Co je na dně Mariánského příkopu?

Představujeme naše rádce…
Poradna je tu pro vás - můžete se zde ptát na své problémy, zvídavé dotazy nebo jen necíleně diskutovat či radit druhým.

09. 10. 2018 v 23:01
Anonym (Mořský vlk)

Jde to tak jaksi ztuha, zapoj fantazii.:-)

No přeci marjána, nééé? ;)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Misanek007 se nám právě přiznal ve který díře bydlí, ikdyž se musím přiznat, že jsem netušil, že mariánský příkop je taky v Olomouckým kraji.
Nahlásit

Ty nové stránky Nakulky.cz,jak furt slibujou vylepšenou verzi a bůhví co ještě...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Podle filmu "MEG: Monstrum z hlubin" je zde neprozkoumaná oblast, kde žije spousta živočichů, o kterých se neví a kde žije i prehistorický žralok Megalodon.
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

10. 10. 2018 v 19:43
Anonym (Mořský vlk)

Stv, ten by sežral tebe, ne ty pidi rybky, ty by možná ani nezaregistroval.))

Anonym:no tak určitě tam je tma,vysoký tlak, slaná voda a dno je tvořeno sedimenty usazenin.Život se soustředí kolem "černých" a "bílých kuřáků" a není založen na kyslíku a fotosyntéze.

No nejspíš tam bude odplavené ičkofouňovo sperma uniklé z neoprenu z předloňského ponoru, když chytal v Jadranském moři žížalky.:-o)))
Nahlásit

Jedno je jisté....Až tam budu,něco bude špatně:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Myslíš, kdyby tě tam někdo poslal v sudu na výlet?
Nahlásit

Stv:dyť říkám,něco bude špatně:) Dobrovolně bych se tam určitě nevydal:) Co bych tam jako měl dělat? Vysoký tlak,bahno,zima a tma-neznám horší místo na dovču.
Nahlásit

Stv:já jsem hodně vybíravý člověk a s největší nedůvěrou shlížím na nabídky zadarmo,anebo za cenu,co se neodmítá:) Takže bych s největší určitostí nejel,ale poslal bych místo sebe příbuzné, o kterých si myslím svoje, a čekal bych na to,jak to celé dopadne:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Na dně Mariánského příkopu je inteligentní článek od Červenky ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Fanola:Červenka sice vypadá jako d***l,ale některé jeho články jsou velmi dobře napsány. jen je tady módou na něj za každou cenu útočit. V poslední době se hodně zlepšil.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já to vímmm . . . . :-o) Checht
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdyby Mariánský příkop napsal šestiřádkový dotaz na poradnu, tak Vám spousta zdejších "poradců" řekne přesně co tam je :)
Přihlaš se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.