Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mazlení? V posteli úplně to nejlepší na světě, zvlášť když v létě spíte nazí

Horký červenec k tomu doslova vyzýval. V srpnu už to bude s tropickými teplotami v Čechách přece jen slabší, ale i tak není nad to spát s přítelem občas zcela nazí. Jen si to představte, oba ležíte na boku a usínáte. „Není nic krásnějšího, než když můžu mého kluka jakoby zezadu obejmout a mít ruku na jeho vypracovaném hrudníku, bříškem se dotýkat jeho zad a penisem zas zadečku,“ směje se devatenáctiletý Pavel z Prahy.

S přítelem Michalem ale bydlí ještě u rodičů, tak je spánek bez oblečení trochu komplikovaný. „Už se mi také stalo, že jsme zaspali na brigádu a máma nám ráno vletěla do pokoje, aby mě vzbudila. No a samozřejmě nás viděla, jak spíme nahatí a objímáme se. Jí to asi nevadilo, ale měl jsem z toho blbý pocit,“ směje se dál Pavel.

To dvaadvacetiletý Honza z Brna má čtyřicetiletého přítele Romana a ten spí skoro pořád nahý. „Já jsem si to neuměl moc představit, vždy jsem měl trenky a tričko, jako dítě mi mamka cpala pořád pyžamo, trochu jsem se styděl,“ říká. Ale Roman ho přesvědčil… „Spíš měl komplexy ze své postavy. Já to vůbec nechápu, copak jsme zaostalí, abychom ještě dnes řešili nějaké drobné nedostatky našich těl?“ ptá se Roman. Nakonec i Honza uznává, že to nemá chybu. „Je to výborný, ležím třeba na bříšku a přítel mě šimrá na zádech a na zadečku, to je k usínání úplně dokonalé. Někdy se na to těším celý den,“ říká.

Na „nahém“ spánku rozhodně není nic špatného. Naopak tělo si přirozeně odpočine od textilií a chemie a barev, kterou je oblečení napuštěné. „Spát bez oblečení je přirozené. Jen pozor na prochladnutí, když jde člověk spát, zdá se mu, že je horko, ale během noci už mu může být zima, protože během spánku se nám zpomalí metabolismus a obvykle i k ránu výrazněji klesají teploty,“ vysvětluje pražský lékař Martin Procházka.

Doporučuje proto před usnutím přes sebe přece jen přehodit peřinu, nebo deku, a pokud člověk spí bez přikrývky, vzít si alespoň tričko. „Takový bolestivý zánět ledvin z prochladnutí bych skutečně nikomu nepřál,“ dodává doktor.   

Jak to máte doma vy? Spíte nazí, nebo oblečení? Co je lepší? Napište nám do diskuze!

Titulní foto: © Depositphotos.com/Wavebreakmedia

Onload

7 názorů ke článku

02. 08. 2015 v 13:24Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
"spát s přítelem občas zcela nazí"
Error 404 - přítel not found.
Souhlasím - 63   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 08. 2015 v 17:55Off-line Veverk  (38/165/77)
spíme s přítelem nazí
02. 08. 2015 v 23:03Off-line Bluefox  (37/198/93)
No jo, ale co když lidé spí nazí, protože bydlí v rozpáleném paneláku bez klimatizace a jakýkoliv dotek jim je nepříjemný, protože jsou orosení krůpějemi potu? :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 08. 2015 v 23:11Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Boha, to je dementní článek :D ... spím zásadně nahej, je to přiirozené, neumím si představit mít na sobě hadry, ale že bych o tom napsal článek, to by mě nenapadlo :D
03. 08. 2015 v 23:14Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Ne, se zvířátkama nespím :D
05. 08. 2015 v 07:45Off-line Betonica  (39/191/93)
Bla bla bla bla... Že prej:

"Na „nahém“ spánku rozhodně není nic špatného. Naopak tělo si přirozeně odpočine od textilií a chemie a barev, kterou je oblečení napuštěné..."

By chtěl vědět, jakou chemii tu autor má na mysli. A také, ona chemie je v oblečení ale není v prostěradlech a povlacích? Pfuuuf.

Jinak zas takové to čtení pro děcka, která sní o tom, že někdy budou usínat s někým jiným než s plyšovým medvídkem. Navíc je článek tendenční. Opakující se "zadaček" a "vypracovaná hruď" totiž nejsou v ložnicích příliš rozšířený jev. Každej dospělej pracující člověk je večer rád, že ulehne a na nějaký velký muchlovačky nemá, zejména v létě, sílu ani náladu, bo ráno zas vstává.

Ale zas na druhou stranu, proč nesnít, že.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 09. 2015 v 02:51Off-line AnonymKralik  (28/189/132)
Mazlení je skvělé.. Ale mně se teda líbí hodně mazlení v zimě, když je chladno, nejen v létě, kdy je 30°C ve stínu, Slunce Vám svítí do okna, kde teploměr kus od něj ukazuje i 45-50°C.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload