Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozchod

10. 07. 2017 v 01:49Off-line Anonym
Ahoj, hned se omlouvám za svou anonymitu.Vím, že někteří to nemáte rádi :)

Mám na Vás otázku, jak zvládáte rozchod?


==============================================
Před pár hodinama jsem řekl svýmu "..." konec (přiznávám se, že bylo to ze vzteku). Ale i bez toho vzteku, tak bych byl akorát trápenej a doufat, že se vše vymaže jakoby nic. Vztah máme 3 roky+, teda měli (ach, ten zlozvyk). Nastaly celkem 3, řekněme rozpady, ale vždy jsme našli cestu k sobě.Nebo spíš já jsem ho nedokázal opustit definitivně(snad to samé bylo u něj). Proto jsem si říkal, že příště, pokud vyslovím slovo konec, tak konec prostě nastane. Nezměkknu, nebudu se otáčet a musím jít dál. Což se dnes stalo.
Dával jsem mu VŽDY hrozně moc šancí a tiše doufal, že zareaguje dobře. Jenže on tohle nikdy nevidí a jen převážně ukazuje svůj obranej postoj. Tak nakonec jsem automaticky vybouchl a nekontrolovaně vyslovil to slovo. I poté mi neukázal důvod, že si zaslouží TŘETÍ šanci. Za ty 3 roky jsme na sebe nalepení skoro 24h denně. Každou minutu si píšeme.Ráno,, dobré ráno, jak jsi se vyspinkal", večer,, dobrou noc, pusinky" (každodenní ***uál), všechno děláme spolu, úplně všchno. Ruším všechny pařby, chlastačky, kamarády, abysme mohli být častějc spolu. Občas, když jsou kámoši na mě už moooc nasraní, tak oka, skočíme někam. On měl to samé. Prostě my dva dobrovolně a přirozeně to tak chceme.

O to víc snáším špatně tenhle rozchod (vždy jsem se toho bál). Teď vůbec nevím co budu dál dělat. Vše, co dělám a budu dělat, tak ho vidím, nebo ho postrádám. Člověk najednou má pocit, že není "úplný/kompletní". Po dlouuuuhééé době jsem zase na seznámkách a prostě jsem asi v p***li už z toho, že za pár hodin bude světlo a mám strach, že nejspíš skončím od rána do večera doma.Tak jsem nevěděl, kam běžet se vyplakat, než sem za Váma. Doma nezdařenej coming out, takže přišel jsem domů s "jakože" neutrálním výrazem, předstíranýma úsměvama. A nemám gay kamarády, ani jiného kandidáta, abych to ze sebe mohl spláchnout. Psal bych snad do rána, ale díky těm, kteří vydrželi až sem. Na Vás mám zvlášť prosbu, co byste mi poradili na mým místě, nebo vaše zkušenosti/rady. Díky moc. Dobrou Všem.
10. 07. 2017 v 02:06Off-line i8051  (53/184/97)
Hele kluku, plati takova zasada, ze pokud ma vztah fungovat, nesmite bejt spolu furt. Kazdej musi mit svoje kamose (optimalne nebuzni), svoje konicky, svoje zajmy. Samozrejme se cast musi prolinat, ale max polovina a kazdej z vas musi mit cas na sebe, na to, co delal do vaseho setkani, ale zaroven se ve svejch aktivitach v rozumny mire podporovat a zajimat. Rict si, ze odted jsme spolu a tak budeme vse delat taky spolu a budeme si furt psat muckymucky zpravicky kazdejch 10 minut, to je prave zacatek konce, protoze se pozerete. Samozrejme to neznamena, ze pokud nebudete spolu, tak budes s jinym, znamena to, ze mate kazdej porad cas na sebe a veci, co jste delali, na svuj rozvoj a progress ve vecech, co umite .. a pak se budete porad radi vracet k sobe. Zaroven tehle cas, co spolu nejste, se nekdy hodi na to si rikat, jak je vlastne fajn ze nekoho mas a ze jste spolu a v pripade, ze se nekdy pozerete, tak mate cas na to se uklidnit :-)

Jinak bud rad, ze nemas zadny buzni kamose, uz by se ti vtirali, jak ses uvolnil a vetsina by toho chtela vyuzit a blbla by ti kebuli sladkejma radobypomocnejma srackama :-)

Jinak k tem N-sancim. Rozumim ti, ze te nebavi to porad opakovat, ale zase 3+ roky neni zas tak kratka doba na to, poslat to do ***u, zkus dat N+1. sanci, nic za to nedas, kdyz se to posere v kratky dobe znovu, mas to potvrzeny :-)

Btw: sice me anonymove serou, ale text, cos napsal, ma hlavu a patu, je bez hrubek a je hezky citelnej, tak proto :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2017 v 02:15Off-line Anonym
Ano, máš pravdu, taky už jsem to "slyšel" od jinýcg a dokonce i nad tím uvažoval, ale on mi na to hned odmítl a přiznávám se, že i já bych nevěděl co a jak bez něho. Holt jsme byli jako droga a ano, jsem ten feťák :) (věřím, že on též).
Díky.
10. 07. 2017 v 02:18Off-line i8051  (53/184/97)
Nad tim neuvazuj, to je vyzkousena vec, ktera fakt funguje. Bejt spolu 24/7 nezvladne nikdo. A pokud ti tohle odmitl, tak za jedno neni se sebou moc srovnanej a za druhy je dost sobeckej .-)
10. 07. 2017 v 02:39Off-line Anonym
Teď jsem vložil koment a ono se to aktualizovalo u tvého příspěvku a já jako fujtajbl-anonym nemůžu edit svůj koment, tak asi budu muset reagovat mnohonásobnýma spamama

- Chápu, že "buzeranti" (né gayové) jsou neuvěřitelní, ale občas si přeju mít aspoň jednoho gay kámo, někdy se fakt hodí.

- To jsi mě překvapil, že zrovna ty mi radíš tuhle definici N+1 :) Předtím, než jsem založil nové téma, četl jsem tuhle poradnu skoro jako nějakou knížku a od tebe bych čekal něco jakože jsem se na to měl vysrat už dávno,moje karma, najdi si novou buznu :) :) apod.. Mile jsi mě překvapil.
A o posledním bodě už ani nesním.
Díky hlavně za "N+1".
10. 07. 2017 v 02:43Off-line i8051  (53/184/97)
Nesmysl, nikomu, kdo je s nekym dlouho, bych urcite neradil se nesmyslne rozchazet kvuli nejaky hadce. Sam vis, co to stalo casu a nervu s nekym vydrzet 3 roky, tak to nehodis hned do kytek :-)

A ano, mam asi 3 buznakamose, se kterejma se jednou za uherak vidim a jdeme podrbat, ale jsou to normalni fajn kluci a ne nejaky buzni nagelovany smetaci :-)
10. 07. 2017 v 02:54Off-line Anonym
Však já jsem mu dával celou dobu jednu šanci za druhou, až dokud mě tak nasral, jak se zachoval, že nekontrolovaně jsem to vypustil z pusy, ale prostě tohle jsem slibil sám sobě. Navíc, aby si nemyslel, že vše mu projde a za chvíli bude vše zase haha ok. Ikdyž strašně nechci, ale klidně obětuju tenhle vztah, aby se probudil.

- Ale i teď hluboce doufám, že se nějak ukáže, abych měl důvod aplikovat to slavné:,, Nikdy neříkej nikdy" s N+1.
10. 07. 2017 v 03:09Off-line i8051  (53/184/97)
Hele, ja ti moc dobre rozumim :-) nicmene tahni spat, stejne nic ted nevyresis :-)
10. 07. 2017 v 05:17Off-line Anonym
Jojo, už běžím, za chvíli musím jít vyvenčit psa. Ty jsi asi infolinka Nakluky? :O Tak přežij noční tady, ať můžeš táhnout spát brzo taky. Snad Ti admini platěj dobře (ha a pak ha a pak ha).

P/S:Díky za komenty.
10. 07. 2017 v 09:06Off-line JohnnyG  (26/178/84)
1) Nesmíte trávit spolu moc času, jinak se z toho stane rutina a budete chtít něco nebo někoho nového
2) Mějte čas i sami pro sebe
3) Místo toho, aby jste o sobě věděli vše, postavte vztah na absolutní důvěře. Každý má své špatné stránky a dávat je moc najevo vztahu škodí, i když ten druhý o tom ví.
4) Občas zkuste něco nového a je jedno jestli to bude výlet, nový koníček, kamarádi nebo něco v posteli
5) Snažte se mít důvod proč se vždy k sobě vrátit
10. 07. 2017 v 11:02Off-line colombo  (103/192/90)
Prý infolinka Nakluky.... :) :) To byl teda góóóóól. :)
10. 07. 2017 v 11:03Off-line vasek698  (25/-/-)
Já ti nevím, rozchod každej bere jinak. Jedný kámošce to bylo absolutně jedno hned první den, protože není zrovna citově založená.
Já sám sebe moc analyzovat nebudu ale prostě jsem to zvládal hůř.
Nejhorší máš samozřejmě první měsíce, půlrok, po roce už to šlo.
Asi prostě čekat, oprostit se od něj a... no pokud jde o názor jedný kámošky, musíš mu odpustit. Já tohle nikdy moc nepochopil a záleží, jaký si měl okolnosti ty. U mě to smysl mělo.
¨
U tebe je to spíš tím, že jsi 3 roky s někým nonstop a názor na to mám jako ostatní- je to špatně.
Já mám svojí muziku, motorky, výlety, zájmy. On má tu svojí vědu, festivaly,...
A když u sebe nejsme, tak si skoro nepíšeme. Mám pocit, že je to dobře. Nějaký miláčkování po netu je o ničem a žere to zbytečně čas.
Já jsem teď týden doma, tak si pařím na kompu, poslouchám muziku, starám se o zahrádku, jezdím se koupat... Kecám s kámošem, opravujem motorky,...

Prostě dělat něco sám. Jestli máš narozdíl ode mě nějaký kamarády (tedy víc než jednoho), tak s nima něco podnikej (neporadim co, já jsem děsnej asociál).
10. 07. 2017 v 11:11Off-line colombo  (103/192/90)
Vasek698: podle tvého popisu to spíš vypadá, že jsi sám a s oním klukem se jen občas sejdete... My s přítelem spolu žijeme 8 let, a to, co popisuješ (jak to má "správně" vypadat) bych ti vyvrátil. Ale pokud to někomu vyhovuje, ať se "schází" třeba 1x/měsíc... :)
10. 07. 2017 v 12:00Off-line Vlado2  (61/180/80)
Anonyme, promiň, ale nejdřív ti musím nadávat:
Nevím sice, kolik ti je, ale určitě jsi již slyšel o „ponorkové nemoci“. K té se obvykle dopracují všichni, kteří se snaží se svým partnerem trávit 24 hodin denně. Její příznaky jste na sobě oba museli vidět (tři krize) a nic jste neřešili. To vám fakt nedošlo, že takhle to věčně fungovat nemůže, protože i toho nejlepšího jídla se časem každý přežere? A že je jen otázka času, než si vzájemně zakroutíte krkem?
Teď už s tím nic nenaděláte, poněvadž i kdyby se vám nakrásně povedlo váš vztah znovu „slepit“, tak se automaticky vrátíte do starých kolejí a jen celé kolečko roztočíte nanovo.
Nezbývá mi než ti popřát, abys ve svém dalším vztahu neopakoval stejnou chybu.
10. 07. 2017 v 12:31Off-line vasek698  (25/-/-)
Prostě neumím popisovat, takhle to není, colombo.
Prostě si umíme najít čas na jiný věci, přijde mi to zdravý a vyhovuje mi to tak.
10. 07. 2017 v 13:12Off-line i8051  (53/184/97)
Jarousku, to uz jsem nabizel ve svem tematu "Sally", najdi si to :-)
10. 07. 2017 v 13:19Off-line i8051  (53/184/97)
Zacinas na Jaro, tak jsi Jarous :-) navic dat si do nicku vek .. no nevim :-)
10. 07. 2017 v 13:32Off-line colombo  (103/192/90)
I8051: protože někteří nestárnou, proto ani těch 15 se nezmění :)
10. 07. 2017 v 13:52Off-line Anonym
@: jojo, máte všichni pravdu. Byla to moje první láska a celou dobu jsme měli furt tu touhu být spolu a myslet jeden na druhého každou minutu.Prostě chemie(?), jinak to ani nešlo. Asi taky důvod, proč jsem ho nikdy nedokázal opustit. Snad přiště budu rozumnější.
Chce to čas, ale sere mě to čekání grrr :)
Díky všem.
anonym20 :) lol
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload