Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film Disconnect: Na světě nejsme sami a na internetu už vůbec ne!

Disconnect je velice emocionální film. Vyvolá v nás mnoho otázek, zdali se nedějí stejné situace i nám. Nelekněte se, ale Disconnect měl být natočen jako dokument o škodlivosti internetu. Nakonec se z filmu stal thriller s pár dokumentárními znaky. Film je rozdělen na tři příběhy, které se místy proplétají.

První příběh vypráví o sexy mladém klukovi, který se již v příliš nízkém věku zapletl do porno průmyslu a přihlíží jak se další nezletilý členové zapojují do stejné činnosti. Může využít pomoci od redaktorky, která se nechala nalákat, a jeho příběh jí zaujal. Jde redaktorce pouze o dobrou pozici a postup v kariéře, nebo chce doopravdy pomoct mladíkovi a ostatním nezletilým?

Druhý příběh filmu je o manželském páru. Jak každý ví, když je nuda, tak je nuda. Na služebních cestách nebo při cestování by se dala hledat spousta věcí. Bohužel špatná volba je vzít počítač a hrát hazardní hry. Většinou nejsou zadarmo a bez nich určitě ušetříte. Další možnost je, že se začnete dělit o své problémy a hledat podobné příběhy. Však si musíte dát pozor na to, kdo o vás ví víc, než si přejete. Prázdná karta a žádné jiné úspory vás asi také zavedou do úzkých, nemyslíte?

Třetí a poslední příběh je o chlapci, co si myslí, že se seznamuje s dívkou na sociální síti. Krásná Jessica jsou však jeho dva spolužáci. Založit si falešný profil je otázka pár minut a nahé fotky se také v dnešní době dají najít všude. Po výměně fotek se však stane očekávané… celá škola se o tom dozví. Utlačovaný teenager všechen nátlak spolužáků nemůže vydržet. Co udělá?

Uznejte, že pohled na Maxe Thieriota v roli striptéra Kyla je přímo božský. Přestože je to film z roku 2012, tak stojí za zhlédnutí.

Titulní foto: youtube.com

Autor článku miluje dobré filmy, svůj čas rád tráví v reálném světě, ale nepohrdne ani tím virtuálním.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload