Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Tlačíme na pilu

17. 07. 2019 v 02:09Off-line ThatsUp  (34/178/70)
Zdravím,

zajímaj mě vaše zkušenosti s navazováním novejch vztahů a to konkrétně gayfriends. Příjde mi totiž, že čim víc člověk chce, tim víc to nejde. A teď asi vyjimečně nepíšu jen o vztahu. Rád bych totiž navázal ( :D) vztah s normálním "buznou" kámošem, se kterým zajdu na pivo, zajedu na víkend někam do pérdele, zajdu na bowling, pokecám s ním o tom, že se mi líbí tenhle a kdo se líbí jemu a takhle to prostě bude...Uplně obyčejně neobyčejný přátelství, který mám s pár holkama a pár klukama, ale vlastně žádny s gayem.
Neříkám tim, že to potřebuju životně, jen mám pocit, že by to vlastně mělo smysl, protože když si s někým sednu, tak nemusí bejt špatný pokecat i o věcech, který prostě pochopí jen teplomet...
Jen mám pocit, že čím víc hledam, tím víc to není možný...A tady je můj dotaz...Máte opravdu nějaký BF gaye, se kterým jste nic neměli, nikdo nebyl ani do druhýho zakoukanej, nevyspali jste se spolu a při tom se bez sebe nehnete?
Jak jste poznali? Bylo to přírodní? /hej vole, nejsi teplej, bud můj nejlepší kámoš...!) nebo jste "uměle" hledali a prostě to nějak klaplo?
Pěknej večer! :)
17. 07. 2019 v 05:55Off-line iglw  (48/172/77)
Ano,i takoví kamarády mám,občas se sejdeme u mne na zahradě,probereme život,zablbneme při tanci,žádný sex,no a potom zase pár měsíců nevidíme,hlavně z důvodu,že pracuji v Itálii přerušovaně jede, dva,tři měsíce v roce.Proto se denně nemůžeme vidět.Nebo zajdeme někde do podniku,i buzince v okolí,ale sporad**ky,spíš soukromí zahrady převažuje,je to levnější a můžeme se chovat nenuceně,neafektovaně.Nebo použijeme moji chatu a jdeme na výlet do Beskyd.
17. 07. 2019 v 08:36Off-line tatrman  (27/-/-)
Dobrý dotaz, taky mě to zajímá. Zda takový vztah někomu funguje. Ale kdyby byl hezkej, tak by to asi stejně skončilo v posteli.:)
17. 07. 2019 v 09:18Off-line weds  (42/-/-)
Naviazal som hovno s makom
17. 07. 2019 v 09:42Off-line NewCZ  (23/182/63)
Jop, mám takového kamaráda :)
17. 07. 2019 v 09:48Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Přátelství je, podle mého nemálo skromného názoru, velmi vzácné pouto, které si nejde nijak vynutit. Mám desítky možná stovky velmi dobrých známých, se kterými si můžu povídat o tom o čem ty si chceš povídat se svými gay přáteli, ale skutečné přátelé bych spočítal na prstech jedné ruky. Sice se říká že "Rodinu si nevybíráme, rodíme se do ní
Přátelé si díky bohu můžeme vybírat" ale já přesto nemám přátelé které bych našel během posledních pár let a zvolil si je jako přátelé, to né - Já své kamarády znám většinou už z dětství, a vím že tu pro mně budou i kdybychom se reset let neviděli/neslyšeli, zatímco my dobří známí na mě zapomínají po dvou měsících. A já si prostě myslím že by to někde jinde mohl být nějak výrazně jinak podle mě na Přátelství zkrátka musí být hodně času a musíte mít hodně společné minulosti abyste to přátelství mohli něčím podložit. s kamarády se jednou za čas pohádám, jeden druhého pošleme do nejhorších míst, a přesto si za pár dní zase normálně sedneme a povídáme, protože pro blbou hádku nezávodíme dlouhé přátelství, ale stát se to se známým tak už se nikdy nenazvem svýmy jmény, nebylo by nic co by nás přimělo se omluvit když nebudou ty hezké vzpomínky...což snažit se můžeš, ale myslím že tvá představa idylického přátelství může spíše vyjít heterosexuálovy než tobě, obzvláště pokud na tu idylku takto tlačíš. Každopádně hodně štěstí. Třeba mi otevřeš oči když ti to vyjde
17. 07. 2019 v 10:26Off-line weds  (42/-/-)
Dobre napisane. Dal som ti plusko, aj ked nerad.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload