Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Inzerát #97920

Abys mohl vložit inzerát, musíš se vpravo nahoře přihlásit. Pokud ještě nemáš svůj účet, zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
Upozornění: Tato sekce inzerátů může obsahovat erotickou a sexuální tématiku.

Stisknutím tlačítka „OK a skrýt upozornění“ potvrzuješ, že:
  1. Je mi více než 18 let a již jsem dosáhl zletilosti.
  2. Pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a/nebo jehož jsem státním příslušníkem.
  3. Souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu.
  4. Sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně.
  5. Budu si vybírat a používat pouze a výhradně takové materiály, které neporušují zákony státu, ve kterém se nacházím.
  6. Neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším 18 let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení.

Pokud splňuješ všechny podmínky uvedené v bodech 1 až 6, jsi oprávněn stisknout tlačítko „OK a skrýt upozornění“. V opačném případě okamžitě opusť tuto stránku.
Viděli jsme se 08. 03. 2019 v 22:46
Trnavský kraj › Galanta › GalantaOff-line Anonym
Ahoj. Piatok 8.3. po 14tej hodine na autobusovej zastávke v Galante. Ja som mal na sebe čierne topánky, modré rifle a taký tmavý kabát, krátke vlasy. Ty si mal kriklavo červený kabát. Ja som sa tam tak motal a zúfalo som študoval cestovný poriadok xD Určite si si všimol že som po tebe pokukával keď si vystúpil z autobusu, predsa len aj ty si sa presunul tam aby si na mňa videl a pozeral si sa na mňa. Keď som však k tebe prišiel urobil som chybu ako vždy, nedokážem sa ovládať, ja sa skratka na verejnosti snažim nepôsobiť ako gay... A preto keď si sa na mňa pozrel ako som okolo teba prechádzal, ja som sa pozeral všade inde dokonca som sa aj otočil na druhú stranu. Doteraz to veľmi ľutujem, ak toto náhodou čítaš prosím bol by som rád ak by si sa mi ozval aj keby si mi napísal že o mňa záujem proste nemáš, poteší ma každý kontakt s tebou aj jednorázový. Pretože naozaj ľutujem že som reagoval ako som reagoval, veľmi rad by som s tebou vtedy aspoň par slov prehodil taky si bol zlaty :D :D
Nahlásit
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload