Aký bol pre Vás tento rok 2017?
No takže máme tu 31.12. takže koniec uprasačaného roku 2017 xD.No takže ot. znie: jaký bol pre Vás tento rok? Úspešný alebo neúspešný? :D Kto mal to šťastie a našiel si klučíka na vzťah? :D a také :D Však viete zhrnutie roka :D a píšem to tu preto, lebo sa mi nechce každý profil osve navštevovať a pýtať sa to :D však to by som sa nedopýtal ani do konca roku 2030 xD
No tak já sem vůbec nehledal já sem ani neměl čas vůbec sem si nikoho nenašel ale bylo to tak 50:50, protože sem byl stále pod tlakem jak sem hledal práci, ale jinak ten rok byl docela povedený
Na hovno, jako všechny roky.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
2017 jakoz i kazdej predchozi rok byl skvelej a to uz jen proto, ze byl :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Rekapitulace roku 2017 pro mně osobně
Klady a mínusy:
+obhájení bakalářky a složení státnic, tedy získání VŠ vzdělání
+úspěch u přijímacích zkoušek na Mgr. Politologii
+zájezd do Štrasburku
+mnoho nových přátel a setkání
+zkušenost s prací učitele na ZŠ
-problémy s levým okem vyvrcholené odchlípenou sítnicí
-jedna babička (89) si zlomila nohu
-druhá babička (69) si zlomila kotník
-stále nezadaný
Klady a mínusy:
+obhájení bakalářky a složení státnic, tedy získání VŠ vzdělání
+úspěch u přijímacích zkoušek na Mgr. Politologii
+zájezd do Štrasburku
+mnoho nových přátel a setkání
+zkušenost s prací učitele na ZŠ
-problémy s levým okem vyvrcholené odchlípenou sítnicí
-jedna babička (89) si zlomila nohu
-druhá babička (69) si zlomila kotník
-stále nezadaný
Zlomový, očistný.
Jak psáno jinde, denně děkuju pánubohu, jak mi tu slalomovou dráhu staví. A že mě ji vůbec nechá jet.
Jak psáno jinde, denně děkuju pánubohu, jak mi tu slalomovou dráhu staví. A že mě ji vůbec nechá jet.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Naprosto revolucni, zaznamenal jsem pokroky i uspechy jak v profesnim tak osobnim zivote a jsem ZCELa OTEVŘEN tomu co prinese pristi rok. MILUJI SVUJ ŽIVOT I VÁS vy rarašci
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tento rok byl pro mě kolotoč, kdy jsem potkal skvělé lidi... S některými se už bohužel tolik nebavím, ale to se nedá nic dělat. Úspěšně jsem zvládl složit zkoušky u obou semestrů bez sebemenšího problému. Takže bych ho hodnotil i jako špatný i jako dobrý :) Uvidíme, co přinese ten příští, ale určitě se na to někdo zase za rok zeptá :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
-
vše me sere
emocni nestabilita
zemrel pes
furt si rikam BUDE TO FaJN, ale neni
+
sluchatka mohu strcit do ucha kdykoli
vše me sere
emocni nestabilita
zemrel pes
furt si rikam BUDE TO FaJN, ale neni
+
sluchatka mohu strcit do ucha kdykoli
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
No vidím,že niektorý mali úspešný rok a niektorý neúspešný a dokonca som tu videl aj smutnu udalosť :( No,ale ide nám už nový rok,už sa treba doň pozitívne naladiť,aby bol celý pozitívny :) Takže máme už pár minutiek do pol noci,tak jedinš čo ostáva mi je že Vám všetkým prajem štastný nový rok,veľa šťastia,zdravia a lásky a tí čo mali tento rok úspešný nech majú aj ten ďaľší a tí čo mali neuspešný nech ten ďalší je už pre Vás uspešný :) PF(Pour Feliciter) 2018....smaragd15
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Rok 2017 v práci:duben-nová práce,plusy-větší plat,přežil jsem zkušební dobu. mínusy-trávím v práci více času.
rok 2017 soukromý život: rodiče a příbuzní jsou zdraví,,mínusy-dosud neurovnaný vztah se starším bratrem,opět jsem začal kouřit.
rok 2017 partner: plusy-vyladění společných cílů,pravidelný sex,mínusy: zbytecné hádky o ničem.
předsevzetí 2018: přestat kouřit,odizolování základových zdí drenáží,nová kuchyňská linka včetně spotřebičů.
suma sumárum-jestli vydržím nekouřit,bude to největší věc,kterou jsem dokázal,protože jsem to nikdy nevydržel dlouho:)
rok 2017 soukromý život: rodiče a příbuzní jsou zdraví,,mínusy-dosud neurovnaný vztah se starším bratrem,opět jsem začal kouřit.
rok 2017 partner: plusy-vyladění společných cílů,pravidelný sex,mínusy: zbytecné hádky o ničem.
předsevzetí 2018: přestat kouřit,odizolování základových zdí drenáží,nová kuchyňská linka včetně spotřebičů.
suma sumárum-jestli vydržím nekouřit,bude to největší věc,kterou jsem dokázal,protože jsem to nikdy nevydržel dlouho:)
Tompech to ešte ani ja nemam partnera a sere ma to jak hovado.k***a najde to čo potrebuje a normalny nič nema
Tompech a čo my tu s tým poriešíme?Tým že tu budeš nanich prplať tak s tým nič nevyriešiš.U Vás v CZ sa rysuje komunizmus a neonacizmus a u nás na slovensku nas naša vlada zapredava bruselu takžeje zbytočne sa rozčulovať nad politikmi nestoji to za to nas tu slak trafi a ony si i tak budu robiť svoje a ani ich to nebude zaujimať že či žiješ alebo nie
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.