Maskáče
Blbá otázka, nic jinýho než maskáče skoro nenosím ale že by se mi to líbilo z erotickýho hlediska a stál mi z maskáčů a kanad č***k tak to fakt ne
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
BussterX: A vzor, který nosíš? Jestli v.95 tak ti nebudu říkat jinak, než houbař
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pětad***y nenosím nosí je všichni mý kámoši :D, já nosím švýcary, sou nejpraktičtěšjí a nejvíc vydrží, např kalhoty jsou od kolen nahoru zdvojeny nepromokavou pogumovanou látkou :D, dají se pod koleny a na stehnech spínat aby neplandaly atd atd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já vím :(
Woodland zas děcka a k***y, si nevybereš :(
Woodland zas děcka a k***y, si nevybereš :(
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já sem si koupil naprosto úžasný lesklý tepláky který mají jednu nohavici bílou a jednu modrou a působí mi rozkoš v tom chodit na military akci mezi kamošama v pětaděvkách :D
Anonyme, kdo byl na vojně, má kanad plný kecky. Ale to není tvůj případ, že ?
Nahlásit
Já v kanadách chodím běžně, a nepřijde mi že by byli špatné. Teda krom vyndávání nohou a jejich opětovné nasazování.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mám maskáčů doma plnou skříň, bundy košile kanady kalhoty velkou polní láhve ,vše dovoz UK army, klidně něco prodám, nepotřebuji velkosklad ☺☺☺
S vojnou jdi víš kam...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Říct gayovi ´´do p***le´´ není nejlepší věc, co může člověk udělat. :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Na vojně jsem byl, užil jsem si jak klasické uniformy, tak maskáčů. Kanady mám dvoje, když mám dělat celý den na zahradě ve vysokém sněhu, tak se hodí. Po převratu se vyprodávaly vojenské zásoby, opět jsem se zásobil pro práci na zahradě. Ty reminiscence mi nevadí, na vojnu vzpomínám vcelku rád. Až tak, že když jedu do města, kde jsem odbyl nejvíc času, zajedu se podívat k posádce, aspoň na okna, za kterými jsem sloužil.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jako sorry ale VOJNU NA VAS rekne jen i*****l,co ma chut na valku. ale kdyz bude valka,tak se schovam.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Schovávání se za války jest ovšem kvalifikováno jako vyhýbání se branné povinnosti potažmo dezerce a jest trestáno poznámkou do žákovské knížky, dle rozhodnutí polního soudu případně i dvojkou z chování -_-
Nahlásit
Misanku, tebe bych na vojnu neposlal, ty se riznes priborovym nozem u obeda a jit v noci potme doma na hajzl je pro tebe to samy, jako pro mirka dusina jit o pulnoci do stinadel a jeste si zlomis nehtik :-) .. normalni mozek pochopi, ze branna povinnost a valka neni to samy
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
At si jdou bojovat duchodci,ti maji nejvic agrese
Nahlásit
V tom pripade se divim,pokud ty to chapes, haha
Nahlásit
A nedelej ze me neco jako ze se bojim,ze si zlomim nehet. mas predsudky,jsi celkem zakomplexovany bych rekl.
Nahlásit
Je mi uplne jedno jestli se zbylych 7miliard nebo 8 nebo kolik povrazdi hlavne kdyz ja vavyznu s krkem na hlave
I805 normální mozek trochu zagůglil a zjistil že v zákonu 585/2004 Sb. o branné povinnosti paragraf 1 se praví, že:
(1) Branná povinnost je povinnost státního občana České republiky (dále jen "občan") plnit úkoly ozbrojených sil České republiky (dále jen "ozbrojené síly"); zahrnuje povinnost občana podrobit se odvodnímu řízení, vykonávat vojenskou činnou službu a plnit další povinnosti stanovené tímto zákonem.
(2) Vojenskou činnou službou mimo stav ohrožení státu nebo mimo válečný stav je služba vojáka z povolání ve služebním poměru podle zvláštního právního předpisu a vojenské cvičení nebo výjimečné vojenské cvičení.
(3) Vojenskou činnou službou za stavu ohrožení státu nebo válečného stavu je mimořádná služba.
atd atd
z čehož mi vychází, že branná povinnost se války tak trochu týká, že...
(1) Branná povinnost je povinnost státního občana České republiky (dále jen "občan") plnit úkoly ozbrojených sil České republiky (dále jen "ozbrojené síly"); zahrnuje povinnost občana podrobit se odvodnímu řízení, vykonávat vojenskou činnou službu a plnit další povinnosti stanovené tímto zákonem.
(2) Vojenskou činnou službou mimo stav ohrožení státu nebo mimo válečný stav je služba vojáka z povolání ve služebním poměru podle zvláštního právního předpisu a vojenské cvičení nebo výjimečné vojenské cvičení.
(3) Vojenskou činnou službou za stavu ohrožení státu nebo válečného stavu je mimořádná služba.
atd atd
z čehož mi vychází, že branná povinnost se války tak trochu týká, že...
Jo. i8051 je jako muj tata. klickuje a i kdyz nema pravdu tak zacne klickovat ulickama ktery vedou uplne nekam jinam,ale hlavne ze utece zejo
Tak rikej na co by jako ta vojna byla?
uplne je to na NIC.
uplne je to na NIC.
Nahlásit
Naucis disciplinu efefefe. k hovnu
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Furt mas tendence me urazet. proc? jako hled si svyho trapaku.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Vojna už je, nepřátelské invazní vojsko už je tady, a my mu eště platíme pobyt a sociální dávky, nemusí dělat nic než se namnožit a přečíslit původní obyvatelstvo evropy, tak se to dělá pánové, král Attila bič boží byl břídil :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Mě se kanady a maskáče líbí
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No to je vidět, když tady vytahuješ starý témata o kanadách a maskáčích :D si je kup, v čem je problém? :D
Nahlásit
Tvl, proč musíš vytahovat hned dvě starý témata? Si zajdi do army shopu a můžeš mít maskáčů, kolik chceš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No protože na sebe tímto nevtíravě upozornil a třeba mu teď nějakej omaskáčovanej strejc v kanadách (ideálně v plynové masce) napíše... :D
Nahlásit
Hej zklidněte se, kliknul z neznalosti na horké téma, vy tupci.
Je mladej a neznalej místních poměrů, místo toho, aby jste mu vysvětlili, že horké téma tahá z archivu aplikace a aby na ni zbytečně neklikal.
Je mladej a neznalej místních poměrů, místo toho, aby jste mu vysvětlili, že horké téma tahá z archivu aplikace a aby na ni zbytečně neklikal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tvle denisu, že ty už někde sháníš maskáče? :D
Nahlásit
Nejhezčí maskáče jsou jehličí. Chodil jsem s airsofťákem a vypadal v tom krutopřísně!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Ble jehličí, to sem nosil dva roky a mám tudíž psychosomatický blok :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.