Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chtěl bych, aby první schůzka/setkání dopadlo výborně. Jak na to?

23. 05. 2020 v 19:56Off-line Anonym
Ahoj, určitě zde bylo toto nemá mnohokrát, ale potřebuji se i tak poradit. Mám jít na první schůzku s klukem, zatím jenom jako kamarádi. Problém je v tom, že mám z první schůzky opravdu strach a jsem hodně nervózní, protože bych chtěl, aby to dopadlo výborně. Chtěl bych se vás zeptat a nechat si poradit ohledně první schůzky. Kam je nejlepší na první schůzku zajít? Co dělat a nedělat na první schůzce. Jak se na schůzku připravit, abych nevypadal nervózní.

Děkuji všem za cenné rady.
23. 05. 2020 v 20:05Off-line Mr.No  (27/185/70)
Čím víc na to budeš myslet, tím víc to poseres.
23. 05. 2020 v 20:08Off-line Mr.No  (27/185/70)
Je dobré naslouchat tomu druhému, najít nějaké fajn téma ke komunikaci.
23. 05. 2020 v 21:22On-line klucinek  (33/176/75)
Na rozvolnění jedině koks, cukr, káčko, Karla, pudřík, zasněžit si....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2020 v 21:31Off-line felix.os  (24/174/62)
Buď přirozený :) stejně se tvá osobnost jednou projeví :) takže abyste nakonec nebyli zklamaný oba třeba po roce :)

Určitě ideální první schůzka - prvně procházka a pokud zjistíš, že si máte o čem povídat, tak třeba večeře. V opačném případě, pokud si nebudete mít o čemu povídat, tak se rozloučit a nebo využít kino, kde budete spokojeni oba dva :)
23. 05. 2020 v 22:39Off-line Anonym
Určitě čekám randění s možností budoucího vztahu (popř sex na 2-3 rande, popř později)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 05. 2020 v 00:28Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Nedá sa zaručiť dokonalé rande , ak si sadnete bude to fajn ak nie tak nie, musí to fungovať inak to nepojde dobrou cestou a nezmeníš to , bud sam sebou , neklam nepocenuj sa , nepriznávaj nervozitu a podobne , najdite si spoločnú tému a prelomte ľady potom to už pojde dobre a budete obaja uvolnení , hlavne sa na nič nestažuj neposobí to dobre , trocha usmevu a veselosti a pojde to :)
25. 05. 2020 v 14:17Off-line Betonica  (39/191/93)
Tak to hodne zalezi na vas dvou, resp. na nem. Co ma rad? Je spise aktivni typ? Pak bude lepsi s nim jit nekam ven na turu. Je spise mestsky typ? Pak do kavarny nebo vinarny. Takto vyber misto, nebo nech misto vybrat jeho.

Predpokladam, ze se uz malicko znate, treba jen korespondencne. Lepsi je vzdycky nechat mluvit toho druheho a spis naslouchat. Snaz si zapamatovat si podstatne detaily, tj. jak se jmenuje jeho pes/kocka/krecek, co ma/nema rad, na co ne/rad vzpomina, co ho ne/bavi a tak podobne. Je dobre hovor rozvijet na spolecna temata. Treba zjistite, ze jste oba fandove do rybareni nebo filmu, o tom si s nim povidej a nech ho menit temata, abys ho poznal vic.

V kazdem pripade plati: Prijd vcas. Prijd vhodne oblecen (zadne vyzyvave nebo jinak extravagantni kousky), nesnaz se byt za kazdou cenu vtipny, NIKDY nemluv o minulosti negativne, nestezuj si na byvale. NIKDY se neshazuj hovorem o toml, co neumis a v cem nejsi dobry. Naopak. Mluv o tom, co umis, co te bavi, v cem jsi dobry, co pokladas za zajimave. Behem mluveni se vyhni zbytecnemu chvastani, prehaneni, v zadnem pripade nelzi!

Schuzka zacina uz prichodem. Paklize prijdes jako prvni a ona jako druhy, podej mu ruku a podzravte se. Pri podani ruky pozor na mdly nebo naopak prilis silny stisk. Behem podani ruky se mu kratce podivej primo od oci a behem te chvile se predstav. Peclive sleduj jeho reakce, toto je totiz stezejni okamzik seznameni. Jak zareaguje na podanou ruku? Jak a kam se bude divat? Predstavi se jako prvni? A jak to udela? Uz predtim uvidis, jak v cem prisel, jak si dal na vasi schuzce zalezet. Podle tohoto vseho uz lze hodne o cloveku poznat. Dal bude nasledovat presun na domluvene misto, behem nehoz sleduj, jak se chova. Pro tebe plati: Omez koukani do mobilu na nezbytne minimum, zadne telefonaty! Snaz se mluvit klidne a jiste, o cem, to uz jsem psal. Kdyz se pujdete nekam posadit, sleduj, zda a jak ti nabidne misto. Zda a jak se sam posadi jako prvni, jak se bude bavit s cisnikem, zda a jak ti nabidne jidelni/napojovy listek... Po objednani dal pozoruj, zda a jak se snazi te vtahnout do hovoru. Jak sedi? Ma kolena u sebe a sedi rovne? Nebo ma nohu pres nohu? A kam se diva? Primy pohled na tebe, mirne nakloneni k tobe jsou jasnymi znamkami zajmu. Mirne privrene oci pri povidani a pohled na uroven ramen jsou dalsi znameni zajmu. Naopak zajem o cokoli jineho jsou znamkami nezajmu. Pokud si zacne vyrizovat mobilni zalezitosti, je temer jiste, ze nejsi na prvnim miste. Hovor behem vasi schuzky, neni-li absolutne nezbytne, je rovnez znamkou, ze nejsi na prvnim miste jeho zajmu. Povysene nebo naopak prilis bojacne chovani by te melo varovat, ze takovy ten clovek bude i nadale. Prilisna nervozite nebo naopak suverenost...
Obdobne to plati i pri prochazce. Sleduj, zda a jak se chova, jestli je vuci tobe dostatecne pozorny, nebo je-li spise individualista. Cestou si vsimej zda a jak se chce s tebou bavit, o cem. Necha ti jit napravo nebo nalevo? Je o krok pred tebou nebo za tebou? ... Detaily se mirne lisi, poselstvi je stale stejne. Hledas jeho osobnost, kterou lze videt skrze ne.

Sleduj toho cloveka jako celek, vsimej si malych detailu, treba tech, co jsem ti napsal. Snaz se videt do neho, skrze neho. O sobe neprozrazuj prilis mnoho, vyhni se duvernym detailum. Dej na pocit. Pokud budes ze schuzky odchazet s pocitem, ze ten clovek te zajima a chces ho videt znovu, pak nejspis vsechny ty malicke signaly zapadly do tveho vkusu. V opacnem pripade premyslej, co a proc ti vadilo. A nasledne se rozmysli, jestli je nutne s nim ztracet cas.

Zlate pravidlo: Mene je vice.
27. 05. 2020 v 20:46Off-line Anonym
Díky za vyčerpávající odpověď. Je vhodné si na první schůzce, byť zatím jako kamarádi, vyměnit telefonní čísla, nebo si dát pusu? Já vím, že je nutné vycítit ten správný okamžik.
27. 05. 2020 v 23:04Off-line i8051  (53/184/97)
Vy jeste nemate na sebe telefonni cisla? Tak kdyz prece nekam s nekym jdu, tak samozrejme jsme uz propojeny. Jak asi budes operativne resit situaci, kdy te treba prejede tramvaj a budes muset prijit pozdejc? :o)

Jo a na pusu se vykasli, to me onehda desne odradilo, kdyz se po me po par pivech sapal a chtel se desne loucit :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload