Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vykouřil jsem staršího pána

01. 06. 2017 v 07:09Off-line Anonym
Nedávno mi bylo 19 a jeden asi ožralej chlap ho ode mě chtěl venku vyhonit, já jsem hetero. Ale řikám si, cizí p**o sem v ruce ještě nedržel a ten pocit, že stejnou věc dělaj holky v pornu. Tak sem souhlasil a nakonec to dopadlo že ten akční z nás dvou sem byl já a po chvilce honění mu řikám, že si ho vezmu do pusy. Tak sem si ho tam dal, chvíli kouřil a pak jsme se posunuli dál, kde byla menší šance že nás nachytají. Dodneška, když třeba pár dní nehonim a pak se dívám na porno, kde chlap stříká, chtěl bych se od něj nechat pocákat.
A teď v čem je problém. I když jsem ho kouřil tomuhle chlapovi a pak ještě jednomu, nikdy jsem sperma nespolykal - prostě sem v tu chvíli zrovna neměl tu zvrhlou náladu. A bohužel, na toho dědka nemám kontakt a ten druhej co sem mu ho parkrát vykouřil mě ignoruje.
Co mám dělat?
01. 06. 2017 v 07:22Off-line BussterX  (103/130/150)
Hm hm hm ...no na prvním místě udělej toto: přestaň si říkat heterák - kouříš cizí gaydědky místo abys jim dal na tlamu a poflakuješ se na gay seznamce :D no a když už víš že seš bisex když už ne buzna, tak si nastuduj na internetu základy bezpečného sexu a statistiky o tom, že aids se nejvíc přenáší stykem s muži :D
P.S.: vem si rači tady pana akutola, já ocucaný bombony nerad :D
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload