Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dá se to poznat podle vzhledu?

12. 05. 2019 v 12:00Off-line Anonym
Čau lidi, mám spolužáka na vejsce kterej je fakt nadhernej, chytrej a má strašný charisma. O co mi jde - obléká se podle mě jako gay. Speciálně teď jak bylo docela už teplo tak nosil dost těsný kratasy, do nich míval zastrcenou košili jejíž rukávy si ohrnuje u loktů, pod ni míval těsný bílý triko a měl rozepnute horní dva knoflicky te košile nebo ho vůbec neměl a i tak ji měl rozeplou, nosí výrazný pásky od módních značek jako LV, nedávno měl dokonce světle modré lakovky k tomu, v uchu má diamantovou náušnici a cele to korunuje zlatými omegami na pravacce a zlatým iphonem Xs max v kapse na p***li. Ve škole si píše plnicim perem, z alkoholu pije lehká vina nebo kvalitní cognac, údajně kouři doutníky to říkají lidi co jsou mu blíž. Tipni byste ze je gay? Z ročníku s žádnou holkou nic neměl a údajně o Vánocích na jedné party se dost měli s jedním klukem k sobě a pak spolu i odešli.

Druhá informace - je to klavírista, vyhrál radu soutěži a koncertuje už ruzne po světě. Tipli byste ho na gaye i teď když víte ze ten jeho styl muze být tím ze je umělec a ti jsou proste soupnuti někam jinam většinou?

Díky.
12. 05. 2019 v 12:06Off-line Lolitak69  (22/171/62)
Těžko říct, já většinou gaye poznám když ho uvidím na vlastní oči, ale tvůj popis mi hodně připomíná jednoho našeho spolužáka, který je jasný bisexuál. Možná by ses mohl zeptat někoho z jeho přátel jestli je gay. Nebo si ho najít na facebooku a zkusit si s ním prostě psát. Uvidíš, jak se to vyvine.
12. 05. 2019 v 14:34Off-line ellvin  (23/183/81)
Ani né tak podle vzhledu, spíš podle chování ;-)
12. 05. 2019 v 15:34Off-line pentagon  (19/-/-)
Klidne napis zpravu, ja se verejne moc nevyjadruju.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload