Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Člověk musí mít nejprve rád sám sebe, aby ho měli rádi ostatní

09. 02. 2018 v 13:17Off-line Anonym
Ja vim ze se rika ze clovek musi mit rad nejdriv sam sebe aby ho meli radi ostatni, jenze jak?

Kdyz jsem byl malej, tak jsem mel nejaky par kamaradu a znal par lidi se kterejma sem si na potkani rekl cau. Dokonce jsem mel neco malo s par klukama (asi se trema) a s jednim z nich jsem nejaky cas byl, jenze od ty doby co jsme se rozesli (pred 9 lety) jsem nemel s nikym vubec nic, ani jsem se s nikym nesesel, takze krom honeni absolutne no sex.

Rekl bych ze to bude asi kvuli tomu, ze doma mi nikdy nerekli ze mne maji radi, takze ani ja to ted nedokazu nikomu rict a kdyz mi nekdo (asi jednou v zivote) rekl ze se mu libim, tak jsem se mu vysmal.

Ja jsem ani nikomu nikdy nerekl ze sem na kluky, takze mozna mi chybi i preskoceni te hranice...
No a pak jsem extremne neduverivej a dost uzavrenej, protoze kdykoli jsem nekomu neco rekl o "rodicich" tak se to obratilo vzdycky proti mne.
09. 02. 2018 v 13:44Off-line MatyC  (23/-/-)
Trošku si protiřečíš, "nikomu jsem nikdy neřekl že jsem na kluky" => "když mi někdo řekl ze se mu líbím, tak jsem se mu vysmál" (teda pokud to nebyla holka). Musíš se přes spoustu věcí sám přenést, jinak to bude v hlavně nosit furt. Zkus se komukoliv svěřit, řekni mu jak se cítíš. Zkus o tom přemýšlet. Jestli tě pošle do háje tak to nejspíše nemá v hlavě v pořádku jako ty. Lidi potřebují slyšet "pochvalu" a "docenění". Proč se nesvěříš rodičům?
09. 02. 2018 v 14:00Off-line Anonym
Tak pokud jsem se sesel s nejakym klukem kteryho jsem poznal na gay seznamce, tak tam coming out asi nebyl uplne nutnej, ne? :D

Nejsem v kontaktu s rodicema od 20 :)
09. 02. 2018 v 14:20Off-line Anonym
Koukam ze Big Brother je tady porad ve strehu... takhle jsem to tema puvodne ale vubec nepojmenoval :D
09. 02. 2018 v 15:10Off-line MatyC  (23/-/-)
Jak máme vědět kolik ti je, v kolika už jsi nebyl v kontaktu s rodiči?
10. 02. 2018 v 11:14Off-line esthetique  (41/-/-)
Je to tak, kdyz se mas rad, vyzaruje z tebe sebevedomi, ktere pak p***ahuje ostatni. funguje to.
10. 02. 2018 v 11:38Off-line idea  (39/170/-)
Já bych to s tím mít se rád nějak nepřeháněl, viděli jste mrazíka a Ivánka, ten se měl rád, znám takové podobné lidi, kteří se stále chválí sami, machrujou a chlubí se s každou kravinou co udělali, prostě, že oni jsou ti nej... a na ně nikdo nemá. Takový lidé nejen mě nejvíc štvou a vyhýbám se jim. Buď normální, buď svůj, příliš velké sebevědomí škodí a rozhodně to nikoho nepřitahuje.
10. 02. 2018 v 13:53Off-line Bluefox  (37/198/93)
Too long didn't read
12. 02. 2018 v 13:14Off-line Betonica  (39/191/93)
@Bluefox: Tri odstavce a kousicek... To neni dlouhy. Spis ses na to vysral.

Mit se rad je zaklad vseho. Presne, jak to vyse psal estet. Sebeduvera a primereny sebevedomi jsou videt. Clovek se min hrbi, min blekota, min rve nesmysly a tak. O to vic z neho vyzaruje klid a rovnovaha, protoze takovej clovek nema vubec zapotrebi byt v neklidu. Jak na to? Zacni u sebe. Malymi vecmi. Naplanuj si den tak, abys v nem mel drobne veci, ktere splnis. Opravdu hlouposti typu: vyvencit psa, dojit nakoupit nebo vyzehlit. Plati to i ve skole/v praci. Tyto drobne uspechy pomalu skladej do obrazu. Dobre je k tomu pridat socialni kontakty. Hledej lidi, kteri ti mohou pomoci svoji zkusenosti, energii. Nestan se ale jejich upirem, to by te brzo nechteli vidat. Mas-li zaliby, tak se take venuj tem. A klidne zkus neco noveho, treba te to nadchne a poznas pri tom novy okruh lidi. Moznosti, jak vidis, je cela rada. Dulezite je nebyt pasivni a litostivy, to nikdy nikam nikoho nedovedlo!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload