Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Inzerát #137801

Abys mohl vložit inzerát, musíš se vpravo nahoře přihlásit. Pokud ještě nemáš svůj účet, zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Upozornění: Tato sekce inzerátů může obsahovat erotickou a sexuální tématiku.

Stisknutím tlačítka „OK a skrýt upozornění“ potvrzuješ, že:
  1. Je mi více než 18 let a již jsem dosáhl zletilosti.
  2. Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  3. Souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu.
  4. Sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně.
  5. Budu si vybírat a používat pouze a výhradně takové materiály, které neporušují zákony státu, ve kterém se nacházím.
  6. Neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším 18 let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení.

Pokud splňuješ všechny podmínky uvedené v bodech 1 až 6, jsi oprávněn stisknout tlačítko „OK a skrýt upozornění“. V opačném případě okamžitě opusť tuto stránku.
Hledám vztah 26. 10. 2021 v 16:13
Středočeský kraj › Mladá BoleslavOff-line Anonym
Ahoj, jak bych začal. Jsem kluk, který si o sobě vždy myslel, že je samotář a vždycky mi vyhovovalo být single, ale uvnitř mě nejsem vůbec šťastný. To co mi chybí k opravdovému štěstí je láska. Samozřejmě, jsem člověk co když miluje tak do toho chce dát maximum, ale pokud ta láska nepřijde, tak nebudeme na nic tlačit a buď to přijde později nebo získáme tím, že budeme alespoň kamarádi. Jsem student, ale času mám poměrně dost, o mé orientaci moc lidí neví, spíš se bojím reakce rodiny. Nemůžu lhát, že mi nejde ve vztahu o sex, to bych lhal, ale chci všemu dát přirozený průběh a nechat to vyvinout samo. Vzhled tolik neřeším, ale opět musím říct, že každý z nás se na ten vzhled kouká, protože přeci nemůžeme žít s někým kdo se nám hnusí, ale to je jen můj názor. Každopádně, pokud jsi dočetl tyto řádky tak gratuluji. Můj věk je 20 let, nejsem tlustý, ale zase nejsem akorát, takže nějak mezi tím. Samozřejmě každý máme nějaký věkový omezení a můj limit partnera je do 30 let (+1-2 roky). Pocházím cca 50 km od Prahy, nevěřím na vztah na dálku.
Takže pokud jsi typ co hledá opravdu vážný vztah tak klidně napiš :)
Nahlásit
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload