Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sen každého gaye: Pořádný penis! Jak si jej zvětšit? Víme to

Snad každý kluk si v životě pomyslel: Mám ho dost velkého? Samozřejmě, nebudeme si nic nalhávat, větší penis je psychologicky atraktivnější, na pohled více vzrušující, sexy. Ale ve finále je to úplně jedno a pro 90 procent gayů, je přiměřená či spíše i menší velikost penisu naopak lepší. Ono nacpat si dvacet čísel do zadku, není zrovna báječné… Ale jako vždy ne všichni jsou stejní.

Mnozí kluci jsou i přes zlaté pravidlo, že na velikosti nezáleží, se svojí velikostí prostě nespokojení, a hlavně v náctiletém věku hledají možnosti, jak si svoji mužskou chloubu zvětšit. Chtějí se poměřovat v šatnách, ve sprchách a koneckonců i v posteli. Jen pro pořádek, skutečná průměrná velikost je opravdu nic-moc, takže si vážně nelamte hlavu s žádnými mindráky. 

Máte ho malého, nebo velkého? Zjistili jsme to za vás

Pokud se podíváme na možnosti zvětšení penisu skutečně s chladnou hlavou a z profesionálního hlediska, máme blbou zprávu: Skoro nic nefunguje… Všechny návody jsou jen na vlastní nebezpečí a bohužel se víceméně ani nedají moc doporučit.

Natahovací přípravky

Moc opravdu efektivních možností není. Bez operace se jako efektivní jeví metoda postupného „natahování“ penisu, který nevědomky používají i některé africké kmeny, jejichž muži si penis natahují a ukládají do různých nástrojů a obalů. Prakticky si jej tak zvětšují, aniž by to byl vlastně záměr. Také v Evropě lze sehnat řadu různých pochybných zařízení na natahování penisu. Je založen na principu natahování svalu.

Bohužel podle lékařů vám daleko více hrozí, že se vám penis v lepším případě odkrví a zmodrá, v horším případě si jej dokonce zjizvíte, anebo se dokonce přeruší některá nervová spojení. Váš malý přítel vám pak zůstane jen na ozdobu.

Natahovat by se muselo s citem, dlouhodobě, prakticky pořád, a to i několik let. Pak máte šanci na zvětšení penisu i o tři, čtyři centimetry. Jenže takové zařízení, které by bylo účinné a zároveň se dalo dlouhodobě pohodlně nosit a neomezovalo vás v běžném životě, zatím neexistuje. Ačkoli se stále objevují různé reklamy na podobná zařízení (v minulosti třeba Andro-Penis, Bathmate a Phallosan), jejich účinky jsou skutečně diskutabilní. Byly by to nejspíš jen vyhozené peníze.

Zvětšení penisu (foto: © Depositphotos.com/JuliaSV)

Cvičení

Podobnou službu může udělat i obyčejné „cvičení“. Tedy, že svůj nebohý penis budete natahovat ručně. Museli byste to dělat ale pravidelně a často. Opět zde platí, že opatrnost je na místě, nic se nesmí přehánět.

Penis nejprve zahřejte, a to klasickým protahováním jako při masturbaci. Pozor, ale neměli byste mít erekci (může to být nebezpečné!), proto určitě nemyslete na hezké kluky a prdelky, ale raději na sousedku se smetákem. Hned po zahřátí chyťte penis u žaludu a natahujte od sebe. Ale jen do míry, jakou vám to dovolí, máte cítit napětí, ale nesmí to bolet. V natažení vydržte tak půl minuty. Natahování opakujte zhruba pětkrát, mezi každým si nechte pár sekund pauzu. Po pěti cvicích nechte penis na chvíli v klidu a poté sérii opakujte.  Počet opakování je na vás, ale dejte si pozor, abyste si neublížili, či penis neodkrvili. Neopatrným cvičením můžete penis vážně a nenávratně poškodit!

Podle experimentu z roku 2001, jehož závěry přinesl International Journal of Impotence Research, lze pravidelným cvičením určitého výsledku údajně dosáhnout. Ti, kteří se projektu cvičení zúčastnili, dosáhli prý zvětšení penisu v průměru o necelé dva centimetry za čtyři měsíce. Podle kritiků byl ale počet účastníků nízký na nějaké pořádné závěry.

Masti a pilulky

Žádný opravdový lék na zvětšení penisu bohužel opravdu neexistuje. Žádné pilulky ani mastičky vám nepomohou. Nenechte se zlákat nesmyslnými reklamami na prášky, nebo krémy. Nejspíše vám neublíží a dobře si pinďu promastíte často pomocí výtažků ze zeleného čaje, ženšenu, ginko, tuku a „zázračných bylinek“. Výsledek ale bude takový, že v boxerkách se vám boule zvětší o nula milimetrů, ale co hůř peněženka se vám ztenčí o tloušťku dvou tisícovek.

Věřte, že žádné pilulky, které by vedly k růstu tkáně penisu, opravdu nikdo nevynalezl. Také podle průzkumu prestižního listu Wall Street Journal, který zkoumal deset nejvíce reklamovaných preparátů ani jeden nefungoval. 

Foto: © Depositphotos.com/feelphotoartz

Operace

Opravdu účinným řešením pro zvětšení penisu je operace. Není to ale žádná legrace. Jednak je to drahý špás, vyjde i na krásných sto tisíc korun a pak je to celkem drastický zážitek. Operaci samotnou prospíte, lékař ale musí vnitřní část penisu oddělit od stydké kosti, na které je upevněn a povysunout jej ven z těla. Přitom musí přeoperovat předkožku, respektive provést obřízku. Stehy tak budete mít uvnitř těla, u penisu i na penisu. To se samozřejmě po čase zhojí, ale bolet to chvíli bude pořádně.

Sama o sobě to není náročná operace, nicméně při oddělení penisu od stydké kosti vám hrozí, že váš „přítel“ pak nebude při erekci a souloži dostatečné pevný potřebným směrem. Poškodit se mohou i některá nervová zakončení a tedy citlivost. I samotný efekt prodloužení penisu je diskutabilní, zvětší se vám nanejvýš tak o 1,5 centimetru.

Operativně se dá zvětšovat i objem, respektive obvod penisu, a to vstříknutím injekce vlastního tuku, silikonu nebo gelu hyaluronové kyseliny. Obvod tak lze zvětšit až o 2,5 centimetru, ovšem ani tato metoda není úplně bez rizika. Hrozí totiž zakřivení penisu a vznik bouliček. Obě operace už dnes nabízejí i pražské kliniky plastické chirurgie. Konzultovat byste to měli ale se specialistou v oblasti urologie.

Rizika u všech metod se samozřejmě vůbec nemusí objevit, ale existují, a jejich hrozbu nelze brát na lehkou váhu. Penis se tedy zvětšit dá, je to však u všech metod bolestivé, zdlouhavé, velmi rizikové a efekt je skutečně mizerný. A pak je tu i nezanedbatelná překážka: Kromě metody domácího cvičení jsou všechny metody i zatracené drahé.

Možná tak bude nejlepší se smířit se svojí chloubou a hledat takový protějšek, kterému to bude vyhovovat. Důležité je udržovat sportovní postavu s plochým bříškem, každý faldík na břiše navíc, totiž penis opticky i fakticky zmenšuje. To samé platí i o ochlupení, pokud je schovaný v dlouhém křoví, vypadá tak o tři centimetry kratší.

Sníte o zvětšení penisu? Možná vás odradí toto drsné video

10 věcí, které byste měli vědět o obřízce

6 triků pro pořádný výstřik aneb Udělejte si zatraceně dobře

Podstoupili byste některou z metod zvětšování penisu?

Titulní foto: © Depositphotos.com/Aviavlad3

Onload

25 názorů ke článku

31. 08. 2014 v 09:07On-line Richard33  (44/185/80)
Když to tak čtu, tak mi spíš přijde, že nevíme jak na to :-D
31. 08. 2014 v 09:49Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Lživý nadpis... vlastně nic moc nevíte....
A neříkejte že to nenapsal Červenka :-O
31. 08. 2014 v 12:01Off-line Klucinek  (33/176/75)
Včely pánové, africké bojové včely....
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
31. 08. 2014 v 13:38Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Máš ho malého?? Nezoufej, strč ho do úlu a zabouchej :D :D
Souhlasím - 19   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
31. 08. 2014 v 17:43Off-line Colombo  (103/192/90)
Snem každého gaye nevím, ale snem každého bisexuála to určitě není :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 08. 2014 v 17:51Off-line Ernesto  (26/175/63)
Asi jsem zvláštní.. ale mám jiné sny ;D
Souhlasím - 26   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 08. 2014 v 20:17Off-line Stianski  (56/175/85)
Bisexualita je chiméra.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
31. 08. 2014 v 21:41Off-line Daltron  (32/-/-)
Já jsem se svou výbavou spokojený :D.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 08. 2014 v 23:34Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
to jsou zase starosti
01. 09. 2014 v 00:28Off-line Sid_6  (36/182/66)
Mým snem je najít si někoho normálního na normální vztah a spokojeně si žít. Velikost je to poslední co bych řešil, at už u něj nebo u sebe.
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 09. 2014 v 22:26Off-line Jakub4569  (29/185/74)
Jak se jmenuje ten model na tý první fotce???? Děkuji :-)
02. 09. 2014 v 00:35Off-line TaK_ECS  (29/176/85)
Jakub: Hledej :P...
02. 09. 2014 v 00:59Off-line Sid_6  (36/182/66)
Jen doplním, že o větším penisu jsem (skutečně)snil naposledy, když mi bylo ještě pod 10let a dodnes na ten sen rád vzpomínám. Měl jsem p**o jak zahradní hadici, tak že se mi nevešlo do kalhot a tak jsem s ním aspon kropil pole kolem vesnice:D:D Se směju ještě ted:D Dneska mám jiný starosti, než řešit, jestli mám v kalhotech zahradní hadici:)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 09. 2014 v 18:37Off-line Trajda  (31/172/83)
Stále mám ale pocit, že tyhle "natahovací přípravky" a "zázračné pilulky" nemůžou být přece úplně fake. Kdyby to bylo opravdu nefunkční zboží, někdo by si mohl sehnat dvacet lidí, všem nařídit používat tyhle věci a po roce zažalovat prodejce, za klamavou reklamu, za kterou by se mu všechny ty investice vrátili desetinásobně, ne-li víc.
To si rozhodně tyhle firmy nemůžou dovolit, to znamená, že všechno, co píšou, musí být pravda a musí k tomu mít i důkaz. Pokud tvrdí, že nějaký pilulky umí přidat až 7 cm, tak určitě minimálně jednomu pokusnýmu králíkovi se to povedlo. Už nevíme, jestli těch králíků bylo 100, 1000 nebo milion, ale musí mít živý důkaz, že to, co píší, je pravda.
Pokud tedy vyloučíme, že by tohle zboží byl fake, zbývají nám možnosti, že jsou jenom skoro fake. V takovém případě buď působí málo, to už je ale problém kupce, protože si nepřečetl to "až", což znamená, že mu prodejce vůbec nic negarantuje, ale stále musí mít prodejce hmatatelný důkaz, že to může a nemusí fungovat, jinak by mu mohl někdo reklamovat zboží či dokonce ho zažalovat. Další možností je, že to má spoustu vedlejších účinků, které člověku víc uškodí než pomůžou, takové určitě nebudou napsané na titulní stránce prodejce, ale určitě budou v příbalovém letáku, který skoro nikdo nečte, opět, aby nikdo nemohl reklamovat nebo žalovat. Častá bývá kombinace předchozích dvou možností.
Takže bych to nebral jako vyhozený prachy, ale jako sázku v loterii: "Jaká je pravděpodobnost, že se to povede bez jakýchkoliv vedlejších účinků? Pravděpodobně 0,000...1 procento, chceš si vsadit?"
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 10. 2014 v 17:43Off-line Nagato316  (27/183/-)
SEN KAŽDÝHO GAYE ? Určit ne !
26. 12. 2014 v 14:57Off-line Spectre  (25/176/65)
Blbost :D Já jsem spokojen ! :D A nic nepotřebuji... ;D
29. 12. 2014 v 12:53Off-line Stianski  (56/175/85)
Trajda> Fungují… ;)
08. 03. 2015 v 12:19Off-line SebastianMikaelason  (35/-/-)
Jejda, tady se zase řeší kraviny :D :D :D
13. 04. 2016 v 21:23Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
Toto je fakt k***tina. Když je někdo zrzavej a nelíbí se mu to, může si vlasy obarvit, když je někdo hubenej, může si upravit životosprávu, začít trénovat a narostou mu svaly. Když má ale někdo malýho š***na, nepomůže mu ani svěcená voda. Musí se s tím prostě smířit a najít si kluka, který to neřeší.
22. 12. 2016 v 16:30Off-line Antiochos  (51/179/85)
Přitažlivost člověka at muže či ženy není ve velikosti jejich přirození.Lidi se nezamilovávají do velikosti ptáka ale z uplně jiných důvodů
12. 03. 2017 v 13:56Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
to jsou starosty takové bych taký chtěl mít
12. 03. 2017 v 13:57Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
Pořádná Prace a na p**ovíny nemyslíte
03. 09. 2017 v 05:54Off-line LasagnaDelRey  (23/176/82)
Nauč se psát.
12. 12. 2017 v 17:32Off-line Lagi  (43/196/85)
Ahoj sam sem vyzkoušel pár věcí aby mi narostl i když sem spokojen se svou velikosti v erekci 17/4 tak v klidu je malí proto jsem zkusil natahovačem docílit lepších výsledků vyzkoušel jsem různé značky az mi jedna pomohla nosí se pěkně v kalhotech ani v boxerkach to není vydet v erekci o centimetr a v klidu jeden a pul sice to trvalo pres pul roku ale úspěch používám dal ted mám druhou velikost a sem spokojen vřele doporučují
12. 01. 2019 v 22:53Off-line Korsakow  (62/-/-)
Co to tady kdo píše za p**oviny ?! Když máš jednou malého, budeš ho mít pořád malého. To není otázka chtění, či nechtění. Je to záležitost daleko složitější. Genetika atd. Prostě ti buď naroste veliký nebo malý, ale změnit se to nedá. A už vůbec ne nějakýma zázračnýma pilulkama nebo nějakým přiblblým gelem. Všechno jsou to jen věci, které z vás budou tahat prachy. A ne zrovna malé. Pamatujte si, jak se to říká : Co je malý, je i hezký. A když to není hezký, tak toho aspoň není moc....
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload