Co si myslíte o velkém věkovém rozdílu partnerů?
17. 03. 2019 v 08:51
Anonym
Anonym V gay komunitě je hodně často vidět věkově rozdílné partnery. Zpravidla bohatý starší pán si vede mladého kolouška. Myslíte, že takový vztah má cenu?
17. 03. 2019 v 08:55
Anonym
Anonym A co ten druhý(ten co platí). Až dojdou prachy zůstane sám?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Je to myslím jednoduché z tohoto pohledu:
Pokud někdo potřebuje řešit věkový rozdíl dotazováním se neznámých lidí na seznamce, pro toho takový vztah není a toho druhého si nezasluhuje. To platí z obou stran.
Pokud někdo potřebuje řešit věkový rozdíl dotazováním se neznámých lidí na seznamce, pro toho takový vztah není a toho druhého si nezasluhuje. To platí z obou stran.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
17. 03. 2019 v 09:06
Anonym
Anonym Mám dojem,že to dělají jenom proto,aby se ukázali před světem(já na to mám)je to trošku trapné ze strany těch starších pánů. a vlastně i těch koloušků, i když ti z toho aspoň maj ty love,i když za tu cenu, že si každej o nich myslí, že sou k***y.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Babiš za pár koblih ojebal většinu národa, takže dobře vypečená, čerstvá kobliha bude asi víc, než aufón
Nahlásit
17. 03. 2019 v 09:18
Anonym
Anonym Já nevim, ale přije mi to jako forma prostituce.
O vztah zde nejde,páč to dělá pro prachy. O spontánní sex zde taky nejde,protože toho jednoho ten druhý nepřitahuje a dělá to se sebezapřením. Takže mi zbyla jen ta prostituce.
O vztah zde nejde,páč to dělá pro prachy. O spontánní sex zde taky nejde,protože toho jednoho ten druhý nepřitahuje a dělá to se sebezapřením. Takže mi zbyla jen ta prostituce.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Souhlasím s adriankem. Tohle téma se tu objevuje každou chvíli a naprosto zbytečně. Lidi se akorát hádají a k žádnému výsledku to nikdy nepovede.
Komu dělá problém velký věkový rozdíl, ať si hledá někoho s podobném věku, jako je on sám.
Pokud je někomu dobře s výrazně mladším, či výrazně starším, tak ostatním je po tom prdlajz. Akorát někteří prostě mají pořád potřebu řešit cizí štěstí.
Komu dělá problém velký věkový rozdíl, ať si hledá někoho s podobném věku, jako je on sám.
Pokud je někomu dobře s výrazně mladším, či výrazně starším, tak ostatním je po tom prdlajz. Akorát někteří prostě mají pořád potřebu řešit cizí štěstí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ja mám o jedenact let staršího partnera a nevidím v tom problem.Jo a určitě bych nebyl s někým jen pro peníze.To je stráta času.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
17. 03. 2019 v 10:23
Anonym
Anonym 11 let ještě jde, tady jde o výrazný rozdíl o generaci atak, o tom se bavíme.
např.jendomu je 60 a vedle něj kráčí 18 letý kolouch.
např.jendomu je 60 a vedle něj kráčí 18 letý kolouch.
Nahlásit
Třeba mu celý život chyběl dědeček, co by ho bral na kolotoče a cukrovou vatu. Tak je rád, že si konečně jednoho našel. A většina gayů nemá vnuky, tak je ten zisk oboustranný.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tady má Radox pravdu. Sám mám synovce ve věku potencionálních vnuků a až se jednou za třináct let dočkám penze, tak ten mladší bude na počátku puberty a maminka se už teď těší na to, že bude mít celé prázdniny klid, až se budeme někde flákat u moře. A potencionální čumilové uvidí jen seniora s pubescentem, tak jim můžu akorát popřát bujnou fantazii.
Nahlásit
60 s 18 letým už hodně velký extrém.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
OndraPov: Pro drtivou většinu ano. Ale jestli se najde někdo, komu to vyhovuje, tam si myslím, že všichni ostatní si můžou vysrat oko, protože jim do toho nic není. Osobně se obávám, že bych si s takto mladým klukem taky nerozuměl na partnerské úrovni. Kamarádsky proč ne, ale to je jiný vztah. Ale jestli to někomu vyhovuje, je to čistě jejich a jen jejich věc.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tohle tema se tu resi porad dokola. Zalezi na danych partnerech, i 5 let muze byt v nekterych pripadech hodne. Jde o to, jestli si partneri rozumi a jestli maji podobne hodnoty, cile atd. A casto taky o tom, jestli ten starsi je schopny preckat diuvocijsi periodu mladsiho (a mladsi, jestli v te periode vydrzi se starsim). :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To není jen v gay komunitě: Slavní a úspěšní muži, mívají i v pokročilém věku mladičké dívky. A nemusí jít jen o peníze, často jde ze strany toho mladého i o obdiv!
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mám přítele, kterýmu je 66. sex jsme nikdy neměli ani mít nebudeme, mezi nám o to nejde. Ani mě nijak finančně nepodporuje Je pro mě něco jako moudrej strejček, kterýmu se můžu se vším svěřit a on mi poradí. Takže úvahy o tom, že starší muži ve vztahu podporují finačnně ty mladé za sex je hodně jednostranná. V ztahy jsou asi barevnější
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Tipnul bych, tomdino, že dotaz byl na dvojice ve smyslu partnerského vztahu, nikoliv ryze přátelského, o kterém píšeš ty...
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tom.Dino (20/176/68)
Jenže nejen oba víme, že ti není 20 a ty fotky jsou už staré pár let a nejsou tvoje. :)
Jenže nejen oba víme, že ti není 20 a ty fotky jsou už staré pár let a nejsou tvoje. :)
Nahlásit
Bellingcat: To je překvápko! A já myslel, při našem osobním setkání, že se skutečně jedná o 20 letého chlapce a byl si podobný. A ona to ve skutečnosti byla namaskovaná 100 letá žena. Díky za odhalení. Na Toma takto útočí lidi, jimž odmítl sex. Odmítl jsi sex, musíš být tedy fake.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
On pise o 66 letem a ozve se 63 lety, krasne te odhalil ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Teď přijde věta, že nemyslel rebbera, ale svého dalšího moudrého strejčka :o)
Nahlásit
No tak sem se asi splet, no. To je jedno jestli 63 nebo 66, to pro mě neni důležitý. Důležitý je že mu můžu věřit a svěřit se mu a on se mi nevysměje. I kdyby mu bylo 70, je to přece fuk,
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Pokud je to dobrovolný, tak je to jejich věc (kdo, komu, čím a za co).
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tom.Dino
Hezky ses tady veřejně znemožnil :D Pokud někdo pochyboval ještě, že jsi fake, tak ted už ne. :) A v PM mám od tebe taky potvrzený klasické chování fake profilu. :)
Já se nikdy nepletu. :)
Hezky ses tady veřejně znemožnil :D Pokud někdo pochyboval ještě, že jsi fake, tak ted už ne. :) A v PM mám od tebe taky potvrzený klasické chování fake profilu. :)
Já se nikdy nepletu. :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Bellingcat Já se nikdy nepletu. :)...to mluví za všechno. Ano, v PM jsem ti sdělil, že o sex s tebou nestojím a že je mi jedno co o mně nějakej bezvýznamnej nýmand ríká. Tak totiž podle tebe jednají fake. Kdybych souhlasil se sexem s tbou nebyl bych fake. Nebudu se s tebou hádat, nestojíš mi za to. Hádat se s blbcem je jako kopat se s koněm. Nemá to cenu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Proti vkusu žádný dišputát.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.