Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Beyoncé: Nová verze 1+1, koncertní DVD a sedmý klip na obzoru

Beyoncé vydala druhou verzi videoklipu (director's cut) k singlu „1+1“. První verzi „1+1“ režírovala Beyoncé spolu s Lauren Briet a Ed Burke; klip měl premiéru 26. srpna. V nové verzi si můžete všimnout, že lesk v obličeji Beyoncé byl na začátku potlačen a zvýraznil se její přirozený vzhled. Také jsou na začátku jiskřivé efekty.

Hudební video obsahuje mnohem více černobílých záběrů, včetně dalších záběrů se svalnatým mužem. Není zde vidět flirtování s tekoucí vodou a také barevné zpomalené zrcadlové obrazy, které dominovaly ve druhé polovině originálu.

Director's cut zachycuje singl více syrovým a organickým způsobem. Sice je použito několik triků, ale zdá se být méně požitkářský než ten, co byl propuštěn v srpnu. Avšak Beyoncé je stále stejně smyslná.

Vydání nového DVD z koncertního vystoupení

Beyoncé také oznámila vydání záznamu z koncertu „4 Intimate Nights With Beyoncé“. Tyto čtyři elektrizující koncerty proběhly v srpnu ve slavném Roseland Ballroom v historickém New Yorku. Koncerty byly pouze pro prvních 3 500 fanoušků. Vstupenky byly vyprodány za neuvěřitelných 22 sekund.

DVD s názvem „Live at Roseland“ bude vydáno v pondělí 21. listopadu a najdeme na něm 26 live songů. V úterý 29. listopadu se objeví deluxe edice s názvem „Live At Roseland: The Elements 4“. Balení bude navíc obsahovat druhé DVD se záběry ze zákulisí, 20 stránkový booklet a video sborník se sedmi videoklipy z jejího posledního alba 4.

Zdroj: beyonceonline.com

Dokument o životě Beyoncé

Na DVD najdeme dokument, který zachycuje život Beyoncé od dychtivého pětiletého hudebního fanouška až po R&B divu, která má pod kontrolou každý kousek svého života a kariéry.

Sedmý videoklip do konce listopadu

Pokud sledujete tvorbu Beyoncé, tak jste se mohli zatím dopočítat šesti videoklipů. Deluxe edice „Live At Roseland: The Elements 4“ bude však obsahovat sedm videoklipů. Tudíž do 29. listopadu nás čeká ještě jeden klip.

Ještě před tím, než byl vydán oficiální tracklist DVD, padaly od fanoušků různé návrhy singlů, ke kterým by si přáli videoklip. Nyní je však již jisté, ke kterému singlu to bude.

Sedmým singlem a současně hudebním videem bude „Dance for You“ z deluxe verze alba „4“. Poslední šestý videoklip byl k singlu „Party“.

Foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

06. 11. 2011 v 22:28Off-line WWW  (33/178/56)
už se nemůžu dočkat na klip :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload