Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mladá lyžařka z Itálie zkolabovala na ulici

14. 03. 2020 v 08:25Off-line Anonym
Test prokázal nákazu koronavirem u ženy, která zkolabovala ve středu v podvečer na ulici v centru Brna. Záchranáři věděli předem, že je u ní podezření na koronavirus, proto na místo rovnou vyslali specialisty.
Dispečink se na základě informací, které získal, rozhodl k ženě poslat biohazard tým. Mimo jiné věděl, že žena přijela ze zahraničí. Na zásah upozornil Brněnský deník Rovnost.
„Za užití ochranných pomůcek převezli záchranáři ženu na infekční oddělení fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích, “ uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová s tím, že žena jevila známky nevolnosti a kolapsového stavu.

V noci na pátek se potvrdilo, že je žena nakažená koronavirem. Protože byli záchranáři chráněni, další opatření přijímat nemusí.
Podle vedoucí protiepidemického odboru jihomoravské hygienické stanice Renaty Ciupek jde o ženu z blanenského okresu, které je přes 30 let a byla lyžovat v Itálii v oblasti P***o del Tonale
Zdroj: https://www.idnes.cz/…-zpravy_mos1

Za to můžou i nezodpovědná média, která zpočátku tuto nemoc srovnávala s chřipkou, takže spousta lidí jela na lyžovačku s tím, že přinejhorším dostanou něco jako chřipku. Ve skutečnosti ale jde o nesrovnatelné nemoci a virus SARS COVID 2 je mnohem agresivnější než virus chřipky.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload