Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Případ Plameňák! Kluci z GaTe zvou na další velikonoční zážitkovou akci

GaTe již tradičně zve všechny kluky na kluky od 18 do 26 let na čtyřdenní jarní víkendovou akci, která se bude konat v termínu letošních Velikonoc od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. 2024. GaTe je skupina, která již několik let pořádá různorodé zážitkové akce, výlety a události pro kluky na kluky nejen v období coming outu.

Letos zvou do světa tajemství na čtyřdenní akci, kde se pravda skrývá pod vrstvou záhad a nečekaných událostí. Připravte se na dobrodružství, které nás povede od jedné záhady k druhé, přičemž každý den odhalí nový rozměr temnoty.

Víkendová akce bude jako vždy plná zábavy, pestrého programu a možností poznat nové přátele v podobném věku. To vše v příjemné lokalitě Vysočiny obklopené přírodou.

Pár zajímavých i důležitých informací:

  • Letošní jarní víkendovky se může zúčastnit až 25 účastníků, ale rozhodně neotálejte s přihlášením, protože volných míst postupně ubývá.
  • Přihlášení a podrobné informace k akci najdete na stránce gejt.cz.
  • Jarní víkendovka je čistě zážitkovou akcí, kde rozhodně NENÍ prostor pro alkohol a jiné omamné látky nebo pro ukojení sexuálních potřeb.
  • Podstatou je naopak poznat nové lidi, zažít zajímavé věci a dozvědět se i něco o sobě samotném.
  • Účastníci budou ubytováni v útulné chatě situované v malebné krajině Jeseníků, a navíc budou mít zajištěno stravování po celou dobu pobytu.
  • Skupina organizuje akce pro kluky na kluky už od roku 2003.
  • Všech zmíněných událostí se dohromady zúčastnilo už více než 300 kluků a mnoho z nich se stále vrací.

Jarní víkendovka bude rozhodně stát za to. Organizátoři se na vás moc těší a pokud byste se chtěli dozvědět více informací o akcích tohoto typu, tak mrkněte na naše webové stránky gejt.cz, kde naleznete i fotografie z předchozích akcí, nebo napište na kontakt uvedený na webu.

Titulní foto: 

Onload

3 názory ke článku

22. 03. 2024 v 12:43Off-line Mikaela  (49/176/60)
Akce ledová voda to už známe ale tu jak vidět křest
13. 04. 2024 v 20:37Off-line Snilek  (27/190/70)
Je fajn, že se vracíte do Jeseníků
21. 04. 2024 v 20:29Off-line Tropikboy  (37/178/72)
Proč ty akce nemohly být do 26 let už od počátku? Když jsem se o té organizaci dozvěděl, bylo mi 21 nebo 22, a když jsem chtěl účastnit, byl jsem odmítnut, že mi je více než 19 let. A poté, co zvedli hranici na 26 let, mi už bylo už přes 26 let, takže jsem opět nesplňoval podmínky.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload