Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kedy mam povedať doma, že som gay?

19. 07. 2013 v 21:34Off-line Anonym
Kedy mam povedať doma pravdu, že som gay? Dosť to brani vo vztahoch, ked sa vzdy o mne dozvie doticny chalan, ze nikto o mne nič nevie, tak hned prestane mať zaujem, ani nie že zaujem ale dostanem vysvetlenie, že by nas to brzdilo v normalnom vztahu a že schovavať sa nechce.

Nie som jeden s tich, že idem do postele pred tim, než začnem lubit, mal som jeden vztah, aj to som vtedy lubil prvy krat, čiže ked som mal 21, som sa zalubil, bolo to super, aj všetko, ale nakoniec som zistil, že ma iba klamal a teras som už 3 mesiac sam.

Čize hned som sa s nim rozišiel, vtedy ma najviac sralo a aj doteras asi serie to, že som nepočkal a že som bol naivka, a naletel som ale to asi večšina ma take problemy, takže čakam vyjadrenia a aj odpoved :)
19. 07. 2013 v 21:51Off-line adam.dubsik  (36/200/100)
Podle mě je důležité, jak to cítíš ty sám. Do toho ti nemůže nikdo kecat...
Pokud uznáš za vhodné to doma říct, tak to řekni a nenech se zbytečně vláčet ostatními a tlačit k něčemu, čeho můžeš i litovat.
Podle mě ty sám nejlíp víš, jak si stojíš s rodiči a na ostatní se můžeš z vysoka.... ;)
20. 07. 2013 v 00:10Off-line LeCastor  (30/170/65)
Nechcem ti do toho kecat, ale ked mas 21 tak by si nemal riesit coming out ale zbalit sa a odist. Vies, trosku sa osamostatnit. Ked ta dobre chapem tak byvas s rodicmi a to skor brzdi normalny vztah nez to ze to tvoji znami o tebe nevedia.
20. 07. 2013 v 01:33Off-line adam.dubsik  (36/200/100)
Kevis
Podle mě, čím bude starší, tím víc to rodičům dojde...
Stejně jako můj ex, bylo mu 35, když to doma říkal mámě a ona mu na to řekla, že to věděla už dávno, jen čekala, kdy dospěje sám k tomu, že jí to řekne.
11. 09. 2013 v 14:03Off-line sompele  (37/-/-)
No to je takisto moj problem, mam 26r. momentalne som v anglicku, moji maju prist hore za mnou, mam jedneho kamosa, kt. ma o mna zaujem dat sa do kopi, ale ja prave toho sa bojim, co na to povedia rodicia, jedno sa chystam urobit ze sa od nich odstahujem a budem sam, potom moze byt vaznejsi vztah, on mi navrhoj zobrat sa, a zit spolu, hnedolko nie si v tom sam, ale prajem uspech a tak.....
12. 09. 2013 v 10:11Off-line AzazelCZ  (36/-/-)
Já jsem to absolutně tajil až do 21let a byla to hloupost… rodiče, sourozenci i kamarádi a přátelé to přijali naprosto v klidu :-) …... na Slovensku (krom Bratislavy) by to mohlo být o trochu horší vzhledem k tomu že jste dost pobožný ale i tak si myslím že když to budeš tajit tak budeš nešťastný… nemluvě o tom že čím si starší tak tím se to hůř vysvětluje
12. 09. 2013 v 10:19Off-line Dex  (35/175/74)
Já to tajil do minulýho tejdny a byla to ta největší blbost. všichni to přijali bez problémů, takže já jsem to skrýval zbytečně dlouho.

LeCastor: co to je za kravinu se v 21 letech osamostatnit? Viděl si dnešní nájmy? a sehnat si práci která uživí jak byt i tebe je dneska nadlidský úkon. (i s matu***ou).
13. 09. 2013 v 15:32Off-line Betonica  (39/191/93)
Neni zadny navod, kdy rict doma, jak se veci maji. Urcite bych ale nerikal svym nejblizsim zasadni pravdy jen proto, ze to nekomu vadi. To bych tomu cloveku dal jasne najevo, ze je veci moji osobni volby, kdy a co doma reknu. A jestli to nechape, je mi lito, ale nemame spolu dal nic spolecneho...

Nenech se vmanevrovat nekam, kde se necitis jiste. Az si jisty budes, budes taky citit, ze prisel cas, abys doma rekl, jaky ve skutecnosti jsi.
23. 09. 2013 v 09:11Off-line trandak  (44/-/-)
Ahojky,ja sem se rozvedl s manželkou a kamarad mě pozval na dovču hned první věčer jsem mu podlehl a po užastni dovolence jsem doma i znamim řekl že jsem na kluky,prěd 4 rukama mě pořadal o ruku a po dvou letech sme se rozvedli bilo to super a přeji to každimu přežit veřejnou lásku dvou mužu!!!
23. 09. 2013 v 14:39On-line kony1  (34/179/57)
No rána osudu je to, že se snaží každej říkat o sobě co je. Ještě nikdy jsem nezažil to, že by ke mě někdo přišel a přiznal se, že je heterák. Prostě...Mám kluka. Bohužel, ač to vyzní blbě, právě u těhle "Coming outů" jde kontraproduktivně např. Pride. Mají heteráci nějaký extra pochod. A to je to. Až my sami - Gayové - přestaneme dělat ze sebe něco extra, pro některé - co není normální - pak nás společnost, bude přijímat rozhodně jednodušeji.

Pokud Ti tvoje vztahy končili tím, že si nebyl od "outovanej" a Tvůj protějšek to nechtěl tolerovat, pak je to nemorální blb a hlavně netolerantní tele. To, že někdo má doma situaci "na háku", ještě neznamená, že to tak musí mít každej. Všechno záleží jen na Tobě a taky na tom, kdo vedle Tebe bude stát. V 80% případů, jakmile sdělíš, že si Gay, většina si představí, že je to nechutný, jak Ti někdo "hobluje" p***l.. Popř. jak si zženštilej. . To je paradox mnoha lidí. Na to se připrav. určitě se s tím setkáš. I já to mám občas na paškále, ale vzhledem k tomu, že si sám ze sebe dovedu udělat srandu, Ti druzí, jsou v tu ránu bezmocní a nemají co říci. Ale pokud je to vztah dvou rozumných lidí, je to rozhodně víc o citu. To je jedna z věcí, kterou bych místo "extra pochodu" dělal. Aby si lidi uvědomili, že pokud je cit mezi stejným pohlavím a jsou oba na rozumoví výši, aby chápali, pak je ten cit mnohem zranitelnější. V tom jsme možná mnohdy víc výjimeční, než celej Hetero vztah. Ale opět je to individuální. Ty buď svůj a najdi si kluka, kterej bude Tvojí oporou. Pak řeš, nějaký přiznání okolí. Každýmu je "hovno" po tom, jakej jsi.. A až budeš mít přítele, kterej bude stát za to. Půjde Ti to jedna - dvě. Ty sám navíc musíš nejlíp vědět, jaký pohled na to Tvoji rodiče mají. A pokud chtějí, abys byl štastný, měli by to příjmout jako běžnou věc. Tím Ti nejvíc pomůžou,aby si šťastným i v jejich blízkosti byl.
23. 09. 2013 v 14:57Off-line Radek1951  (72/175/75)
Já myslím, že říct doma, že jsi gay, můžeš v okamžiku, kdy jsi o tom sám přesvědčený, kdy to opravdu víš a stojíš si za tím. Hodně taky záleží na tom, jak to rodičům podáš. To ale musíš nejlíp vědět ty. I když tě mají sebevíc rádi a chtějí abys byl šťastný, nějakou dobu jim určitě bude trvat, než se smíří s tím, že se nedočkají vnoučat.
23. 09. 2013 v 16:06Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Ja by som to nehovoril pokial niesi samostatny .... ze byvas niekte inde lebo doma zazijes peklo ale kazdy rodic je iny niektory ta v tom dokazu aj podpo*** ale iny su schopny ta vyhodit z domu
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload