Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je jen kamarád?

03. 08. 2018 v 00:31Off-line Anonym
Zdravím.

Asi rok a půl se znám s jedním klukem. Teď už potřetí jsme spolu "skoro tak nějak měli". Přijde mi, že je to vždy stejný.

Třeba teď posledním příapdě mi v opilosti volal s tím jak mě má neskutečná moc rád, ale že neví jak moc (cca měsíc zpět).
Nedávno když jsme spolu byli venku (minulý čtvrtek) a trošku popíjeli víno, jsme se začali objímat a líbat. Pak jsme si navzájem kouřili. Ale ta zvláštní věc byla, že mi vášnivě olizoval celé tělo. Když bylo po všem tak mi i sebral tričko - protože vonělo jako já, a to se mu líbilo. A pak ho měl u sebe pár dní, sem tam ho nosil, čuchal k němu a tak.
V sobotu mi prvně řekl, že mezi námi je láska. Do té doby jsem od něj slyšel jen něco ve stylu, že mě má rád. (Ale rádi máme i jen kamarády, ne?)
V úterý mi od něj přišel dopis, kde mi psal, že neví jak přesně mi vyjádřit jak mě má rád... ale že nejlepší způsob asi bude věnovat si čas a společné zážitky, protože co jiného člověk může tomu druhému dát?

Včera (čtvrtek) jsem za ním byl. A řekl mi něco ve stylu jako posledně.
Že mě má rád, ale že necítí takové "to" či "ono"... a že i kdybychom byli spolu tak že má pocit, že by se to nezměnilo s tím je i spojené to že má strach z toho, že by mi to hrozně moc ublížilo. A celkově má co se týče nás dvou hodně obav a strachu.

Trošku pošetilá a naivní otázka. Ale je tu pravděpodobnost, že by mě mohl mít rád? (Je snad normální praktika olizovat spocenýho klučinu? A dokonce mi olízl i podpaží...)

Když to podle něj není "to či ono". Proč jsme se dostali do téhle situace už potřetí? (protože ono to není zrovna nejpříjemnější, když ho mám kurv* hodně rád)

A jak jste to měli vy? Vždy to byl takový ten velký citový boom (případně - blesk který vás uhodil a vy jste "hned" věděli, že jde o toho správného), nebo jste ho měli "jen" rádi, bylo tam porozumění a postupně jste začali budovat vztah?
03. 08. 2018 v 00:50Off-line i8051  (53/184/97)
Tva posledni veta vyjadruje spravny pristup ke vzniku vztahu. I voblizovanim se k tomu da dostat :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 08. 2018 v 08:41Off-line PGKuba123  (20/-/-)
Řekni mu narovinu... Ty ho máš hodně rád a že by jsi s ním chtěl trávit veškeré chvilky... Když ti řekne že neví... Nemá to cenu, když řekne tak jo, tak je to v pohodě
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 08. 2018 v 08:44Off-line yperit  (91/186/68)
Anonym: tak to dopadá,když se zamiluješ do nevyzrálého pubertáka. Co jiného jsi od toho čekal? Můžete sr domluvit na kamarádském sexu,nic víc od toho nečekej
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 08. 2018 v 09:30Off-line pauxi  (49/178/79)
Ty asi rád hodně všechno řešíš a zkoumáš vid, co kdyby si tomu nechal volný průběh, těhotný s nim nejsi, tak to neřeš
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 08. 2018 v 08:21Off-line Betonica  (39/191/93)
Ty kokos! Kdyby to bylo o tecku lepe napsany, muzes z fleku aspirovat na Rosamunde Pilcher pro gay scenu!

Je pravda, ze prolizat se k vztahu neni asi uplne bezne, ale proc ne. Myslim, ze te nic netlaci, abys mu vyznaval city. Davej mu najevo naklonost, pokud ji citis, a nech to na cas na nem.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload