pronásledovat mé vlastní stíny. Bez coming outu by byl jen jeden.

Lidi se na mě dívají skrz prsty, vrhají na mě nehezké pohledy, které mi prořezávají záda, nedělají si ze mně už srandu. Někteří si ode mně radši sedají dále, aby nechytli nějakou pohlavní nemoc. Jsou tady ale i hezké, okouzlující úsměvy od některých jedinců.

Všichni říkají, že před coming outem byl život těžký, všechna to mlžení, mě se ale zdá všechno těžší po coming outu, nemůžu se zbavit své masky heterosexuála, nejde si zvyknout, že už můžu alespoň někde volně dýchat.
21. 07. 2018 v 21:55Off-line Anonym
Ako sa da omylom povedať? Neviem si predstaviť seba, keby to vyšlo von, ako by som reagoval.Hlavne by ma zaujímalo ako by sa zachovali ľudia, o ktorých ai naozaj myslím, že sú moji priatelia a moja rodina.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload