Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak to mám chápat?

12. 09. 2020 v 11:35Off-line Anonym
Ahoj, chtěl bych znát názor víc lidí, jelikož já se v tom pomalu začínám ztrácet.
Před třemi měsíci jsem se seznámil s jedním klukem.
Na začátku jsme si moc rozuměli, psali si každý den, netrvalo dlouho a viděli jsme se. Bylo to moc hezký, vymyslel krásný program a z jednoho dne jsme spolu byli celý víkend.
Pořád jsme spolu byli v kontaktu, každý den jsme si psali od rána do večera. Za dva týdny jsme se viděli zas. Opět to byl celý víkend a bylo to jak z pohádky. Výlety, ukázal mi jen ty nejkrásnější místa.
Uběhli další dva týdny a opět jsme se viděli.
Za tu dobu našeho sházení mezi námi sex neproběhl. Jenom líbání, mazlení, držení za ruku.
Teď co jsme se viděli po třetí jsme spolu měli sex.
Sex byl super, oběma se líbil.
Odjel jsem a opět jsme byli spolu v kontaktu.
Plánoval že by mě chtěl vzít nějak na víkend do ciziny a seznámit mě s jeho přáteli.
Teď je to přes měsíc co jsme se neviděli a zpozoroval jsem, že se něco změnilo.
Méně si píšeme, jednoduše řečeno cítím menší zájem.
Když jsem se mu svěřil, řekl mi že nemá čas na takové věci, že mě má stále rád, že se brzo uvidíme, ale nic takového se nestalo.
Na začátku mi řekl, že hledá vztah, ale teď se to změnilo na kamaráda. Prý vztah nehledá, nikoho nechce. Nevím jak to mám chápat.
Bylo nám spolu dobře a teď se nechce vázat?
Nevím jestli to je tím, že má čeho dosáhl (sex) nebo jestli hledá něco "víc" než jsem já.
Kdyby ze mě byl tak okouzlený jak říkal, tak se mnou nebude chtít být jen kamarád, nemám pravdu?
Možná to moc řeším a tlačím na něho, nevím už...
Jaký na to máte názor? Nějakou zkušenost máte?
Předem díky. :-)
12. 09. 2020 v 11:58Off-line ellvin  (23/183/81)
Zřejmě jsi byl v posteli pěkné dřevo, že se rozhodl najít si někoho, kdo mu bude po všech stránkách vyhovovat. To, že předstíral, jak je z tebe celej blbej, to byla jen slova. Otázkou je, zda ta slova říkalo jeho srdce, nebo jen ústa, ale řekl bych, že to druhé.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
12. 09. 2020 v 13:02Off-line KXY  (102/185/78)
Spomenul som si na svoje začiatky poznávania gay komunity - ktorú som vnímal ako skupinu úplne normálnych chlapcov, ktorých som chcel poznávať. Poznal som možno stovky gayov, desiatky bisexuálov a dnes môžem povedať, že som hrdý na to, že ani s jedným som sa nevyspal. Bol som totiž náročný na správanie a pokiaľ som videl, že ten človek nie je zrelý, utekal som od neho. Nakoľko sa to nedá rozpoznať po týždni písania si ani po jednom stretnutí, mnohým ľuďom som naletel a začal som ich mať rád. No veľmi často sa stávalo, že z dňa na deň zmenili svoje správanie alebo ma zablokovali len tak bez akéhokoľvek dôvodu alebo jednoducho ušli. Netvrdím, že v hetero komunite sa také veci nestávajú, ale hetero sú vo vzťahu nútení dospieť, pretože ženy by im takého správanie netolerovali. A asi väčšina mužov dospeje vtedy, keď sa stanú otcami, čo gayom nehrozí.
Tvoj príbeh je len časť tvojho vnímania vecí. Pod maskou sa takisto skrýva nezrelá osobnosť, ale ak mám hodnotiť iba príbeh, takýchto príbehov sú na zoznamkách pre gayov tisíce. Mne sa v gay komunite vrátili spomienky na šikanu - ohromná neúcta, povrchnosť a odkopnutie človeka podľa toho, ako sa kto aktuálne vyspal. Toto správanie podporujú aj takéto portály, ako je nakluky.cz - nevidím tu žiadne výchovné ani morálne prvky, tak sa nemusíme čudovať, že každý druhý gay sa hrá na supermana, no vôbec na to nemá ani schopnosti ani nedokáže budovať nič iné, lebo sám je ešte troska.
12. 09. 2020 v 13:15Off-line Anonym
Nejspíš jsem byl jen další z jeho seznamu.
Když se na to dívám zpětně, opravdu jsem neměl pocit, že by mě bral jako kluka na sex. Měl veliký zájem, psal každý den první, staral se, vnímal, většinu financoval on, nestyděl se mě chytnout za ruku před lidmi, byl romantický. ACHJO :/
Opravdu mi tohle hlava nebere, i když máte asi pravdu.
12. 09. 2020 v 13:23Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Nevím jestli to je tím, že má čeho dosáhl (sex) nebo jestli hledá něco "víc" než jsem já.
- u chlapů to tak hodně je, že po dosažení sexu zájem o toho druhého opadá
- třeba to tak ani původně neplánoval; třeba ano, kdo ví... leda se ho na to naférovku zeptat, otázkou je, jestli odpoví podle pravdy; zkusit to ale můžeš
12. 09. 2020 v 13:25Off-line KXY  (102/185/78)
Pre Anonym:
Ako takéto veci vedia veľmi bolieť, lebo odporujú zdravému rozumu. Nikto nikomu neberie to, že zmenil názor, ale mal by ho slušným spôsobom vyjadriť a nie zbabelo utekať. Máš z toho poučenie - budeš opatrnejší, budeš viac brať človeka s rezervou..., len už ak takýchto prípadov bude veľa, stratíš schopnosť milovať - tak ako ja.
Takisto je to fajn príležitosť nastaviť si zrkadlo. Aj s tebou ľudia majú negatívnu skúsenosť, takže je otázne, či sa vieš v každej situácii zachovať tak, že sa nemusíš za seba hanbiť...
12. 09. 2020 v 17:40Off-line Tomiiiik  (24/182/62)
Nevěřím lidem, takže v tomto ti bohužel neporadím :/ Každopádně vypadá to jakoby dosáhl svého a teď? Drandí zase dalšího, dokud se nedostane k tomu co potřebuje a chce. :))
12. 09. 2020 v 17:45Off-line tatrman  (27/-/-)
Narazil jsi na typického sběratele trofejí. Cíl má jen jeden a toho dosáhl, takže dál už nic nečekej. Jsi jen čárkou v notýsku nic víc.
Možná kdybys byl vyjímečný tam dole, tak by si k tobě dal poznámku do závorky a někdy tě navštíví nebo doporučí kámošovi na soc. síti. Jinak, smůla.
13. 09. 2020 v 14:23Off-line i8051  (53/184/97)
Ja jen nechapu, proc se ptas nas, kdyz my ho nezname. Nezname ani tebe. Nezname nic z vaseho seznamovani. Nezname jeho nazor. Zname jen tvuj subjektivni a pribarvenej pohled na vec :-) Takze se zeptej jeho a odpoved ber jako informaci co dal :-) Je zbytecny to psat sem, je to vztah TEBE a JEHO, ne NAS a VAS, my o tom za tejden vedet nebudeme a uz ted je to vsem asi u ***u :-)
13. 09. 2020 v 19:42Off-line Anonym
Mě je u ***U tvůj komentář, ale děkuji za pobavení.
13. 09. 2020 v 19:44Off-line Fgjk  (21/195/90)
Ale tem koment nebo spíš ten, kdo ho napsal, má pravdu
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload