Jaký máte názor na to, když si kluci barví vlasy?

06. 08. 2019 v 22:05
Anonym

Čau, chci se zeptat, jaký máte názor na to, když si kluci barví vlasy? Jsem veliký fanoušek Lil Peepa a napadlo mě, že bych si nechal vlasy nabarvit tak, jak je měl on...(jedna strana růžová/druhá černá) je mi 15 a mám hnědé, až černé vlasy. Kamarádka říkala že by mi to slušelo... za každou odpověd budu rád. (nejsem gej) Děkuju

Je to úplně normální věc. Pokud se někomu nelíbí barva jeho vlasů, má možnost si jí změnit. Na tom není nic špatného.
Souhlasím - 15 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Líbí se ti Lil Peep (jo, musel jsem si ho vygooglit, abych věděl, kdo to je), chceš si nechat nabarvit půlku hlavy na růžovo a myslíš si, že nejseš gay... Jako... prvního dubna už letos bylo...
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tvl barva vlasu ti socialni status nezvysi, ba naopak a jeste k tomu budes vypadat, jak d***l. Ale co, je to tvoje vec, pak tu jen nefnukej :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Můze to být dost sexy
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tomáši, myslím, že když ty řekneš nějaké spojení slov "Já" a "Normální", tak se jedná o oxymóron :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Lepší nechat přírodní nebo oholit.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Každého věc, padají tu strašně skvělé názory bez toho, aniž by jste použili: já si myslím, protože o tom to celé je, přece nemůžete podle tohoto určovat, tenhle člověk je buzna, tenhle je zrůda, je to hnusné, když má každý jiný vkus a myslím, že by bylo adekvátní se bavit s lidma ve smyslu, sice se mi to nelíbí, ale tak když tobě jo, tak proč ne
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Spíš si myslím, že už by se naše společnost mohla odprosit od toho, že je něco normální a něco ne, je to sračka, mě se taky nelíbí hodně věcí, ale nebudu říkat to není normální a další věci
Cituji: někomu se líbí normální a hezčí lidéXDddd to mě dost dostalo
Pro každého je hezké něco jiného a rozhodně se hodně lidem líbí jak ty říkáš "zrůdy" lol fakt debílek
Cituji: někomu se líbí normální a hezčí lidéXDddd to mě dost dostalo
Pro každého je hezké něco jiného a rozhodně se hodně lidem líbí jak ty říkáš "zrůdy" lol fakt debílek
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme... Je ti patnáct dělej si co chceš.. ;) deckam sluší všechno...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nazval si hodně lidí zrůdama, takže to je v pořádku?XD ok tak pak se ale nemám s tebou o čem bavit
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jasně. Nejsi gay a tuhle seznamku jsi našel čistě náhodně a profil máš jen kvůli radě s vlasy, který s náma mají tak hrozně společnýho, protože buzny přece rozuměj módě, to dá rozum. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

On to vůbec není gay,
proto mu prej není hej.
Zajdě aspoň na kluky,
zeptá se tam na plky.
proto mu prej není hej.
Zajdě aspoň na kluky,
zeptá se tam na plky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.