Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozešel jsem se s přítelkyní

22. 05. 2013 v 23:51Off-line Anonym
Před nedávnem jsem ukončil dlouhodobý vztah s přítelkyní - viz. dotaz níže "Mám zůstat s přítelkyní?". S tím samozřejmě vyvstává mraky otázek. Nevím co dřív, protože se mi dost převrátil život a asi potrvá, než si věci nějak uspořádám. Nicméně, jedním z přispěvatelů v předchozí diskusi jsem byl upozorněn, že i kdybych se někdy pokusil navázat vztah s klukem, nemám de facto šanci, protože chlapi, co žili z ženskejma jsou pro ostatní gaye jen na sex a nikdo s nima vztah nechce a jsou ztracení. Je to opravdu tak? PS: Jak byste postupovali v mém případě dál? Předem dík
23. 05. 2013 v 00:02Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Rady nekterych prispevatelu jsou docela na picu, nevim proc bys nemohl zkusit budovat vztah s klukem jen proto, ze jsi mel p***elkyni? jde prece o to, za co jako clovek stojis a ne s kym jsi chodil predtim...
inu s nekterejma tady by nechtel mit vztah nikdo, nemuseli predtim ani chodit s holkou.
23. 05. 2013 v 00:05Off-line Anonym
Dík...doufal jsem, že to někdo napíše.
23. 05. 2013 v 00:12Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Spousta starsich kluku a chlapu mela kdysi vztah s holkou a klidne i dlouholety, nebo i byli zenati, pac bejt teplej se moc ,,nenosilo,,. dneska maji klidne vztah s klukem a podle me je ta prvni zkusenost ovlivnila v dobrem slova smyslu
23. 05. 2013 v 06:19On-line Richard33  (45/185/81)
Já bych to, jestli jsi měl vztah s holkou nežešil, byla by to pro mě jen informace.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2013 v 11:24Off-line Sunn  (43/-/-)
Ukažte mi někoho kdo má vztah s klukem a při tom měl před tím vztah s holkou. Nikdo takový není. Informace že měl před tím vztah se ženskou je pro gaye konečná stanice s dotyčným. Vztah, který takový jedinci mají je akorát sexuální, ale ne plnohodnotnej vztah. Skoro-ženáči jsou riskem pro gaye, který hledá plnohodnotný vztah a každý kdo by si měl vybrat mezi skoro ženáčem a gayem si raději vybere gaye. . Svět gayů je krutý bohužel. Skoro-ženáči si často myslí, že když opustí původní život budou to mít snažší a uleví se jim, ale není to pravda. Doporučuji si přečíst na lidech.cz diskusi Odsuzovaní bisexuálové. Tam najdete mnoho faktorů , proč takového gay společnost odmítá.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
23. 05. 2013 v 11:30On-line Richard33  (45/185/81)
Sunn: Znám dva kluky, dokonce jsou spolu aktuálně registrovaný a jeden z nich měl manželku a má dvě děti (dcerku, synka).
23. 05. 2013 v 11:32Off-line Sunn  (43/-/-)
Cituji z onné diskuse: Asbur - 29.04.12 19:24:29
Hola hey
cau, jsem sice gay ale zajímala by mě jedna věc a jak to vidíte vy. Hodně jsem setkal s tím, že jiní gayové když se setkají s bisexuály tak od nich dávají ruce pryč. Proč je tomu tak ? Stále od gayů slyším, jak jsou bisexuálové nejistí a že to hrají na obě dvě strany a proto u gayů jen těžko získávají zájem byť jde jen o postel. Co vy na to ?
----------------------------------------------------------------------
odpověd:Hugofus naprosto jednoduchá odpověd. Bisexuálové maj jinou mentalitu "chtíče" než gayové. Jestli bisex odpoví na inzerát gayovy, logicky se potáže s odmítnutím. Něco jinýho je to u bisex holek, protože holky v tomhle rádi experimentujou a zkouší. Ale nevim jak to maj hozený u leseb zda má taková bixuálka před lesbou zabouchnutý dveře už předem. Ale tam bych to očekával třikrát horší, protože lesby sou ortodoxnější o dost než gayové. Bisexuálové už to znají a tak gayovy rovnou napíší sem BI i když tato pravda jim ve většině případů u gay kluků také zavřou dveře před nosem. Prostě je to takové kastování s tím se holt nedá hnout v těchto sférách. Zkrátka pořád ještě vládne rovnice Gay = gay, Bi = Bi a L = L.
----------------------------------------------------------------------
odpověd: myky.go - 10.07.12 16:04:48
RE: Hola hey
Máš pravdu, že vždy hrozí to, že si Bi začne s opačným pohlavím, ale to přece není důvod takový vztah zahazovat ne? Pokud tě chce partner podvést, udělá to a je jedno jestli je homosexuál nebo Bi.
Osobně ale taky upřednostňuji rovnici gay=gay, l=l, a bi=bi.
Sama jsem bisexuálka a žiju dva roky s bisexuálem. Třeba nadejde čas, kdy si vědomím, že bych chtěla prožít zbytek života se ženou, ale zatím jsem si dost jistá tím, že je mi dobře tak jak to je teď. Nevěru nenávidím jako takovou respektive nesnáším, když se mi věci dělají za zády. Pokud měl přítel něco s jiným mužem, neberu to jako nevěru, v tom jsme totiž zajedno. Problém nastává s opačným pohlavím. To by si hlavně měli mezi sebou bisexuálové vyřešit hned na začátku. Mám mezi přáteli homosexuály a jsou to úžasní lidé, řekla bych, že většina z nich mají mnohem čistší povahu než většina heterosexuálů. A taky jsem se setkala s jejich zviženým obočím nad mou sexuální orientací. Nakonec jsme ale jen lidi ne?

- 01.07.12 11:17:40
RE: Hola hey
Asbure, ještě jenom doplním tvůj text: v"yslouží si okamžité mínus a ignor od gayů a bisexuálové to tam sami k***izují, že to je až Hitlerovská dikce." Nepíší to bisexuálové, ale byl to vyhrocený spor mezi jedním starším gayem, který opravdu ryje do bisexuálů, ( až mě osobně to přijde zbytečné a přehnané) a ženatým bisexuálem. To jsou opravdu vyjímky. Naštěstí se dá tam rozumně komunikovat. A je to hodně i o inteligenci diskutujících zda se dokáží vzájemně pochopit a respektovat.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2013 v 11:35Off-line Sunn  (43/-/-)
Richard33 :Takové vztahy sou ale vyjjímkou a stojí to hodně investice a tolerance. připouštím, že takové vztahy jsou možné, ovšem jsou hodně těžké a takového skoroženáče to stojí spousty let než takový vztah získá. Získávají vztah s klukem podstatně hůř než když si najde ženskou.
23. 05. 2013 v 11:42Off-line Sunn  (43/-/-)
Zde je přímej link na tu diskusi na lidech.cz
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?…

PS: převážná většina Bisexuálů tam říká, že je láká pouze se nechat ojet od chlapa. To má bejt učel proč opustí radši rodinu . Opravdu skvělý přístup. Ani se nedivím, že to maj pak mezi náma těžký.. Jinak je to druhá stránka kde najdete tu diskusi. chce to se tím prohrabat.
23. 05. 2013 v 13:12Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Boze dejte mi nekdo ranu, at se netrapim! ty vole sunn, je asi rozdil mezi klukem, ktery o sobe vi ze je gay, ale mel predtim z urcitych duvodu vztah s holkou : chtel byt ,,normalni,, , tlak rodiny apod a rozdil mezi klukem, ktery v sobe jeste nema jasno a tak zkousi oboji. to ze chce nechat ojet od kluka je naprosto v poradku. naprosto v neporadku vsak je, jestli od toho ten druhej ( pravdepodobne typci jako ty ) ceka hned nejakej vztah a nepocita s tim, ze tomu druhymu jde pouze o sex, poznani noveho, zkusenost....ale dik ze sis dal tu praci a zkopiroval sem uplny sracky z naky diskuze. co je psano, to je dano, vid?
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2013 v 14:01Off-line Sunn  (43/-/-)
No jako to je sakra rozdíl. On před tím psal, že jeho snem je mít děti. Až tohle nějakému gayovi řekne tak nechci vidět jak to dopadne. Už samo osobě že to zkouší mu bude přítěží. Jakej gay by chtěl někoho kdo to zkouší kromě těch promiskuitních samozřejmě : asi žádnej že. Pokud bude chtít žít homosexuálně pouze sexuálně pak je to další stránka věci. To může a nouzi mít nebude, ale jak dlouho ho to takhle žít bude bavit ? Omyl to nejsou sračky. Viz ta holka co psala že je BI to uznala a pokud si přečte starší příspěvky bude se asi divit. Co je psáno nebo dáno at si přebere sám. To už je jeho věc. Pokud chce někomu kazit život jen na základě nějakých experimentů v posteli pak si to může zkoušet , ale asi mu to nebude nic platný. Zkušenosti se nabírají ale také pozbývají. Je důležitý, aby věděl že u gayů není jen to co vidí u heteráků. Heterák si najde ženskou a je to v caijku jenže tady sou dva chlapy a to je sakra rozdíl. A jestli je pro něj přednější sbírat zkušenosti stylem ojet tak to je mazec. Takhle se zkušenosti nesbíraj takhle mezi náma toho moc nepořídí. Pokud ty takhle sbíráš zkušenosti a jde ti jen o matraci pak se tomu ani nedivim :-D Aspon má chlapec prvního na řadě a může se obrátit na tebe :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2013 v 15:23Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
No tak hlavne aby se neobracel na tebe, pac jestli s***s tak, jak umis vyjad*** svuj nazor tak to potes....
mimochodem kdyz uz jsi si vzal do huby me jako priklad pro nej, tak te zklamu, pac ne, nesbiram takhle zkusenosti a ne, nejde mi jenom o matraci. jenom jsem chtel vyjad*** nazor kluka, ktery pet let vice mene spokojene zije prave s partnerem, ktery: a) mel dlouhodobejsi vazny vztah s holkou
b) by pravdepodobne ke tvemu sdeseni chtel mit deti, prestoze zije se mnou.

A ne, nemel jsem potrebu mu ukopnout hlavu, nebo ho strcit ze schodu jen proto, ze bych chtel dite, takze se nemusis bat ,,jak to dopadne,,.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2013 v 15:54Off-line Sunn  (43/-/-)
Tak to musíte mít asi skvělou harmonii pokud považuješ v pořádku, aby se nechal ojet od kluka a sbíral takhle zkušenosti. Moc dobrý gratuluju. Takový soužití má plnej uspěch :-D Vzhledem k tomu ale co psal před tím co chce tak tohle mu jistě dodá ještě na větším uspěchu. Začátek mu vyšel skutečně mistrovsky může být na sebe hrdý. Jen tak dál. nebude trvat dlouho a ještě za svou přítelkyní přijde jestli na to bude mít žaludek , protože záhy zjistí že to co mu fungovalo v heteráckém vztahu , v tom našem fungovat bude jen těžko. Na děti by se musel registrovat a vyhlásit oficiál-úředně že nějaké má a to si lajskne jen málokdo z nás. Pochybuji o tobě, že bys tohohle byl schopnej s tím svým volno-tolerantsko ojeťáckým přístupem :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 05. 2013 v 16:13Off-line Anonym
Ivan.ch, Richard33: kluci dík za názor, kdyby se zapojil jen Sunn, tak už jsem možná na psychárně
Sunn: Jdeš do toho dost ostře, zajímalo by mě, jestli máš s někým jako já nějakou zkušenost, že docházíš k závěrům typu, že se chci nechat jen... a podobně. Já chci teď jen jedno: podívat se sám sobě do očí bez výčitek svědomí, že někomu lžu a srovnat si vlastní život.
23. 05. 2013 v 16:23Off-line Sunn  (43/-/-)
Jistě že mám zkušenost , to má asi každej a každý z nás narazil na ženáče nebo někoho kdo měl ženskou dřív. Všichni dobře víme, jak takové přátelství končí. většina to nevydrží a vrátí se nazpět do starých kolejí , za ženou za dětmi a je to pochopitelné atd. Ty by ses chtěl na sebe dívat s čistým svědomím, že hraješ v posteli někomu ženskou ( to si sám napsal ) a ta, která tě měla ráda si může brečet do vany ? Kvůli posteli s chlapem zahodíš svůj život ? Si to představuješ jako Hurvínek válku .
Cituji cos napsal pokud se jedná o tvou diskusi což asi ano.
Jen mě prostě láká představa, že jsem v sexu ženská a mám sex s chlapem
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2013 v 16:28Off-line Sunn  (43/-/-)
Mě je do toho hovno, dělej si co chceš. Je to tvoje role.
23. 05. 2013 v 16:57Off-line Anonym
Nechci žít ve lži...chci vědět, kdo jsem...a to si bohužel nejsem jistej. Jestli todle nechápeš, tak chápu, nicméně pro mě je pravda v životě důležitá a kdybych si to urovnal až se třema dětma, cejtil bych se jako zbabělec. Pochybnost mám už nějakej čas...musim si to nějak vyřešit.
23. 05. 2013 v 17:00Off-line Sunn  (43/-/-)
Ty nechceš žít ve lži ? A co to ostatní s tím můžeš žít ? Já chápu akorád to cos napsal. že tě prostě láká sex s chlapem a že chceš bejt v sexu ženská. To by sis ale měl bejt jistej komu ubližuješ. Zbabělsví je utéct ze vztahu, který jste léta budovali a opustit ho jen za vidinou, že někomu děláš v sexu ženskou tak to tedy sorry kamaráde. Jak tomu přijde ta chudák ženská, která se kvůli tobě ted trápí hej ?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
23. 05. 2013 v 17:12Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Pro Anonyma: Prosímtě, vůbec neber ohled na to, co píše Sunn. Myslím, že Ivan.ch to napsal dobře a podle toho, co píšeš, tak děláš všechno správně a uvažuješ velmi dobře. Je potřeba si nejdřív všechno srovnat v hlavě. Až si budeš jistej, jestli chceš kluka nebo holku, vrhni se do toho. Ale teď to nemá smysl. A dopadlo by to přesně, jak píšeš - po 10 letech bys zjistil, že je něco špatně a jenom bys ublížil lidem, kteří za nic nemohou.
23. 05. 2013 v 17:19Off-line Sunn  (43/-/-)
No on to pozná však dobře. :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2013 v 17:23Off-line Anonym
Sunn: prosím už se nevyjadřuj, mám z tebe depky. Myslím, že jsem tvůj postoj už pochopil. Dík za názor, i když to poslední už mi přijde jako vyloženej výsměch.
23. 05. 2013 v 17:25Off-line Anonym
ThomPrag: Dík, snad máš pravdu.
23. 05. 2013 v 17:47On-line Richard33  (45/185/81)
Anonym (skoro ženáč): Jsou kluci, kteří ti udělají ze života peklo. A je jich dost. Říká se tomu "Někdo náročný s mizernou nabídkou" (ty musíš všechno na 100 procent, on nemusí nic), vyhni se jim a bude to v pohodě :-)
23. 05. 2013 v 17:56Off-line PassionFruit  (38/176/60)
Můj přítel chodil dřív jenom s holkama a jsme spolu už 6 let, nevím proč by kluk, který měl holku, nemohl mít normální fungující vztah s klukem. co je to za nesmysl??
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2013 v 20:32Off-line power  (23/180/65)
A kdo říká že musíš potencionálního informovat o vztahu se ženou? :)
23. 05. 2013 v 20:49Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Sunn navrhuji uz si vzajemne nereagovat na prispevky, pac (ne)smysl tech tvych mi az vytahuje plomby ze zubu!
jinak skorozenac, drzim palce, podle me jdes dobrou cestou, i kdyz ti to treba ted tak neprijde a premyslis sam, jestli vubec delas dobre. az se vyoutujes, snaz se zustat relativne stejnej. u nekterych kluku se spolu s pocitem ohromne svodoby dostavi jakesi zvlastni nutkani dat najednou celymu svetu na odiv, ze jsou buzny. bud naoko tim ,,heterakem,, a kluci po tobe pujdou, uvidis:) vykroucene tety moc nejedou...
23. 05. 2013 v 21:37Off-line Sunn  (43/-/-)
On ale vztah nehledá všimli jste si co psal ? Že ho pouze láká sex s chlapem a být v posteli ženská. Tohle vám vám uniklo pánové. Ten kdo by chtěl fakt přejít na gay scénu a uvědomit si kam chce tak by nepsal o sexu, ale mluvil by jinak. Od Ivav.ch. jistě nasbírá rady. ON sám nasbíral spíše jen sexuální avantýry milej Ivan.Ch. O to bych se klidně vsadil. Už taky nejsem včerejší že :-D Jistě po něm pujdou ale budou z něj mít hračku a hračka se časem rozbije. On moc dobře ví co hledá a to co hledá i napsal. nepotřebuje doprovod. Rohodl se svobodně dát kopačky své přítelkyni jen aby mohl mít postel s chlapama. Co víc chtít že. Vždyt je to tak snadné. :-)
23. 05. 2013 v 21:43Off-line Sunn  (43/-/-)
A vůbec obdivujju tu přítelkyni . Jiná by sním vytřela dveře už dávno tohle jí provést. Je vidět že zahodil skutečný poklad.
23. 05. 2013 v 21:50Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Sunn prosim te, kteremu slovu z vety ,,navrhuji uz si vzajemne nereagovat na prispevky,, nerozumis?

zminku o tom, ze ho pouze laka sex s chlapem a byt v posteli zenou ( sunn pro tebe, rika se tomu byt pasivni ) jsem v teto diskuzi opravdu nenasel, pocinaje jeho dotazem, ale to muze byt zpusobeno tim, ze mam diky svym ,, sexualnim avantyram,, nejspis uplne vysukanej mozek.

to, ze uz nejsi vcerejsi dokazujes svymi prispevky pomerne dobre, za sebe to tipuju na nejakou jinou galaxii?
23. 05. 2013 v 21:53Off-line Sunn  (43/-/-)
Ivan.ch : Já na tebe taky nereaguju já jen konstatuju ::-D to nemá s pasivitou nic společnýho jádro věci je, že prostě a jednoduše ho bere víc sex a kvli tomu ta celá komedie :-D To ty ale pochopíš až budeš o něco starší milášku :-D PS: ted sem reagoval na tebe. :-DDDD
23. 05. 2013 v 22:04Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Tim, ze jsi me oznacil ve svem prispevku jsi na me reagoval.
,,milasku,, mi rikat nemusis, v prijatelnejsi forme to radsi slycham od nekoho jinyho. to ty ale pochopis, az te snad konecne nekdo ve 32 letech konecne poradne projede
23. 05. 2013 v 22:12Off-line Sunn  (43/-/-)
Ivan.ch !!! Já když na někoho přímo reaguju tak před odstavec píšu nicka napřed. Jsi snad uplně hloupoučký ? Je vidět že máš v hlavě asi jen šukačku a projíždění to je fain, ale jedno ti prozradím. Mě projíždění nikdy nebavilo :-D na to budeš asi mistr ty :-D Jsou daleko lepší věci to ty ale sotva pochopíš s tím tvým mozečkem, kterej je dobrej akorát tak na pánev :-D
23. 05. 2013 v 22:23Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Psal jsem uz vyse, ze mam vice mene vysukanej mozek, takze je mozny, ze pri tvem me***ku jsem trochu si uplne hloupoucky. kvuli tomuto handicapu taky nejsem schopnej pochopit, kdy na me ve svem prispevku reagujes a kdy ne.
taky bych ti chtel podekovat, ze jsi nam verejne sdelil svuj sexualni nezajem, zajmalo to nejenom me. mistrem bych se zrovna nenazyval, ale dekuji, potesi to.
svuj ,,mozecek,, bych si s dovolenim zatim i pres znacne problemy ( je podstatne mensi nez moje hlava, takze to neni uplnbe cajk, znas to ) nechal tam kde je, obcas se ho snazim pouzivat.
23. 05. 2013 v 22:40Off-line Sunn  (43/-/-)
Ivan.ch : No vidíš tak to jsi naprosto ideální poradna pro "skoroženáče" :-) On toho stejně nic moc nevyžaduje kromě těch pár postelních vychytávek do života, když ted budou ti muži :-D na to ty budeš machr :-D Docela jsem si zde pěkně popovídal , až budu něco potrebovat co se týče sexu požádám tě o radu.
23. 05. 2013 v 22:48Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Jsem pocten ze bys me zadal o radu, ale myslim ze v tvem pripade je uz jakakoliv rada zbytecna. znas to, kde nic neni.....
23. 05. 2013 v 23:01Off-line Sunn  (43/-/-)
Ivan.ch : Podle tebe jsou rady dobré jen když něco je ? :-D to je zajímavá strategie uvažování :-D A dáváš ty rady ze zadu nebo ze předu :-D Vidím, že rady od tebe asi budou samé zlaté perly :-D
23. 05. 2013 v 23:38Off-line Anonym
Všichni, kromě Sunn: myslíte, že má smysl zkoušet nějakýho sexuologa, nebo psychologa?
23. 05. 2013 v 23:49Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Ne, je to ztráta času a příp. peněz. Nemyslím, že bys na tom byl tak špatně, abys potřeboval odbornou pomoc.
24. 05. 2013 v 00:05Off-line Anonym
ThomPrag: Njn, jen mám obavu, že budu váhat ještě hodně dlouho. Myslel jsem, že kdybych to "měl na papíře", že bych se spíš rozhoupal dělat něco dál. Obávám se, že mi vnitřní blok striktní "hetero výchovy "(btw: můj otec je takovej malej Hájek;) ) zabraňuje v sebepřijetí.
24. 05. 2013 v 00:17Off-line ThomPrag  (45/180/76)
V tomhle není možný chtít všechno hned. Buď trpělivý a dej tomu čas. Výchova dělá jistě hodně, ale jsi už dospělý, měl bys mít vlastní hlavu, zkus se řídit intuicí ;-)
24. 05. 2013 v 00:26Off-line Anonym
ThomPrag: jj...je mi 30 a teprv řešim, co si většina vyřeší už v 15. Obávám se, že jsem si to i já těch patnáct let jen odmítal přiznat a veškerý náznaky házel za hlavu. A ani nevim, jestli je to špatně...neni to vůbec p***l...velkej respekt ke všem co tu jste a dokázali jste to přiznat alespoň sobě, natož okolí...i vůči Sunnymu respekt...pokud se už vyoutoval ;-P
24. 05. 2013 v 00:39Off-line ThomPrag  (45/180/76)
No, ve 30 to sice není žádná výhra, ale pořád lepší než ve 40 ;-)
Ano, odmítal sis to přiznat. Bohužel, i dneska nejsi zas taková výjimka, pořád se ještě najde dost gayů, kteří si to odmítají přiznat a snaží ze sebe dělat něco, co nejsou. Je-li to ovlivněno výchovou jako u tebe, je pochopitelně vina především na rodičích a člověk si to nemůže moc vyčítat.
Teď už ale nemá smysl se trápit tím, co bylo, je potřeba myslet na budoucnost. Takže nejdřív si to srovnat v hlavě, pak se zkusit poohlídnout po někomu, s kým si budeš rozumět a třeba budeš za pár let šťastnej chlap žijící s jiným chlapem. Což zcela jistě způsobí u některých lidí šok, ale je to tvůj život.
Sunnyho radši neprovokuj :-)
24. 05. 2013 v 00:52Off-line Anonym
ThomPrag: Asi souhlas. Ikdyž o tom PPG ještě asi popřemejšlim (bude se to hodit při pozdější diskusi s otcem "Hájkem";) ). PS: S tim Sunnym máš pravdu...neni dobrý tahat tygra za fousky ;-)
24. 05. 2013 v 01:38Off-line Sunn  (43/-/-)
Ještě sem tady vážení nemějte péči. A propo kdo se ohlédne za přítelkyní skoroženáče. Na to už nikdo nemyslí. Nemyslíte, že jeto sobecké vůči ní ? Já se ženami zkušenosti nemám sice, ale po dlouhodobém vztahu bych jí asi na holičkách nenechal to bych si na svědomí nevzal. Já v jádru proti ženáčovi nic nemám, ale bylo by docela fain, aby se přestal zajímat jen o svoje sexuální touhy a taky bral v potaz v čem nechal jí. Jedna věc je říct, že ho to mrzí a druhá věc je taky zodpovědnost toho co dělá.
24. 05. 2013 v 12:28Off-line Mikko  (30/192/-)
Imho je to blbost.
Můj bývalý měl přítelkyni šest let a má s ní syna. A kvůli sexu jsem ho fakt neměl:))
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 05. 2013 v 13:23Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Sunn: Co je to za kravinu, že rozvedenej nebo po vztahu s holkou nemůže mít kluka? Proč by jako nemohl? Pokud bych někoho takového měl vůbec by mi to nevadilo, že měl ženu, pokud už s ní není a má vyřešenou minulost. Vztah na tom nestojí. Podívej se třeba na moderátora Honzu Musila, měl manželku, s ní má dvě dcery a s klukem je šťastně ve vztahu :-)
24. 05. 2013 v 14:54Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Sunn: bisexuála neberu a nebudu dělat milence ženatýmu, i když i na to jsem nabídky měl. Ale rozvedenej je něco jinýho než ženatej! :)
24. 05. 2013 v 15:10Off-line Bery  (30/-/-)
Skoroženáč? Co to je za termín? :D Jinak mi přijde jako úplná blbost s někým nechodit, jen proto, že někdy byl s holkou. Kdokoliv může strhat za někým jiným, ať už je to holka, nebo kluk, v čem jsou ti "skoroženáči" tak hrozně odlišní? :D
24. 05. 2013 v 15:16Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Bery a Sunn: Mám kamaráda gaye, kterej zrušil svatbu tejden před termínem, protože zjistil, že jeho nevěsta ho podvádí a s milencem je v jiném stavu. Už předtím cítil, že ho přitahují kluci a dneska má kluka a je šťastnej jako blecha :o)
24. 05. 2013 v 15:51Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Kdyby jen :)
24. 05. 2013 v 15:55Off-line Ivan.ch  (33/170/70)
Mimochodem oponovat nazorem stojicim na vypichnuti diskuze z nejvetsi zumpy ceskych gay seznamek mi prijde dost lacne....
24. 05. 2013 v 18:44Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Sunn, tvůj jediný problém je v tom, že pořád vůbec nechápeš, o co jde, a píšeš úplně o něčem jiným, než je téma diskuse. Doporučuji diskusi ukončit, myslím, že tazatel už odpověď zná a není třeba to dál rozebírat.
24. 05. 2013 v 21:08Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Sunn: Bisexuálové a ženáči ať maj sex, ale ne se mnou. Do které té skupiny patříš, že se jich tak zastáváš?

ThomPrag: souhlas naprostej!!! :-)
25. 05. 2013 v 04:38Off-line Anonym
Kluci dík všem za Vaše názory. Udělal jsem si svojí představu a jsem rád, že jste mě v tom nenechali jen se Sunnym, kterej byl byl schopnej mě dotlačit na psychárnu ;-)...fakt jste mi pomohli....na druhou stranu jsem rád, že tu i ten Sunny byl...donutil mě se x-krát ohlídnout...a zeptat se sám sebe...bylo to fakt nutný? Nicméně Sunny...fakt to neni věc sexu...jde o to, že usínáš vedle někoho, kdo ti stoprocentně důvěřuje a ty máš pocit, že mu asi lžeš...já todle prostě neskousnul (nutno podotknout, že dotyčná je skutečně naprosto morální, upřímnej a vyrovnanej člověk a ano...jsem si jistej, že podobnou nenajdu a jsem šťastnej jak blecha, že mě neodepsala - upřímně jsem šťastnej, že jsem jí vůbec poznal...a měl jsem takovýmu člověku lhát?!). A jasně...je to teď tak, že bych byl tisíckrát radši, kdyby teď ležela tady, ale na druhou stranu si uvědomuju, že bych si v duchu řikal: ty šmejde nevyrovnanej, co jí to k...va děláš!?..je mi teď opravdu hnusně, ale to by mi bylo i bez tebe Sunny...ale nebojim se, že bych byl chlapům jen na sex (pokud dospěju k jasnýmu závěru, že jsem gay) ...sex u mě ve vztazích vždycky přišel až po dlouhý době...v tomdle budu postupovat stejně jako celej život před tim...vždycky se mi to vyplácelo (a po názorech kluků docházim k závěru, že se v tomto nebudu muset měnit). PS: Omluvte
29. 05. 2013 v 19:03Off-line makkay8  (44/185/73)
Reakcia pre nick Sunn......som tu.....
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload