Nouzový stav - jak to zvládáte vy?
Takže můj limit, než mi dnes začalo definitivně hrabat z nouzového stavu a celkové okolní utlumenosti, je přesně měsíc. Jak s tím bojujete vy?
Frédo, to je mi jasné, jen jsem to chtěl ohlásit oficiálně, abych nebyl příslušnými úřady náležitě popotahován a aby nebylo pochyb.
Děti, vy byste nemohli dělat astronauty. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ale maj skafandry. :) A na ISS jsou izolovaný třeba měsíce...
Nahlásit
Ve skafandru mají kvalitnější kyslík než třeba takoví Ostraváci. :-P
Nahlásit
Chodím do práce a nesnáším roušky :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak jsme zjistili, že ve vesmíru by to bylo horší se skafandrem než na zemi s rouškou a že na měsíci bysme nemohli udělat hovno v rohu. Dobrý vědět. Tyto informace se budou jistě někoho týkat. :-P
Nahlásit
Nejvíc mi vadí to, co Prymula a ostatní mocipáni ne a ne zrušit - totiž vnucené nošení roušky. Ochrana s rouškou je nulová a zdravotní rizika vysoká. Nechtěl bych vidět ty bakteriální analýzy roušek po celodenním nošení. Schválně kdo z vás vyváří každý den svoje roušky a mění po hodině nošení?
Pro nás aktivní sportovce je nošení roušky utrpení.
Ostatní nápady hlav pomazaných se mě nijak nedotkly - zavřené obchody a OC, restaurace stejně jsem tam nechodil. Možná zavřené bazény a posilovny jsou problém.
Dnes jsem četl nějakého hygienika, jak tvrdí, že koronavir byl v ČR už v prosinci minulého roku, jen se o tom nevědělo a 25% populace už ho měla nebo má. Takže celá ta hysterie ,udávání a buzerace je naprosto mimo mísu.
Ale proč neudělat život obyčejným lidem hnusnější že?
Pro nás aktivní sportovce je nošení roušky utrpení.
Ostatní nápady hlav pomazaných se mě nijak nedotkly - zavřené obchody a OC, restaurace stejně jsem tam nechodil. Možná zavřené bazény a posilovny jsou problém.
Dnes jsem četl nějakého hygienika, jak tvrdí, že koronavir byl v ČR už v prosinci minulého roku, jen se o tom nevědělo a 25% populace už ho měla nebo má. Takže celá ta hysterie ,udávání a buzerace je naprosto mimo mísu.
Ale proč neudělat život obyčejným lidem hnusnější že?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kromě výše zmíněného, tak od té doby co jsem začal nosit roušku, jsem unavený, bolí mě hlava a celková fyzická i psychická kondice šla rapidně dolu. Takže mi to nehezky zesláblou imunitu. Takže asi velmi brzo nasrat a tu roušku si nasadím jedině tak, jak to už i v posledních dnech vidím u jiných. "Nenápadně" ji mají (s)ztaženou pod nosem a zakrývá jim jen pusu. :-P
Uplně nejlepší je nosit roušku,když děláš černé řemeslo. Po 4 hodinách ta rouška je zaprasená jak sviňa. Je to úplně skvělé. Vypadá to,že se stanu dobrovolně nezáměstnaným.
Uhlí jsem v práci ještě neskládal a černé řemeslo je u nás strojařské řemeslo a rouška mě ještě neschořela i když občas s ní svářim.
Někdy od února se nejdřív musím vyhýbat lidem kvůli nachlazení, teď kvůli SARS 2, takže pořád práce z domu, venku plno Fuj lidí a rouška taková, že se v ní mlží brýle a chrání tak napůl. O tom, že kvůli nucené izolaci jsem ani nemohl začít běhat (a tudíž shodit nějaké kila) nemluvě.
Přijde mi, že i ti vězni mají větší svobodu.
Přijde mi, že i ti vězni mají větší svobodu.
Je samozřejmě lepší,když je možno jít na zahradu u domu,či vyjet na chatu,než sedět jen v bytech,panelácích, a hlavně,když nejbližší jsou zdrávi a máte prachy,bez nich je to na prd!Vše mám dosti,naštěstí,myslel jsem a myslím dopředu!
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
My to zvládáme docela dobře a klidně. mám brigádu u tchyně ve fabrice a tam budu do konce srpna a pak se vrátím do školy. mladí se trochu věnují na baráku a na chalupě
No ja zatim nic nouzovyho nepocituju, prace a sexu je habakuk, rohlik jezdi a netflix bezi ... jen zacinam mit abstak more, ale do cervna vydrzim a pak dame sluzebku :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.