Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak na tom jsem?

23. 07. 2020 v 19:42Off-line Anonym
Ahoj, potřeboval bych poradit s mou orientací.
Mám to tak že se mi líbí holky ale vzruším se nad nima hůře než nad klukem, líbí se mi prsa a... Záleží taky jaký mám den někdy je to tak a někdy tak. Chtěl bych mít děti a tak. Stoprocentně se vzruším při kontaktu. U kluků to mám tak že se mi líbí kamarád a nad ním se vzruším většinou pokaždé při nějaké té situaci a u ostatních to mám tak že se mi musí líbit a musí mít třeba břišáky nebo takový ten model. Ale něco intimnějšího s nima asi ne, možná něco diskrétního jen na zkoužku, s tím kámošem by to mohlo být i dlouhodobější. (Taky záleží jaký mám den ). U porna se koukám na vše hetero, bisex, homo. Jinak sex jsem ještě neměl. Předem děkuji za reakce.
23. 07. 2020 v 19:46Off-line tatrman  (27/-/-)
Přesně takhle to má typickej čistej heterák, tak buď v klidu.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
23. 07. 2020 v 19:49Off-line Frederic  (27/178/70)
Takže až za pár měsíců si konečně připustíš, že jsi teplej, budeš to mít vyřešený xxDDD
no a mě když bylo 16, 17, tak jsem si to nechtěl připustit, tak jsem za ty dva roky oprcal tak 15 holek, co mi furt lezly do pelechu s tím, že s nima si ty kluky vyženu z hlavy! a jak to dopadlo? nevyhnal a - jsem buzík! xxddd teda gay, jestli t někoho pohoršuje xD
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2020 v 20:17Off-line Timoteii  (100/-/-)
Nebo jsi taky bisexuál a svoji teplejší stránku si zatím nechceš moc připustit... Jasně že tu bude spousta řečí, že bisexuál je jen skrytej gay, což může pro někoho platit ale taky nemusí... Každý jsme v jistém ohledu jiný a v jiném jsme všichni úplně stejní... Zkus to s holkou i s klukem a obrázek si udělej sám, na řeči ostatních se vyprdni ;)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2020 v 21:01Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrman (24/-/-) NOVÉ
Přesně takhle to má typickej čistej heterák, tak buď v klidu.
---------------
ty jsi vazne posahanej vocas :-)))) nesmis si plest svoji touhu, ze se nad tebou hatecko vzrusi s normalni nevysnenou realitou, kte te masj hatecka u ***u :-)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 07. 2020 v 21:25Off-line i8051  (53/184/97)
Ani ty ne ty moje zlaticko slizky s jednickama? https://ctrlv.cz/SNKz
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 07. 2020 v 21:50Off-line i8051  (53/184/97)
To je stejny, jako ty Akrilate porad hajis komunisty. Takze jsme si sulnul :-)
23. 07. 2020 v 21:54Off-line i8051  (53/184/97)
Tak to prrr, to bys me vazne nasral ... :-)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 07. 2020 v 23:12Off-line V.Adam.V  (25/192/79)
Ahoj Anonyme,

to, co se nám líbí, co nás přitahuje (eroticky fascinuje) je jedna věc, daleko důležitější ale je, do koho/čeho se zamilujeme. Takže být tebou bych se soustředil na znaky, které zamilování provází a také na to, s kým se tento pocit zamilování pojí.

Nějaké ze znaků zamilovanosti:
Neustále na tu osobu myslíš, a nemůžeš ji pustit z hlavy, chceš s ní být, i kdybys měl to auto tlačit, když ti došel benzín; klidně změníš své plány, abyste spolu mohli být co možná nejdéle.
Neustále se díváš na mobil, jestli ti nenapsal/a, nezmeškáš jediný hovor, zprávu.
Zcitlivíš vůči dané osobě, vnímáš maličkosti a reaguješ na ně. Když je daná osoba šťastná i ty jsi šťastný, a naopak, když prožívá smutek, sdílíš ho s ní.
Když jsi s tou osobou, cítíš se přirozeně unášen v blažené náladě.
...

Je toho mnohem víc, třeba i ty děti by se tam daly zakomponovat, s kým je chceš mít? Neptám se s kým se dají pořídit přirozeně, ale s jakou konkrétní osobou by to stálo za to, dávalo by ti smysl, vychovávat vaše ratolesti.

To co jsem psal výše platí spíše pro mladší lidi pod 35 let, pak už se takto člověk těžko zamiluje, protože je oploštělí po všech zkušenostech a růžové brýle mu na nose nedrží. Ty podle mě ale zatím potřebuješ vůbec nějaké zkušenosti nabrat, abys tyhle věci dokázal v sobě utřídit tak, aby ti s nimi a se sebou samým bylo dobře.

Má rada je, neřiď se primárně tím, co a jak tě vzrušuje, i když je to také velmi důležité a může tě to nasměrovat.T Teď mi ale přijde, že se v tom spíše ztrácíš, proto se raději zaměř na to co, s kým a jak prociťuješ, prožíváš. Zaměř se na hloubku, protože ta trvá a pokud zamilování prožiješ s jednou holkou, tak to určitě půjde i s dalšími a jsi dle mého hetero, pokud se zamiluješ do kluka, tak to také půjde i s dalšími a myslím, že jsi gay a pokud zamilování dokážeš prožít s oběma pohlavími, tak jsi bisexuálem... ale to není důležité, to jsou jen nálepky. Rozumím tomu, že je taková nálepka fajn, aby život dával větší smysl jak tobě, tak druhým. Ale stejně tak si můžeš dát nálepku, líbí se mi (vzrušují mě) víc kluci, ale s holkama taky nemám problém a zbytek teprve doobjevím... protože jsem se ještě pořádně nezamilovat, a také jsem neměl pořádný vztah. (Tuhle verzi ti tak trochu podsouvám, jen mě po přečtení tvého příspěvku napadlo, že bys to mohl nějak takto mít, ale nejlíp to víš jen ty sám, tak to ber prosím s rezervou.)

Břišáky, prsa, schopnost počít děti, to vše je důležité, ale vlastně vedlejší, protože plnohodnotné, kvalitní vztahy jsou více o vzájemnosti - reciprocitě, práci na vztahu (mnohdy těžké a nepříjemné).

To už jsem se ale dostal trochu někam jinam, ptáš se na svou orientaci, já tě odkazuji na tvou introspekci a pocity zamilovanosti.
24. 07. 2020 v 10:13Off-line vykurklada  (25/183/75)
To je moc obecné a dlouhé povídání, prostě z čeho ti houpne, to jsi.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
25. 07. 2020 v 00:35Off-line V.Adam.V  (25/192/79)
Nesouhlasím s tebou úplně, vykuřkládo, je pravda, že je můj text místy obecný, ale z obecností vycházíme, a osobu anonyma neignoruji, naopak ji zahrnují do výše psaného. Pokud ti dlouhé texty dělají problém, tak se jimi nezaobíraj anebo se doptavej, pokud ti něco přijde moc komplikované, nesrozumitelné - dovysvetlim, objasnim, nebo se omluvím a opravím. Tvé pojetí orientace je příliš zjednodušující. Mladému můži (puberťákovi) se postaví penis nad ledasčím. Pokud ti bude skákat holčička na břiše, může také dojít k erekci, jednoduše proto, že je to příjemné, v téhle situaci bych si nedovolil použít tvé pravidlo, z čeho ti houpne a soudit z toho, že jsi heterosexuální pedofil. Když budeš mít svázané oči, velmi pravděpodobně ti doteky nejen okolo slabin a uspokojování ústy bude příjemné a bude ti stát, ať už se jedná o ženu či může. Proto mluvím o lásce, "protože p**o si žije svůj vlastní život a moc nehledí na nějaký přesah a smysl, to až naše hlava" - berte hodně z nadsázkou.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload