Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Fascinující polykač Stevie Starr z Talentu, jak to dělá?

V Česko Slovensko má talent jste určitě nepřehlídli vystoupení, na kterém Stevie Starr předvádí doslova fascinující show. Polyká mince, žárovky, balónky, nehty, kulečníkové koule, suchý cukr či zlaté rybky. Porota doslova zděšeně jásala, stejně jako diváci na celém světě.

Stevie nikdy nevysvětlil, jak dokáže spolknout popsané mince a poté je vyplivovat v uvedeném pořadí. Nikdo s jistotou neví, jak dokáže spolknout prstýnek a zamčený visací zámek, a poté z pusy vyplivnout prstýnek uzamčený ve visacím zámku.

Stevie Starr se narodil 7. 7. 1966 ve Skotsku, údajně vyrůstal v dětských domovech. Nikdy nepopsal, jak to vlastně dělá, má k tomu ale jednoduchý příběh – jako malý kluk se to naučil proto, aby dokázal schovat peníze.

Stevie Starr v talentových soutěžích

24. dubna 2010 se Stevie objevil ve vysílání „Britain's Got Talent“, kde ho obdivoval i obávaný Simon Cowell. Do finále ale nepostoupil, skončil na čtvrtém místě v hlasování diváků. Poté se objevil v německé verzi „Das Supertalent“, kde obsadil třetí místo.

Zajímavé, ale nudné

Teď ho máme v druhé řadě Česko Slovensko má talent. Jeho show jsou opravdu zajímavá, jenže na výhru to stačit nebude. Stevie Starr s těmito kousky vystupuje už dvacet let, na večírky či podobné akce je to naprosto dokonalá zábava.

Jenže co může nabídnout v několika vystoupeních Talentu, aby divák zůstal v pozoru a nezačalo ho to nudit? Právě s nudou postupem času nastane problém. Stevie bude neúnavně polykat, jenže vidět to dvakrát, třikrát nebo čtyřikrát je fajn. Ale popáté to jaksi přestane bavit. Už v tom nebude úžas a prvotní „wow efekt“.

Jak to dělá?

Slovenská televize v pořadu Topstar přinesla zajímavé vysvětlení. Stevie má údajně upravenou čelist, zbroušené zuby a dostatečně velkou pusu na to, aby dokázal vše schovat. Co si myslíte, je to pravda? Zaujala vás show Stevieho Starra?

Foto: facebook.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload