Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Burger King chtěl s McDonald’s spojit síly a udělat společný McWhopper

V neobvyklé kampani společnost Burger King vyzvala McDonald’s k usmíření se. K tomu je inspiroval Jeremy Gilley a jeho organizace Peace One Day. Neziskovka Peace One Day určila jeden den, během kterého by se žádné země neměly účastnit válek, a lidé by měli jednat bez násilí. Tímto dnem se nakonec stalo 21. září.

Burger King, který je v USA hned po McDonald’s největším fastfoodovým řetězcem, navrhl, že zaměstnanci obou společností v tento den spojí své síly a vytvoří McWhopper, který je kombinací ikonických sendvičů obou firem – Big Maca a Whoppera.

Na jeden tak měla vzniknout restaurace v Atlantě, kde by byl k dostání pouze tento burger, který by měl obsahovat okolo 1 300 kalorií. Atlanta byla zvolena, protože leží v půli cesty mezi Chicagem, kde má hlavní ústředí McDonald’s, a Miami, kde sídlí Burger King. Kreativní lidé z Burger Kingu dokonce navrhli i uniformy, kšiltovky a balení společného produktu.

Z každého sendviče si McWhopper půjčuje šest ingrediencí: z Big Maca horní žemli, plátek hovězího masa, sýr, salát, speciální omáčku a prostřední žemli, z Whoppera rajčata, cibuli, kečup, okurky, grilované maso a spodní housku.

McDonald’s nabídku Burger Kinga odmítl s tím, že mezi nimi není žádná válka, ale jen přátelská konkurence. Nicméně některé lidi představa McWhoppera nadchla tak, že si ho udělali sami.

I přesto Burger King vychází ze situace jako vítěz. Odmítnutí takové nabídky staví  McDonald’s do špatného světla v očích zákazníků. Ale i kdyby McDonald’s souhlasil, oslavován by byl Burger King, protože s tímto nápadem přišel.

Kam chodíte nejraději? Do McDonald’s, Burger Kingu nebo KFC?

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

3 názory ke článku

01. 11. 2015 v 13:41Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Už jen z obrázku toho "jídla" mě natahuje. Komu může chutnat takový kentus.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
01. 11. 2015 v 14:18Off-line Tropikboy  (37/178/72)
Tuhle informaci jsem někde četl před měsícem...
01. 11. 2015 v 14:53Off-line Igy  (38/173/81)
Proč by odmítnutí mělo stavět McDonalds do špatného světla? Právě že to postavilo do špatného světla Burger King. Protože místo, aby to Burger King oficiálně navrhl a oficiálně řešil s představiteli, udělal kolem toho obrovskou kampaň. Každému tedy musí být jasné, že mu nešlo o žádné příměří nebo spojení ale jen a pouze o jeho vlastní popula***u.
Proto musím tleskat šéfovi McDonalds, který na nabídku, prezentovanou všude možně včetně videí a speciálních animovaných stránek, reagoval slovy "Inspirativní... Ale příště stačí zavolat."
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload