Stretnutie
31. 03. 2016 v 12:40 Anonym
Ako sa mám s priateľom stretnúť, keď vlak k nemu ide 5 hodín a potom 5 hodín naspäť? autobus, ten ide len tam a naspäť nič... prespať sa nedá...a stretnutie v okolitých mestách je to isté... tam sa dá, ale naspäť nie... až na ďalší deň...
Čo mám robiť, ako sa s ním stretnúť?
Čo mám robiť, ako sa s ním stretnúť?
Zajistit si nekde ubytovani aspon na tu jednu noc? Penzion?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co tak se sejít na půl cesty? 2,5 hodiny tam, a pak zase zpět, to by se už dalo, ne?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
31. 03. 2016 v 17:19 Anonym
Do hotela sme chceli, ale bohužiaľ to nejde.... ani na pol cesty to nejde... mne by nešiel bus späť
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
31. 03. 2016 v 17:19 Anonym
Už som si pozeral spoje ... naspäť mi nič nejde
Nahlásit
Tak počkej, až hotel půjde... Nebo v létě jeďte pod stan... Když chceš, vždy to nějak jde...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
31. 03. 2016 v 19:27 Anonym
Ani ku mne... naši sú kresťania .. nepochopili by to ... a ani na pol cesty to nejde... pretože by mi nešiel vlak alebo bus späť v ten deň.
Nahlásit
V tom případě to nemá smysl. :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokus se hooodně přemýšlet a věř že na něco přijdeš, no a jste dvá dvě hlavi víc ví.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vztahy na dálku jsou naprd.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Souhlas s awenIII, jestli jste na hotel/penzion moc mladi, tak se mi ten stan jevi jako velmi dobra moznost a mohli byste byt spolu vic nez jen jeden den/noc ;-). A pokud by vas rodice nechteli nekam takhle pustit samotny (zase nevim, kolik vam je), tak me napadlo, delaj se ruzny letni tabory/kempy pro nezletile/mlade dospele, prihlaste se tam oba s tim, ze jste kamaradi a chcete byt ve stanu spolu (domluvit se da ledacos...).
Buďte spolu celou noc a dom teda jeďte až druhej den to snad taky není takovej problém
Nahlásit
Pak nechapu, co mate za problem s hotelem/penzionem, kdyz jste oba plnoleti? Penize?
Nahlásit
To pro tebe asi moc neznamená když kvůli němu nejsi schopnej hnout brvou
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak povedz že chceš isť s kamaradmi na hori snad ti niečo prispeju rodičia na ten privat, či penzion na 2-3 noci. Zas take drahe to nieje že by ste stoho neprežili.
02. 04. 2016 v 10:59 Anonym
Nebudete mi vyprávať že pre mňa nič neznamená ... dobre? brigádu som si už našiel ... si myslíte že ako mi je všetko u ***i lebo čo ?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hele tak já nwm :) já to udělal tak , že když za mnou jel přítel a měl to podobný jako u tebe tak jsme si celou noc procházeli , povídali až do rána :) a pak normálka jel domů . Zkus to je to i lepší .
Nahlásit
Za mých mladých let, kdy ještě nebyli možnosti, jsme hodili nafukovačku do garáže a tadá. Mami přespim u kamaráda a není o čem.
Tak spolu chodte na webku , budete spolu denně a nepotřebujete k tomu hotel, vlak ani autobus, dělej si to u webky druhou rukou než jsi zvyklý , to je jako od cizího
Mě se líbí, jak tady po roce a 4 měsících řešíte, že tehdá chtěl jet někdo za přítelem. :) Někdy je docela vhodné koukat na datum. :)
No nevím, to je pro lidi takovej problém vymyslet ubytování? Hotel/penzion/ubytovna/stan - od nejdražšího po nejlevnější. :)
Nahlásit
Nakonec to dobře dopadlo, odvezl ho tam táta autem a počkal hodku , než si kluci zadovádí
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.