Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Soumrak gay pride?

20. 07. 2015 v 21:38On-line igy  (38/173/81)
Organizátoři Oaklandského pride odmítli účast kožeňáckých spolků, protože chtěli mít událost "family friendly".
Organizátoři Pražského pride sdělili spolku pedofilů, že není vhodné, aby se účastnili.
Organizátoři Glasgowského pride se rozhodli odmítnout veškeré Travesty představení na pride, protože to je prý urážlivé pro transexuály.

Co si o tom myslíte? Má být Pride pro všechny LGBT+ nebo je lepší, když bude ukazovat jen tu "hezkou" stránku komunity?

Mě osobně prostě přijde divné, aby pod duhou chodil šedý průměr. Pride má být barevný a to nejen v oblečení, ale i ve složení. A nemá se bát přiznat všechny části, protože jen příkladem vlastní inkluzivity a tolerance mohou dosáhnout inkluzivity a tolerance od většinové společnosti. Pokrytectvím se to těžko dosáhne.
20. 07. 2015 v 21:45Off-line Tristan  (31/-/-)
Mě je celkem jedno kdo tam jde - když nikomu neubližuje, atd. Ale toto mne hodně naštvalo za minulý ročník : http://www.hrebenar.eu/…ue_pride.jpg .. Měla je sebrat policie :)
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2015 v 22:11Off-line qwert1  (33/180/74)
Nejsem podporovatelem akcí typu Gay Pride, ale je aspoň na tomto vidět, že největší netolerance se vyskytuje zpravidla mezi menšinama, zvláště pak mezi gay komunitou. Všichni by chtěli po ostatních maximální toleranci, ale povrchnost a nesnášenlivost nemalé části gayů je znatelná v každé diskuzi...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 07. 2015 v 22:14Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
No konečně jim došlo, že když má Pride pochod být bojem za toleranci, že musí být "rodinný" (šedý průměr) a nikoli provokativní. Možná nakonec na Pride změním názor.
20. 07. 2015 v 22:18Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Igy: Vis, ze mam tve prispevky veskrze rad, stejne jako nektere tvoje nazory. Tady se vsak rozchazime. Me trosku prijde, ze komunita nejsme, tudiz neni hezka a oskliva stranka komunity, nema se smysl prilis bavit o toleranci, sam jsi gay (ne)komunitu za to v sousednim vlaknu k***izoval..Ne?
Konkretneji..Ano, pedofilove na pride nemaji, co delat..Tedy mohou prijit, ale nemaji na sebe jakkoli upozornovat. Proc? Nejen, ze vrhaji spatne svetlo na homosexualy jako celek, ale u nich nevidim zadne vymahatelne pravo/diskriminaci.. Kozenaci, proc ne? Ale tky moc nechapu proc..
Ale to je o uhlu pohledu, je pride hlavne pro lidi, kteri maji slozitejsi zivot od narozeni nebo prehlidka kde jake vystrednosti?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 07. 2015 v 22:19Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Je to sice trochu pokrytecké, ale jak píše Lukino_Luk - ukazováním holých zadků adopcí nikdo nedosáhne.

qwert1: gay nerovná se automaticky sluníčkář. Gaye spojuje pouze sexuální orientace. Jsou mezi náma levičáci, pravičáci, křesťané, židé, atd.
20. 07. 2015 v 22:36On-line igy  (38/173/81)
Tristan: Dle mých informací to policie řešila, kožeňáka vyslechla za účelem zjištění totožnosti naháče, ale nikdo vlastně neví, kdo ten naháč byl. Dle pracovní verze to byl nastrčný provokatér. Nicméně kdo byl v průvodu, tak se této situaci spíš smál. Nevhodné se to stalo, až když to začala média šířit, mimochodem bez svolení autora, který fotku následně urychleně smazal, protože jemu o nic takového nešlo. Ale to je asi vedlejší...
20. 07. 2015 v 23:58Off-line BussterX  (103/130/150)
Já chápu že exhibicionista hoří touhou ukázat se v celé své výstřednosti na veřejnosti, ale děláte víc škody než užitku se svejma koženejma obojkama a barevnejma p**ama v zadku... dopyči pošlete tam rovnou chlapy pod transparentem Spolek teplých pedofilů a pak tam nechte podepisovat petici za práva homoušů na adopci děcek : ))
21. 07. 2015 v 00:26Off-line THX1188  (40/183/90)
Smutná je situace Igym zmíněná. Jsem s ním mnohdy v názororém rozporu, ale vždy si při dišputaci s Igym uvědomím vlastní malý konzervový svět. Plechovka v plechovce a jsem rád, že s ním mám vztahy intelektuální. Nesouhlasím s omezováním, nejsem příznivec PP a ani adopcí, nejsem ovšem ani upiratel práv. LGBT+ si zaslouží sprektrum respektu - sobě, mimo i vně...dnes záleží na formě, obsah je a bude svoboda ... tu bych si nedovolil upírat žádným zákonem, regulovat ji v EU můžeme hranicemi, nikoliv právem na život ve výběru. Pijme vodu a kažme ji jiným, hlídejme kvalitu, dovolejme různorodost, respektujme jiné a nestarejme se o jiné věci než naše vlastní. Čistý práh a pravda.
21. 07. 2015 v 01:32Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@akutol: Asi tě to šokuje, ale zdaleka ne všichni pedofilové si myslí, že by měl být sex s dětmi legální. Jo, a mezi pedofily jsou i sekulární humanisté (třeba já) a "militatntní" ateisté (třeba taky já) a dost silně pochybuji o tom, že by se takovým lidem líbilo mezi islamisty.

@Sonicboom: Jak vrhají pedofilové špatné světlo na homosexuály? Není to spíš tak, že špatné světlo se na homosexuály snaží hodit různí bigotní lidé a zneužívají k tomu pedofily a kdekoho a kdeco jiného? Kdyby na Prague Pride nebyli pedofilové, tak by si je tam asi museli vymyslet. No, někteří si je vymysleli i když tam byli, viz hlavnespravy, které označily za pedofila JXD, co nesl ceduli "s*****ím s holkama" a nějaké lidi, co nesli transparent "pravda vítězí" (fakt by mě zajímalo, jak se dá z takového transparentu poznat sexuální orientace jeho nositelů). Jo, a fakt si myslíš, že není regulérní důvod, proč by na sebe pedofilové mohli chtít upozornit na Prague Pride? Předsudky nic? Nedostatek informací nic? Kolik rodičů si s dětmi seriózně promluví o pedofilii? Na kolika škole se seriózně probere téma pedofilie? Představ si, že dospíváš, začíná se probouzet tvoje sexualita a začneš zjišťovat, že tě eroticky přitahují děti. Jak se s tím vyrovnáš? Zejména, když slyšíš o pedofilech jen z krimizpráv a slyšíš lidi říkat, jací jsou pedofilové zrůdy a jak by zasloužili pověsit něbo vykastrovat?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 01:41Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
Mimochodem, loni jsem tak nějak slýchal od vedení Prague Pride, že Prague Pride není festival sexuálních menšin, ale festival LGBT. Letos zase, že je čas přestat se soustředit jen na LGBT komunitu a otevřít Prague Pride skutečně všem lidem bez rozdílu, tedy i heterosexuální většině. Tak jsem zvědavý, jestli si to zase příští rok nerozmyslí. :) I když na sbarvouven.cz pořád uvádí, že Prague Pride je festival LGBT osob, ne festival sexuálních menšin.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 03:29Off-line Clas  (29/-/-)
To.není soumrak Pride, to je spíše svítání na lepší časy, kdyby se z Pride mohl stát normální pochod, který bych možná i podporoval a ne příležitost pro média nafotiť nechutné úchyli, které pak ukazují jako ukážku gayů.
21. 07. 2015 v 06:12Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Inteligentni_lvicek: To je o tom, co jsem psal, jak na to nahlizet, ale paklize vyrukuji na pride s podobnym tematem, ktery budi ve spolecnosti prinejmensim rozpaky, tak musim myslet, jestli to neposkodi ostatni, jestli to nekdo nezneuzije a ano v tom smyslu pedofilove opravdu vrhli spatne svetlo na homosexualy, zcela sebestredne se k akci pridali a bylo jim jedno, co na to ostatni..

Ne, duvody, co jsi uvedl opradu neopravnuji pedofily, aby na sebe na pride upozornovali, nejen ze je to sebestredny, jak jsem psal, ale vazne si myslis, ze nekdo, kdo si zacina uvedomovat, ze ho p***ahuji deti pobezi na pride, misto pouziti google? :D Asi to ma kazdej jinak..:D
21. 07. 2015 v 10:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Pánové, vy všichni kožeňáci a otroci a milovníci všech možných sexuálních praktik, mějte na paměti, že vaše sex. orientace není "kožeňák" nebo "footfetish" nebo "ballbusting", vaše orientace je homosexuál... homosexuál nejen že má chuť na sex se stejným pohlavím, ale má schopnost na rozdíl od heterosexuála stejné pohlaví MILOVAT (někteří z vás lásku neznají, chápu).... Průvod na zrovnoprávnění gayů by měl ukázat hlavně toto, aby heteráci pochopili že jsme stejní jako oni, a ne jim cpát na oči co máte rádi v posteli a udělat z toho bizarní panoptikum a reklamu sexshopu...
21. 07. 2015 v 10:50Off-line johnj  (40/186/82)
Krásně tu politikaříte. Homosexualismus ve své čisté podobě, jak o něm kdysi psali Jakl, Bátora, Klaus a jiní. :)
21. 07. 2015 v 10:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak jasně, Kikina Klausová věděla dobře o čem mluví : ))
21. 07. 2015 v 11:03Off-line fogacer  (55/172/61)
No teď budu malinko asi nesnášen....ale jako aktivista LGBT v ČR si pamatuji,že první GAy Pride jež se konala v některých větších či velkých městech se excesy nekonaly....zato gaové se báli vystrčit frňák. Byli to poklidné průvody s transparenty a žádny exhibicionista či slepice s péry :-) Jenže také doba kdy promiskuita byla běžná ale jít do průvodu a podpořit fajn věc nikoli. Jinak v jistých zemích např. latinská Amerika je Gay Pride pojat jako karneval a byl bych rád kdyby u nás byl spíše klasický. Nevadí mi transvestité,transsexuálové ale z těch co znám by do průvodu nešli právě díky jistým exotům,jež tuto dobrou myšlenku kazí. Jinak jak mnozí víte Gay Pride je o rovnoprávnosti sexuálních mino*** a tak netřeba hned na každého házet špínu.Ne každá transka je exot. O pedofilech nebudu komentovat. Pokud neubližují a nesnaží se transformovat v rámci LGBT (což tam nepatří) tak je raději neřeším. Nejsem typ co by je věšel na lucerny,ale ani je neobhajuji. Jinak dle fotek i zde na webu je dost "vykroucenin" a nikdo to tak neřeší. Někdo je od přírody více feminní. Jinak sám sebe beru jako klasického gaye,tedy ale bez promiskuity,zženštilosti a výstředního oblečení. Snad jediný důvod proč být nazván exot, je moje barevná invalidní kára na kolečkách :-) Má moderní hnědou metalízu....snad je to cool :-) Bohužel na Pride nejezdím, nedovoluje mi to cestování a mnohé bariéry stavebního i lidského charakteru. :-(
21. 07. 2015 v 11:10Off-line BussterX  (103/130/150)
Fogacer - no transky exoti nejsou, jsou to normální kluci nebo holky který měly smůlu že se jejich mužský (nebo ženský) mozek ocitl už v mateřském lůně v těle opačného pohlaví a obvykle se oblíkají normálně na veřejnosti, s TS jsem žil 13 let a stýkal se i s jejíma kamarádkama jak TS tak i TV a o tom prostředí neco vím... exoti jsou spíše transvestité se svou tohuhou se rvát do výstředních hader opačnýho pohlaví, ale lidem TV a TS splývá v jedno, i gayům
21. 07. 2015 v 11:56Off-line fogacer  (55/172/61)
BusterX : promiň blbě jsem to popsal....myslel jsem ten druh lidí co se chovaj jak pominutí. Jak jsem psal, znám dost "holek" co jsou opravdu super kamarádi a nemají rádi extravaganci za hranici slušnosti. Jinak vím co je Transvestita a Transsexuál :-( Blbě jsem to v té rychlosti napsal :-)
21. 07. 2015 v 12:15Off-line BussterX  (103/130/150)
Fogacer, já to spíš psal pro ty ostatní co v tomto tápou a tvoje vyjádření by vzali doslova : )
21. 07. 2015 v 12:33Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@Sonicboom: Ono je hrozně lehké stěžovat si na sebestřednost. Ale tak mi řekni, co mají podle tebe pedofilové dělat. Asi vlastní Pride si jen tak nezaloží.

Řeknu ti jednu věc, znám lidi, co se už se třeba i deset let snaží o osvětu, snaží se bojovat proti předsudku veřejnosti, riskují, že se někde najde nějaký b***c, co se jim bude snažit uškodit. Existuje web o pedofilech a pro pedofily (a dříve existovaly jiné), někteří lidé mají osobní stránky, několik lidí se zúčastnilo třeba Bohnických sexuologických dnů, kongresu k sexuální vychově a pár dalších. Několik lidí poskytlo rozhovory pro média, někdy osobně, což pro některé byl velký osobní risk (jeden například pracuje jako učitel na ZŠ a asi si dovedeš představit, co by se stalo, kdyby novinář porušil příslib anonymity). Loni vznikl film - portrét jednoho pedofila, který v něm neskrýval svou identitu.

Dost lidí má asi ukřivděný pocit, že si LGBT komunita musela dost vybojovat a hodně lidí muselo dost udělat, aby vznikly u nás Pride. A že my se tam jen tak přisereme a vykrádáme pozornost. Ale ono to není, že bychom se jen tak přisrali, my se snažíme dlouhodobě bojovat proti předsudkům a informovat společnost různými prostředky, jenže to nemá takový efekt, jak bychom si představovali. Jak moc se změnil přístup k pedofilům za posledních 10 let? No, o něco k lepšímu asi ano, člověk vídá třeba i na internetových diskusích, že se někdo ohradí proti předsudečným komentářům, ale celkově to velká sláva není. Naše možnosti jsou poměrně omezené.

Že téma pedofilie budí mezi lidmi rozpaky? No, a já myslel, že Pride je mimo jiné od toho, aby bourala předsudky a zbytečná a škodlivá tabu. Ale asi by se měly udělat kádrovací komise, které tam budou pouštět jen sympatické inteligentní pohledné gendernormativní homosexuály (transgender radši ne, ty budí u lidí pořád dost rozpaky, bisexuály radši taky ne, ty vadí i dost homosexuálům a spousta lidí si myslí, že neexistují), kteří touží po celoživotním svazku s jednou osobou a sexu jen po svatbě a výhradně za účelem plození dětí... Počkat, tu poslední část škrtám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 12:47Off-line BussterX  (103/130/150)
Lviček: můžeš se zamilovat do osmiletýho kluka? můžeš s ním budovat rovnocenný plnohodnotný vztah a žít ve vztahu ? nodop**e asi ne že... takže ti jde jen o jeho p***l ne? a na to chceš dupat v průvodu a žádat toleranci od jeho rodičů?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 12:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Pedofilie bohužel/bohudík ještě nemá šanci uspět s velkou osvětou, ale musí jít malými krůčky. V opačném případě tvrdě narazí a to nikdo z vás jistě nechce. Společnost musí prvně vyspět, aby vás pochopila.
21. 07. 2015 v 13:38Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BussterX: No, nevím, jestli se do 8letého kluka můžu zamilovat já, 8letý už je na mě poněkud mladý, ale možná jo. Ale jsou lidé, co se do 8letého kluka zamilovali. Žít s 8letým klukem v partnerském vztahu, to nejde, ale to neznamená, že by k němu člověk nemohl mít nějaké hlubší city a že by s ním nemohl mít hodnotný vztah jiného (třeba kamarádského) charakteru.
21. 07. 2015 v 13:41Off-line BussterX  (103/130/150)
Bejt tata 8mi letýho kluka kterýho dospělej chlap začne otravovat a chce se s ním "kamarádit" tak bych asi nebyl rád
21. 07. 2015 v 14:08Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Spousta maminek dává vědomně svá dítka pedofilům "na hraní". Prostě dítě a onen pedofil spolu kamarádí a ty maminy chápou, že toto kamarádstvá jejich dětem neublíží, ale naopak je o lecos obohatí. Docela jsem se tomu divil, že v této době, kdy se na pedofily pohlíží jako na humus, se najdou rodiče dětí, kteří si s pedofily rozumí.
21. 07. 2015 v 14:19Off-line BussterX  (103/130/150)
Šak já si s kamarádama hrál jako klučík taky na doktory a vyšetřovali jsme si šulínky když nám bylo 5 let, tak proč by si nemohl hrát třicetiletej pedál s desetiletým děckem jako rovnej s rovným, že : )) docela by mně zajímalo, kde lukino vzal informaci, že SPOUSTA maminek cpe svý děcka pedálům na hraní, a co to slovo "spousta" představuje vyjádřeno v číslech...
21. 07. 2015 v 14:27Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Zase slovíčkaříte. Tak místo "spousta" čti "některé" :-P
21. 07. 2015 v 14:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Hehehhhh, "některé" je ovšem slůvko zcela jiného významu než "spousta", neníliž pravda? : )) ano nevylučuji, že některé zfetované mařky nebo uprchlé chovankyně psyhiatrické léčebny svá dítka půjčují pedálům na hraní, a co na to taťka dítěte? :))
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 14:49Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Jinak Lukino vzal tu informaci odsud.

http://www.ceskatelevize.cz/…e-mezi-nami/

Doporučuji shlédnou celé video, ale to, o čem mluvím, bude zmíněno až někdy v čase od 7:20, kde začíná ta část s tím "skutečným" pedofilem. :-P
21. 07. 2015 v 14:51Off-line BussterX  (103/130/150)
To by mně zajímalo kdo mně hejtuje příspěvky kde mluvím PROTI šoustání děcek pedálama...
21. 07. 2015 v 14:52Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
To já ne, já mám blok. :-P
21. 07. 2015 v 14:53On-line igy  (38/173/81)
BussterX: Poslední jsem byl já. Bylo to za "nevylučuji, že některé zfetované mařky nebo uprchlé chovankyně psyhiatrické léčebny svá dítka půjčují pedálům na hraní". ;) A za slovíčkaření o "spousta". Já v těchto tématech chápu "spousta" jako "mnohem víc, než bys čekal", což to určitě splňuje.
21. 07. 2015 v 14:53Off-line BussterX  (103/130/150)
@lukino: já vím, aji lvíček, takže postupuji vylučovací metodou a zablokoval jsem igiho prezervativně : ))
21. 07. 2015 v 14:53Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Ten odkaz nefunguje. No prostě si v archivu české teelvize najdi pořad pološero a v něm díl PEDOFILOVÉ MEZI NÁMI.
21. 07. 2015 v 14:54Off-line BussterX  (103/130/150)
Oki, dejte sem seznam těch maminek co půjčují svý děcka pedofilům, pošlu to rovnou na sociálku odbor péče o dítě : ))
21. 07. 2015 v 15:05Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak nevím kdo tady slovíčkaří, když slovu "spoustu" přikládá význam jaký se mu právě hodí...

Výraz SPOUSTA může být z hlediska slovního druhu jak podstatným jménem ženského rodu, tak neohebným příslovcem (v této slovnědruhové platnosti může mít též podobu spoustu). V obou případech nese význam „mnoho, hodně“.

http://www.rozhlas.cz/…idi--1357375
21. 07. 2015 v 15:09On-line igy  (38/173/81)
Z tvých příspěvků vyplývá, že i pokud by to dělala jediná matka, tak je to pro tebe hodně = víc, než by mělo být. Ale slovíčkaření bych vážně nechal. On je problém spíš to chytání za slovo než to, jestli je oprávněné nebo ne. A hlavně je to už úplně off topic. I když jsi velmi dobrý příklad toho, že vzdělávání a informování ohledně pedofilie je potřeba, protože si představuješ, že pedofil chce s dětmi jen š***t a nic jiného. A právě o vyvrácení toho, že každý pedofil zneužívá děti, se lvíček a další snaží.
21. 07. 2015 v 15:11Off-line BussterX  (103/130/150)
Zastávejte se pedofilů toužících prcat dětičky a když mají strach tak se s nima aspoň "kamarádit", pochodujte s nima ruku v ruce pod duhovou vlajkou, a pak se tady vztekejte když tvrdím že gayové nesmí mít právo adoptovat děcka, děláte si to sami, nemyslíte politicky, netaktizujete a šlapete jak slon v procelánu v těch aktivitách za rovnoprávnost gayů a fakt tím škodíte
21. 07. 2015 v 15:16On-line igy  (38/173/81)
Právě naopak - pokud se bude ukazovat jen šedý hezký střed, tak při každé diskuzi oponenti vytáhnout všechno to, co gay komunita nechce ukázat. Proč se v každé diskuzi o pride ukáže "A co bude dál, pochod pedofilů?"? Proč pokaždé vytáhnou odpůrci fotku dvou tlustých chlapů v kožených popruhách s bublinou "Chceme vaše děti"? Právě proto, že je to kontroverzní a vy se tomu zuby nehty snažíte vyhnout. Proto to můžou použít jako argument a velice úspěšně používají.
S tím se dá právě bojovat nejlépe tak, že rovnou ukážete všechny karty, přiznáte všechny součásti, ale budete k nim mít jasné podložené stanovisko, které podpoří vaši/naši věc. Tím odpůrce zadupete do země dřív, než vůbec otevřou pusu.
21. 07. 2015 v 15:20On-line igy  (38/173/81)
Víte, co je nejzajímavější? Že se v této věci rozhoduju ve dvou úrovních - v jedné jako člen gay komunity, který pro ni chce to nejlepší, včetně adopcí. V druhé jako člen vedení kožeňáků přemýšlím, co je nejlepší pro spolek. A asi vás překvapí, že jako člen gay komunity nesu velice těžce, že se kožeňáci pride neúčastní. Přestože jsem to právě já ostatním z vedení kožeňáků navrhl jako momentálně nejvýhodnější pro vnímání spolku gay komunitou.
21. 07. 2015 v 15:27Off-line BussterX  (103/130/150)
Mně kožeňáci neva, víš dobře že máme společnýho známýho a od něj jsem měl možnost nahlídnout do zákulisí, kožeňáci sou mně sympatičtí, akorát nechápu proč se necítíte především jako gayové a proč se každá mino***a unvitř gay mino***y cítí potřebu prezentovat veřejnosti v prvé řadě tím, co je rajcuje v posteli... o pedálech nemluvím, musí si uvědomit že jejich choutky jsou prostě nepřípustný a holt si najít náhradní řešení... twe kdysi na mně v PM inteligentni lviček vyblil část svých fantazií a nastínil věkové kategorie pro něj zajímavé a od tý doby se mi z něj dělá vyloženě fyzicky zle...
21. 07. 2015 v 15:50Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Inteligentni_lvicek: Ne, pedofil, co nemyslí na jenom na sebe by na pride nešel, to je oč tu běží.. Sám píšeš, že se snažíš bojovat proti předsudkům, ale místo, aby si dotyční řekli třeba: "Hele, radši tam nepůjdem, jenom jim to stížíme" Tak se jenom přisrali a to je fakt.. Ne, gay a pedofil je něco tak vzdáleného, že to nemá, co spolu dělat..Udělejte si vlastní akci, svojí osvětu, svůj průvod..Bez tak nevím, co chcete řešit vaší účastí na pride??Upozornit na sebe a proč? Koho to zajímá? Změní se něco, nic..

A prosím nespojuj gaye a pedofily..nemáme spolu nic společného, dík ;)
21. 07. 2015 v 15:52Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Igy: tím se dá právě bojovat nejlépe tak, že rovnou ukážete všechny karty,
Pedofil není nasš karta
21. 07. 2015 v 15:56Off-line BussterX  (103/130/150)
Sonic: int.lviček mi v PM jasně napsal, že vztahy navazuje s ženami, a s ženami že má sex, ale že ho rajcujou malí chlapci sexuálně, není to žádnej gay a přisírání se takových lidí k průvodu za toleranci gayů nám strašně škodí
21. 07. 2015 v 15:59Off-line BussterX  (103/130/150)
Uzvazne: igy argumentuje dobře, ale aby mi dával mínuska - nesouhlasy za to že řeknu že normální matka dítě pedofilovi dobrovolně nepůjčí, tak na to nasrat .... to si jako myslí že normální matka svý děcko pedofilům nacpe do náruče nebo co jako?
21. 07. 2015 v 16:02Off-line Tom687  (23/180/62)
A velebnosti, du blejt.
21. 07. 2015 v 16:02Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Však ty matky ve videu vypadaly zcela normálně. :-)
21. 07. 2015 v 16:18On-line igy  (38/173/81)
Sonicboom: Není to naše karta, je to karta opozice, hodně používaná, protože je hodně dobrá. Proto je lepší jim tu kartu rovnou vzít a znemožnit použít tím, že ji postavíme do vhodného světla.
21. 07. 2015 v 16:21Off-line BussterX  (103/130/150)
Neexistuje vhodné světlo, existuje jen varianta se distancovat od lidí kteřým nejde o lásku a vztahy s rovnocenným partnerem ale jen o dětskou p***l
21. 07. 2015 v 16:31Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Však se podívej na to video, tam uvidíš rozdíl mezi sexuálním deviantem a skutečným pedofilem. :_P
21. 07. 2015 v 16:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Ne děkuji, na žádnou Goebelsovinu nejsem zvědav :*
21. 07. 2015 v 18:27Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
V tom případě ale budeš mluvít stále tak neznale, jako když homofob říká, že gay je nemocný a zvrhlý a malomocný a kdoví co všechno. Potřebuješ osvětu. :-P
21. 07. 2015 v 18:31Off-line BussterX  (103/130/150)
Jednostranně tvrdím že kdo má chuť na malý děcka tak je nebezpečnej pro společnost a v teplým průvodu nemá co dělat, tím spíše když prcá baby jak lvíček a na malý chlapečky má chuť jaksi navíc... co to kurwa jako je, se z té vaší přebujelé "tolerance" poseru
21. 07. 2015 v 18:37Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Svět je nebezpečnej, tak ať se děcka bojí a zvykají si. :-P
21. 07. 2015 v 18:45Off-line BussterX  (103/130/150)
Uzvazne, to jsem moc nepochopil, to jako že jsi na dětičky nebo co jako? : ))
21. 07. 2015 v 18:49Off-line BussterX  (103/130/150)
Jeden jedinej chlap (to jako já) tady vede debatu s hejnem pedofilů a jejich obhájců, a všichni ti buzerantíci kteří píšou do každé debaty kde se řeší vykrouceniny jak jim to strašně vadí a jak vykroucení poškozují pověst gayů, tak všichni ti hejteři vykroucenin mají evidentně na salámu že naší pověsti škodí pedofilové asi 1000x víc
21. 07. 2015 v 18:58Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Vykrouceniny prudí v médiích a všude, kde ja kamera a foťák, proto každému vadí. :-P
21. 07. 2015 v 19:09Off-line BussterX  (103/130/150)
Uzvazne - jo, páč když si to nenechá v hlavě tak si koleduje a navíc pokud veřejně kidá svý sračky jak se chce kamarádit s chlapečkama tak tím osírá na veřejnosti všechny normální gaye
21. 07. 2015 v 19:10Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Souhlasím. Však si to myslím taky, že pedofilové ještě nemají šanci na osvětu. V jejich zájmu by měli žít stále ještě nevyautovaní a nesnažit se s tím vyjít na světlo. Je to smutné, ale je to tak.
21. 07. 2015 v 19:30Off-line BussterX  (103/130/150)
Luk: ještě? JEŠTĚ? myslíš že normální rodič NĚKDY KDYKOLIV připustí, aby se kolem jeho dítětě motal nějakej uchyl? to si děláš p***l... a čím víc se jich budete zastávat, tím víc proti sobě a tím i proti gayům popudítě právě rodiče dětí, a zapomeňte na nějakou adopci
21. 07. 2015 v 19:49Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
To je právě ten problém. O osudech pedofilů NIKDY NESMĚJÍ ROZHODOVAT RODIČE, protože jsou a vždycky budou zaujatí. :-P

A já pro adopce nejsem, takže jsem v klidu. :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 19:49Off-line BussterX  (103/130/150)
LOL
21. 07. 2015 v 19:56Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BussterX: "Sonic: int.lviček mi v PM jasně napsal, že vztahy navazuje s ženami, a s ženami že má sex, ale že ho rajcujou malí chlapci sexuálně, není to žádnej gay a přisírání se takových lidí k průvodu za toleranci gayů nám strašně škodí" Jsem zvědavý na přesnou citaci...

@Sonicboom: "Inteligentni_lvicek: Ne, pedofil, co nemyslí na jenom na sebe by na pride nešel, to je oč tu běží.." Víš, kdybych myslel jenom na sebe, tak se na to po loňské zkušenosti asi zvysoka vykašlu... Ale asi se tam stejně nakonec zase ukážu.
21. 07. 2015 v 19:58Off-line BussterX  (103/130/150)
Intel: ok, jdu to vyhrabat
21. 07. 2015 v 19:59Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BussterX: A jestli najdeš, kde sem povídal, že mám se ženami sex, tak se zkus kouknout, jestli jsem neříkal se kterými, díky. Ale i kdybys nenašel konkrétní jména, tak mi to třeba zvedne sebevědomí. ;)
21. 07. 2015 v 20:00Off-line BussterX  (103/130/150)
Tak, přehrab se v tom, je to celá naše debata krátká:

inteligentni_lvicek03. 11. 2014
Pro mě je nejpřitažlivější věk 10-12, tady hledám někoho, komu je 15+ nebo se k tomu aspoň blíží, takže si člověk může počkat, aby nebyly problémy.
15letí se mi ještě často líbí (i když prostě 12letí jsou hezčí), občas i nějaký 18letý, ale to už je vzácné. Sedmiletí jsou na mě moc malí (i když úplně nezajímaví nejsou, ale jsou o dost méně přitažliví).
inteligentni_lvicek03. 11. 2014
Ještě k tomu jsem takový vadný homosexuální pedofil, který je na ženské. :D
03. 11. 2014BussterX
no dobrý hele, detaily klidně vynech, pro mně zajímavý sexuálně nejsi, 19 je pro mně limit, já pro tebe taky ne, není co řešit, vykládat si o prasečinkách mně nebere hele a kámoše tady nehledám, přátelství mezi buznama bez sexu je mýtus, notabene když se lehce konkurenčně prolínají čí dotýkají naše zájmy... hel měj se, v dizkuzi veřejně v poradně s tebou rád pokecám : )
inteligentni_lvicek03. 11. 2014
já právě nechci spamovat poradnu
leda bys založil nové téma
03. 11. 2014BussterX
nemám důvod zakládat vlákno zrovna o tomto, nepotřebuju s ničím poradit, a kdy mi někdo ojel 13ti letýho syna pokud bych ho měl, tak ho vykastruju : ))) hele, určitě tady najdeš někho s kým o tom pokecáš, a jestli máš tu potřebu, vlákno v poradně na téma "plnohodnotný vztah na celý život s 12ti letým dítětem" klidně založ :))) hele tak čau : )
Přečteno
inteligentni_lvicek03. 11. 2014
No, nejlepší je, když ti napíše sám od sebe celkem pohledný 16letý... a pak ti napíše, že se mu líbí 12letí.
21. 07. 2015 v 20:04Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
No žádný lol. Kdyby to bylo na rodičích, respektive na radikálních tatících, protože ženy to tak nehrotí, tak existuje veřejná evidence VŠECH pedofilů s jejich adresou bydliště. Jak by to s pedofily dopadlo netřeba zdůrazňovat. :-P
21. 07. 2015 v 20:06Off-line BussterX  (103/130/150)
Povinná kastrace, hotovo, není co řešit, na co potřebuje pedofil koule když si chce s chlapečkama jen hrát na kamarádství, ne?
21. 07. 2015 v 20:15Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Checht, to dává logiku, ale když to vezmu doslovně, tak my gayové taky koule nepotřebujeme, když nejsme ochotni plodit s ženou děti. Heteráci nás vykastrují. :-P
21. 07. 2015 v 20:19Off-line BussterX  (103/130/150)
Luk: já jako gay nutně potřebuju gule abysem ti mohl ostříknout mandle protože pouze na kamarády si s tebou fakt hrát nehci, kdežto pedál kterej je tak strašně uvědomělej že cítí potřebu se veřejně hlásit k pedofilii a chce se s chlapečkama kamarádit bez sexu kule mít nemusí aby ho nerozptylovaly divné myšleééénky, a neuvědomělý pedál toužící vo****t šesťáka prostě gule mít nesmí :P
21. 07. 2015 v 20:22Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Však kastrace u deviantů probíhá, byť "jen" ta chemická, ale kastrovat každého, kdo dítěti nikdy nic neudělal a nejspíše ani nikdy nic neudělá, je barbarské. :-P
21. 07. 2015 v 20:23Off-line BussterX  (103/130/150)
Sere pes, ať je to barbarské, ale je funguje to :P
21. 07. 2015 v 20:25Off-line BussterX  (103/130/150)
Něco ti povím luku, pedofil, ketrý to opravdu myslí vážně a uvědomuje si stav věcí, ten se prostě nechá vykastrovat dobrovolně aby měl klid, takový ty kecy pedálů, jak jim nejde o sex a že se chtějí s dětičkama přátelit, to jsou akorát kecy, už jen představa že si chce dospělej "hrát na kamarády" s dítětem je tak strašně ujetá že si to žádá kopanec do kulí každýmu kdo to vypustí z huby
21. 07. 2015 v 20:26Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BussterX: Božínku, vždyť koule nejsou k výstřiku nezbytné. A ubyly by ti nepěkné chloupky. A nedostal bys do koulí rakovinu. Dokonce by to myslím snížilo riziko rakoviny prostaty. A asi by ses dožil delšího věku. Být tebou, tak neváhám. :P
21. 07. 2015 v 20:28Off-line BussterX  (103/130/150)
Kastrace ti umožní lépe překlenout nelehkou situaci kdy se před tebou mihne desetiletý sexy chlapák v kraťáskách :P
21. 07. 2015 v 20:36Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Chemicky se kastruje, když je třeba, ale fyzickou kastrací si ponese po celý život cejch a nikdy se neodváží jít třeba do veřejných sprch, protože by hned každému bylo jasné, co je zač. To si vykastrovaný může rovnou napsat na čelo "pedofil". :-P
21. 07. 2015 v 20:57Off-line BussterX  (103/130/150)
Luk: může se vymluvit že si ufikl kule na cirkulárce :P furt hledáš nějaký omluvy a úlevy a bereš ohledy na pedálníky, ale že taky trochu nemyslíš na ta ohrožená děcka
21. 07. 2015 v 21:00Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Protože děcka mají jen samé úlevy v téhle moderní společnosti, přitom patří do uranových dolů, aby nezezpratkovatěla. :-D
21. 07. 2015 v 21:10Off-line BussterX  (103/130/150)
BoGu, lukino kromně toho že je evidentně liberál tak navíc ještě trollí a má z nás p***l jak se rozčilujem, o tom něco vím : ))
21. 07. 2015 v 21:15Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Však si nic jiného nezasloužíte. :-P
21. 07. 2015 v 21:20Off-line BussterX  (103/130/150)
Jedině kastrace, a vzít to rovnou pod krkem :P
21. 07. 2015 v 23:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Orientace je hetero nebo gay, pedofilie není žádná orientace, ale může bejt někdo orientovanej jako gay a trpět pedofilní úchylkou, nebo je hetero s pedofilní úchylkou nebo BI pedofil, že...
21. 07. 2015 v 23:31Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Tak transsexualove jsou taky nenormalni..tak nevim, co busster tady blbne
21. 07. 2015 v 23:34Off-line BussterX  (103/130/150)
Transsexuál je člověk, který se prostě narodí vě špatným těle... jeho "postižení" není nic co by někomu škodilo, kromně toho že to sere kejakýho buzeranta protože prostě chlap má bejt chlap, že? ale z******j pedofil může zk***it život nějakýmu děcku docela slušně a eště se svou úchylkou veřejně chlubí... seš taky pedál soniku?
21. 07. 2015 v 23:41Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BussterX: A jak se podle tebe liší orientace a úchylka? A jak jsem tedy orientovaný já, když jsem na mladé kluky a ženské? Bisexuál s pedofilní úchylkou jen u jednoho pohlaví?
21. 07. 2015 v 23:41Off-line BussterX  (103/130/150)
Lvicek: jo :P mimochodem, šukej si svý mařky, namrdej si babu, udělej si děcko, a pak si užijte do trojky, mamka bude jistě tolerantní a dá ti dítě na hraní
21. 07. 2015 v 23:43Off-line BussterX  (103/130/150)
Soniku co to meleš za howna? : ))
21. 07. 2015 v 23:47Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Vidis, stejny jako tvoje, jen ti to u sebe tak nepripada ;)
22. 07. 2015 v 00:06Off-line Sonicboom  (61/173/-)
A co ja s tim? :D Transsexualove jsou divni a tim to hasne, mozna vic jak my a skoro bych rekl, ze vic jak pedofilove..Nic vic a nic min jsem nenapsal.
22. 07. 2015 v 00:33Off-line BussterX  (103/130/150)
Díky, že jste mi tady potvrdili že homouši nemají právo na adopci dětí, hezky jste mně v tom utvrdili, a tuto debatu brzo postnu někam mezi heterácký mamky ať si taky počtou :P
22. 07. 2015 v 10:47Off-line BussterX  (103/130/150)
Igy: vole že má pedofilie evoluční význam řekni těm děckám kterým sebral dětství nějakej uchyl a řekni to jejich rodičům, běžte opravdu do p***le s tou obhajobou z*****ých pedofilů
23. 07. 2015 v 19:56Off-line inteligentni_lvicek  (33/175/75)
@BoG: Jasně, pedofil zabíjí děti, co jiného by s nimi dělal. Proto jsou tu taky řádově jednotky případů vražd dětí v souvislosti se sexuálními trestnými činy za deset let. Přičemž ne ve všech případech jsou pachateli pedofilové, ale to je jedno, protože v ČR jsou řádově desítky až stovky tisíc pedofilů.

No, a číhání před školou za účelem únosu dítěte, no, to taky není pro pedofily typické.

Mezi pedofilií nevzniká láska, s tím souhlasím. Láska vzniká lidmi nebo šířeji mezi živočichy. Pedofilie je abstraktní pojem. Navíc mezi pedofilií a čím? Když mám někde mezi, tak čekám, že se k tomu bude vázat více prvků. Snad s výjimkou "mezi dveřmi".
23. 07. 2015 v 21:09Off-line fogacer  (55/172/61)
Nechci doslova někoho citovat či popouzet ale ze zkušenosti vím,že v počátcích LGBT organizací ve světě byli i skupiny jež ač nepřímo obhajovali práva pedofilních osob a to byl také důvod dost velké "čístky" a to je opravdu hodně a hodně let. Jinak žiji v kraji kde je obecně známo,že po revoluci sem často jezdili zahraniční "turisté" a rodiče dětí s klidem za cizí měnu své děti "půjčovali" !!! To není fikce ale fakt, bohužel stále jsou lidé jimž peníze nesmrdí a to,že jejich děti mohou mít trauma celoživotně je netrápilo. Ale nechci dělat terno. V dobách počátků LGBT hnutí jsme si vyslechli dost lží o tom,že jsme organizace pedofilů. Dnes už jsme "jen" u některých exoti :-( Ovšem kdo o tom něco ví,tak také ví,že většina pedofilů se za celý život fyzicky nikdy nedotkne dítěte, ale to je psychologický problém,rozebírat by bylo na dlouhé polemiky . Ale to neznamená,že je obhajuji (myslím pedofilní osoby jež si hrají na hodně strejdy....) Prostě ač o tom něco vím,neznamená to,že to uznávám. Lituji děti a odsuzuji právě ty rodiče co to nechtějí vidět. Agresivních pedofilů naštěstí díkybohu není tolik,ač i jeden je hodně. Dítě je dítě a jako takové by mělo poznat jen to co k dětství patří.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload