Proč jsou šerední kluci tak namyšlení?

Nejsou namyšlení, jen sou protivní protože mají různé mindráky ale to je taky kus od kusu
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Narazil jsem jenom na šeredné namyšlené staroušky, ale momentálně si nevybavuji, že bych narazil na nějakého namyšleného ošklivého kluka. Spíše byli šerední a tupí než přímo namyšlení.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Bodejď by ti nepřišli namyšlení, když soudíš jen podle vzhledu... :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Nevím, ale jsem rád, že my krásní a přitažliví namyšlení nejsme, což nás dělá ještě hezčíma :3
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Já myslím, že namyšlený jsou právě hezký kluci.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Starý sou taky dost namyšlený :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Asi někdo koho mám v bloku :D dám ti plusko :*
ajo, tak ti nedám plusko :D:D - Příspěvek nelze ohodnotit, protože tě uživatel blokuje
ajo, tak ti nedám plusko :D:D - Příspěvek nelze ohodnotit, protože tě uživatel blokuje
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Zbytečně... jakmile mě někdo blokne, tak vím, že mě už nemůže psát ani hodnotit příspěvky, a naopak... neni to tak, že někoho bloknu aby mě nemohl hodnotit a sám ho budu řezat minuskama - nejde to :D ... akorát si nepamatuju koho blokuju... teda spíš koho neblokuju :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Musclehulibrk: no jestli myslíš jednoho konkrétního, který na svém pfofilu fňuká, jak o něj nikdo ani nezavadí, protože je tlustej, nikdo mu neodepisuje, nikdo o něj nemá zájem a když jsem mu napsal jako první a chtěl se s ním i sejít, tak mě div neposlal do pr..le, teda on mě poslal, jinak řečeno a samozřejmě zablokoval. Jestli ono to nebude z jinýho důvodu, že o něj nikdo nestojí, ne že je tlustej, ale že je to totální kkt xD
Jinak doufám, že jsem už nadobro vyléčen z toho snažení se všem nějak pomáhat, protože vždycky se to obrátí proti mně. Oni o žádnou pomoc nestojí a já jsem jen ten nejhorší.
Jinak doufám, že jsem už nadobro vyléčen z toho snažení se všem nějak pomáhat, protože vždycky se to obrátí proti mně. Oni o žádnou pomoc nestojí a já jsem jen ten nejhorší.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak co bazeranti, eště někdo dá mínusko? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Já dávám mínuska, když je komentáž buď hodně blbý (provokativní, výsměšný), nebo hodně odlišného názoru, kolik kterých jsem dal Buřtíkovi, to si fakt nepamatuju, neřeším, kdo to píše.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já nedávám plus ani minus anonymně, dycky se k tomu přihlásím, ale minuska nedávám defakto vůbec, přijde mi to dětinské... ale nepřijde mi dětinské jiným zabránit aby mě hodnotili :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

BussterX: a jak se to dělá neanonymně?
Nahlásit

Že se k tomu přihlásí, což psal? :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Správně, peta je bystrý chlap, šťasten budiž ten koho peta uloví 8)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Abysme si to jaxi v praxi ozkoušeli, právě sem dal nahoře plusko kloudikovi k jedinému jeho příspěvku zde... ano, jak jistě vidíte, právě jsem se k tomu přihlásil (je mi u p***le co tam psal, plusko je jen na ukázku :P)... a nyní dám někomu minusko, až najdu někoho koho neblokuju, páč doposud neblokovaný kloudik tu má jen jeden příspěvek... 8)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak, a právě jsem dal minusko uživateli monogatari, taky je mi u p***le co tam psal, jen ukazuju jak je snadné hlásit se nejen k plusku ale i minusku :P škoda že su tady jedinej s kulama :P
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

No zas tak jedinej nejsi já bych se taky hlásil, ale jaksi nemám k čemu když pluska ani minuska nedávám :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Spis opak ne tady nekteri kluci jsou ignoranti buhvi co si mysli o sobe
Nahlásit

Kloudik ok, tak škoda že su jeden z pouhých dvou co tu maj kule :D
Nahlásit

Tvl, dozvěděl sem se o sobě už ledacos, ale že sem namyšlenej, to je novinka :-D :-D :-D Navíc, když můžou bejt namyšlení hezouni, proč by nemohli bejt šeredy? :-D
Nahlásit

Buřtíku tak aby se neřeklo, přiznávám se k jednomu souhlasu pro tebe a sme si kvit :D
Nahlásit

Před 19 hodinamiOn-line BussterX (98/130/150)
xxx
OK, 5 mínuskářů bez kulí, někdo další? :P
xxx
OK, 5 mínuskářů bez kulí, někdo další? :P
Nahlásit

Podle toho,jaké má každý sebevědomí!I škaredý kluk může mít krásnou kládu,čili může být hrdý a namyšlený!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já jsem celkem dost namyšlený. A k tomu ještě arogantní a zlý :).
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já nejsem ani jedno :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Já jsem namyšlenej jako prase
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nekecas ,pohlednico ? :D
Nahlásit

Tak aspoň víš,sametaku,co budeš psát za čtvrtstoletí :))
Nahlásit

Thomasku -asi se vydám do kraje Vysočina na soudružkou návštěvu ., jako pasiv ,:))
Nahlásit

No super. Další kalamita přejde přes moravu...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kalamit není nikdy dost,Tarfiku :)
Nahlásit

Je vidět ,Thomasi , že už se stal z tebe moudrý muž. :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Aspoň máš tu holou p***l dostatečně hrdou :DD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

U tebe ,jako aktiva , je to problém :)
Nahlásit

Tobe uz Thomasi zase ten posledni utek? Nez jsem odjel, jeste jsi ho chvalil, ze on je ten vyvolenej ... :-)
Nahlásit

No ja jeste nevidel rozumnyho pubertalniho kluka. I moje dve decka jsou stejne prastena, jako jem byl sam, takze vim, o cem mluvim. Stacilo mi z Recka minuly utery resit stiznosti sousedu, ze je u nas na zahrade utajena matu***ni party asi 60 decek i pres to, ze mi ma rozumna decka rekla, ze to bude pouze tichy dychanek asi o 10 lidech. Uz mi volal kamos policajt ve 2 rano, jestli si to uklidnim sam nebo jestli ma poslat hlidku ... :-)
Tudiz je jedna starecka rada a ta zni, ze pubertalnimu decku nikdy nic never :-)
Tudiz je jedna starecka rada a ta zni, ze pubertalnimu decku nikdy nic never :-)
Nahlásit

V prospech mych decek snad mluvi jen to, ze se zbylymi flaskami rumu a vina a pytliky bramburku rano obesli ulici a uplatili vsechny zucastnene a nevyspale sousedy. To u nich cenim, ze meli tuto moralni kocovinu, ta je treba ... :-)
Joa to mi rika, ze bych mel zkontrolovat bazen. Se bojim, co v nem bude. Videl jsem to jen z kamery na zahrade a prekvapilo me, ze z nej vylezlo asi 10 chlapcu a 12 devcat ... :-)
Joa to mi rika, ze bych mel zkontrolovat bazen. Se bojim, co v nem bude. Videl jsem to jen z kamery na zahrade a prekvapilo me, ze z nej vylezlo asi 10 chlapcu a 12 devcat ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Proč mám dojem, že anonym je jedním z těch lidí, kteří si myslí, že by se mu kluci, kteří jemu samotnému připadají šerední, měli plazit u nohou? :D Občas tady narazím na podobně deprimovaného jedince, co se domnívá, že by měl být "šeredný" kluk rád, že o něj vůbec někdo jeví zájem. A pak kolem sebe kope jak mimino, když zjistí, že i kluci, kteří nejsou obvykle považovaní za pohledné, mají nějakou sebeúctu a nevlezou do postele/vztahu s prvním člověkem, který má zájem. Odmítnutí není arogance. Trochu mi to tím zavání, když je někdo schopen napsat, že jsou šerední kluci VŽDY namyšlení. To asi nebude problém všech ostatních okolo, to bude možná problém v tobě. Ale třeba se pletu.
Nahlásit

Pubertalnimu decku nikdy nic never :-)
Náhodou, já jsem velice zodpovědný a vyspělý, pane. Všechny učitelky mě chválí. "Ach, (jmeno) kéž by byli všichni jako ty, to by se krásně učilo. "
Náhodou, já jsem velice zodpovědný a vyspělý, pane. Všechny učitelky mě chválí. "Ach, (jmeno) kéž by byli všichni jako ty, to by se krásně učilo. "
Nahlásit

Tak nám tu vyspělost ukaž ,pohlednice. :D
Nahlásit

Už tu do poradny hážu snad už třetí, čtvrtý měsíc. Sis toho mohl už všimnout :)
Nahlásit

Nic tu nevidím , pohlednice :)
Nebo si ji mi poslal do soukromých zpráv ?
Nebo si ji mi poslal do soukromých zpráv ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ted si nejsem jisty jak to vlastně myslis
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ukaž p***l a nedělej hérečku -_-
Nahlásit

Protože seredni hledají to, co nemají a chtějí to. Hezcí kluci naopak tolik nebazírují na vzhledu, protože vědí, že to není to podstatné.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Rosomáku jestli potřebuješ ke štěstí dětský p**o tak tady jedno máš, je to strašně sprostý a pedofilní tak doufám že to admini rychle smažou 8)
https://radiozurnal.rozhlas.cz/…3951192.jpeg?…
https://radiozurnal.rozhlas.cz/…3951192.jpeg?…

To znám z Bruselu ,to nechci :))
Nahlásit

Vždyť nedávno si mi říkal ošklivka/obludka co tak najednou, že si otočil? (◕ᴗ◕✿)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano, i obludka může být zajímava a já sprostý :))
Nahlásit

Mimochodem, když občas kouknete na FB diskuzi, kde někdo k***izuje něčí vzhled, tak ten k***ik taky není zrovna top model. To byl třeba i případ Václava Klause mladšího, který se včera pustil do jednoho komentujícího. No bylo to vtipné :D
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.