Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je Rus

18. 08. 2020 v 14:47Off-line Anonym
Ahoj,

v poslední době se vídám s klukem, připadá mi skvělej, je chytrej, milej, super smysl pro humor, fakt pěknej, prostě někdo koho jsem doufal někdy potkám. Asi jsem se do něj už docela dost zamiloval, nevím jak to má on ale když o tom přemýšlím tak mě scénář ve kterém ke mně necítí to co já k němu docela ničí.

Kažopádně mám ale menší problém, občas se chová divně, jakoby neočekávaně nebo jako kdyby měl jinde hranice toho, co je normální, vhodné a tak. Je to Rus, možná je to třeba tím, ale někdy si dělá z lidí srandu drsnějším způsobem než je asi "normální" nebo třeba komentuje věci co už bych neočekával bude komentovat, občas i mojí nejlepší kamarádku třeba zaskočí hláškou o něčem o čem se to moc nehodilo. Teď jsem napsal negativní věci ale děje se to i pozitivním, třeba když je nějaká sranda a rozjíždí se to, tak on to nikdy nepřidusí, nikdy nic neutne dřív než v tom nejlepším a i to nejlepší je s ním o úroveň jinde než s jinými lidmi, je to jakoby docela kluk extrémů. Trochu mě ale trápí ty situace kdy nečekám jak se zachová, můžou z toho být trapný momenty, nevhodný momenty a tak, říkám si třeba co na to řeknou moji rodiče až jim ho představím? Že jsem gay vzali v pohodě, ale u nás doma se vždycky nosilo nemít rád Rusko a nadávat na "Rusáky" a říkat že jsou hloupí, ožralí a surový, podle mě k němu budou mít předsudky kvůli tomu že je Rus, naprosto iracionální předsudky protože on je úplně jinej než to jak si Rusy představujou oni, ale občas jeho reakce nebo tak by to mohly podpořit a to bych strašně nerad.

Samozřejmě jsem o tom s ním už hodněkrát mluvil, on i říkal že chápe jak to myslím ale nejspíš má prostě jiný vnímání toho co mu přijde přirozený, má ty hranice dál než já. Je fakt že kdykoliv jsem někde s ním a s jeho kamarádama, tak mezi těmi lidmi to jeho chování vyzní úplně v pohodě až mám pak pocit že jsem já ten co je moc prudérní.

Nevím ale co s tím dělat, prostě teď žije tady, budou to moji rodiče kdo ho budou "hodnotit" a já strašně moc nechci aby si o něm udělali blbou představu jenom kvůli tomu že zrovna nastane ten moment kdy pronese něco co už bych já neřekl, mám ho fakt rád a vím že je to skvělej kluk, moje máma třeba přesně takový typy označuje jako za super partnery a fakt se bojím toho že tohle nevyjde protože je Rus a protože dvakrát za celej víkend něco řekne :(((( Když poradíte cokoliv budu jenom vděčnej díky
18. 08. 2020 v 17:49Off-line igni  (36/192/130)
Milujes ho, tak co tu resis? ten zbytek neni moc dulezity, zvlast kdyz to ma nejen negativa, ale i pozitiva.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 08. 2020 v 18:30Off-line Fluid  (28/183/95)
Z pozice Rusáka a mohu říci, že předsudky mě tak trochu zvýhodňují. Ono stačí být trochu schopný a slušný a ono se to celkem otáčí. Pracovně a studijně je to velká výhoda.

Na druhou stranu, málokterá rodina (obzvlášť na periferii republiky) je schopná přijmout Rusa do rodiny jako svého. Pro holky to neplatí, ale kulci jsou bráni jako nemajetní gastarbajteři anebo mafiáni.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2020 v 18:53Off-line mr.mrkvicka  (20/-/-)
A víš vůbec jestli je gay?
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2020 v 19:07Off-line Invictus  (23/182/100)
Jsi jejich syn, a rodiče budou muset změnit svůj názor, jinak přijdou o syna. Budeš je muset dohnat do rohu a ukázat jim iracionalitu předsudku.

Vjaco, jsi si vědom toho, že každá zkušenost je reálná? Každá zkušenost se zakládá na realitě.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2020 v 20:14Off-line KXY  (102/185/78)
Ahoj, klidne napis zpravu. Myslim, ze bude o cem psat.
19. 08. 2020 v 07:00Off-line Montyrey  (103/130/150)
- je rus - Prý cizinci z východu mají častěji pohlavní choroby. Půjdem spolu na testy, dujdaj, dujdaj, dujdaj dá!

Vem ho domů, neříkej, že je rus, a bude to v pohodě.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
19. 08. 2020 v 07:43Off-line radomir  (40/183/75)
Mami, tati, chci vám někoho představit. Jmenuje se Vasilij...

Jj, toho si fakt nevšimnou:-D.

Jinak se mi zdá, že i ty na něj malinko pohlížíš z vrchu. Možná je to také tím, že jak ho máš moc rád, tak víc vnímáš veškeré jeho myšlenkové pochody...

Můžeš mu jemně naznačit, ale zase nijak okřikovat. Zkrátka abys ho nakonec neodradil.

Ať vám to vyjde.

Můj přítel je taky místy takový až moc prostořeký, občas prohlásí něco, že z toho zůstává trochu rozum stát:-D, ale tak i já jsem mu kolikrát jemně naznačil, že tady se to třeba moc nehodí a nebo, ať to radši moc nevylepšuje - protože to pak vyznělo ještě hůř:-D. U nás jsme se tomu zasmáli a šli dál. Žádné zbytečně rozebírání.

Spíš mi šlo o to, aby si díky tomu, že někde něco prohlásí, zbytečně neuzavřel cestu a nebyl předčasně odsouzen, aniž by ho ti druzí poznali...
19. 08. 2020 v 16:18Off-line onlip  (61/180/84)
Anonym: Neviděl bych to tak černě. Píšeš, že rodiče přijali tvou orientaci vstřícně, nejspíš nejsou zabednění. Jejich možná předpojatost vůči Rusům je dána negativní zkušeností se sovětským živlem, ne s jedinci. Jistě úsudek negeneralizují natolik, aby si neuvědomovali, kolik výjimečných osobností mezi Rusy bylo, a už vůbec bych se nebál, že nebudou schopni vnímat individuální hodnoty tvého kamaráda.
Rodiče by měli hlavně cítit, že toho kluka máš rád, že ti je s ním dobře, ostatní nech na nich. A kluk by měl zase cítit, že za ním stojíš, že se za něj nestydíš a že ho podržíš, kdyby přišel trapas. Totéž, co by sis přál ty, kdybys byl představován rodině v Anglii nebo v Kongu.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload