Jak se kluka v práci nenápadně zeptat, jestli je taky na kluky?

25. 11. 2019 v 13:54
Anonym

Čau jak se mám v práci nenápadně zeptat kluka, jestli je taky na kluky, tak aby to neroznesl? dík

Příští otázka tu bude...” jak říct klukovi co je na holky ze se mi líbí (či v******t)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

FelixGabriel Kámo nemůžu xDDDDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

St63V Puknout je slabé slovo, malém mi spadl noťas z klína :DDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Třeba takhle: seš buzík?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevěř mu! Třeba je na kluky, ale taky to tají z důvodů, že to někdo roznese.
Ono se nejde nenápadně zeptat, ale můžeš mu trochu zalhat, že jsi chtěl jít se sestrou do kina, ale že onemocněla a že je škoda lístek nechat propadnout, tak jestli by nešel místo ní. Samozřejmě si nedřív zjisti, co dávají.
Ono se nejde nenápadně zeptat, ale můžeš mu trochu zalhat, že jsi chtěl jít se sestrou do kina, ale že onemocněla a že je škoda lístek nechat propadnout, tak jestli by nešel místo ní. Samozřejmě si nedřív zjisti, co dávají.

Ach ty věčné problémy utajenců... tazatel určitě vypadá jako mužný chlapák a je na to hrd... kdyby byl veřejně vyřvaná buzna a ne utajenec bez kulí tak by nemusel nic zjišťovat páč by za ním přišel ten kluk sám kdyby byl taky buzna (teda kdyby se mu líbil :D)

Bussi nesouhlasím, za tou veřejně vyřvanou buznou přijde opět jen veřejně vyřvaná buzna. Pokud je utajený i ten druhý,tak by za ním nepřišel.
Nahlásit

Já su veřejně vyřvaná buzna a v létě za mnou přišel brigádník a svěřil se mi že je gay... jenže nějakým zázrakem mu nikdo z kolegů neřek že su taky buzna ale já myslel že za mnou přišel protože ví že já su taky buzna... :D

Rafinovaná maskovaná buzna v ilegalitě se maskuje a čumí holkám na kozy a fluše na zem zelené chrchle a chová se hrozně moooc drsně chlapsky a říká banik p**o :D

BussterX (98/130/150)
Já su veřejně vyřvaná buzna a v létě za mnou přišel brigádník a svěřil se mi že je gay... jenže nějakým zázrakem mu nikdo z kolegů neřek že su taky buzna ale já myslel že za mnou přišel protože ví že já su taky buzna... :D
no pro něj jsi nebyl vyřvaná buzna(nevěděl to, jak píšeš) ale utajený gay,takže se ti svěřil. Doufám, žes to/ho nezneužil. :)
no pro něj jsi nebyl vyřvaná buzna(nevěděl to, jak píšeš) ale utajený gay,takže se ti svěřil. Doufám, žes to/ho nezneužil. :)
Nahlásit

BussterX (98/130/150) NOVÉ
To se ho musiš zeptat tatroš, třeba ti to sem napíše jak to dopadlo
a pak že nejsi utajená buzna,tolik tajností okolo...:)
To se ho musiš zeptat tatroš, třeba ti to sem napíše jak to dopadlo
a pak že nejsi utajená buzna,tolik tajností okolo...:)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.