Kdy doženeme Nizozemce?

22. 09. 2020 v 20:23
Anonym

Nejvyšší v Evropě jsou Nizozemci, se 183cm. Doženeme je někdy? Jste se svou výškou spokojení?

A proč bysme je měli chtít dohnat? :-P
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já nejsem a to je to jediný co s tím můžu dělat...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Sono, ja uz je predehnal :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já si myslím, že jsem je předehnal;-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nezufaj Sonka, p***l mas urcite aspon trikrat vacsiu ako priemerny Nizozemec. IQ zase trikrat nizsie... No co, rovnovaha musi byt :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

22. 09. 2020 v 21:56
Anonym

Dle tvých parametrů zapsaných v profilu jsi na tom stejně, jinak by ses nestyděl!
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Nepredavam sa tu ako par desiatok kilov bravcoveho, nemusim si tu pisat parametre ani pupku ani vtaka... ale to blbka, ktorej vaginalna mykoza presla az do hlavy, nemoze pochopit :))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

22. 09. 2020 v 22:09
Anonym

No když jsi ženatý, tak to lze pochopit. Ono mít 1,70 není žádná výhra!
Souhlasím • Nesouhlasím - 9
Nahlásit

Tak ono mit kozy taky neni zadna vyhra, vid Sono? ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

23. 09. 2020 v 00:45
Anonym

No, ty snad nejsi Čech, ty póvle?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

20.41 hodin,5.června, roku 2036. Tato informace je jen + - autobus.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvoje dedukce má jednu chybu Iranianboy...a to maličkou. Češi nejsou čistý Slované...ale to jenom na okraj;-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

IranianBoy: A víš že jsem rád, že vypadám jako ukrajinec nebo rusák? Zato ty jsi pokaděnej, že nemáš ani na to dát si fotku do profilu :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Off-line Anonym NOVÉ
Jojo,,máš radost, póvle?
---
Někoho tu bude hodnotit ostravská špína Tedybera, líná socka neschopná běžného života počínaje zaměstnáním a konče rodinou? I***tko, póvle nejpóvlovatější, opět se nudíš při čekání na dávky?
Jojo,,máš radost, póvle?
---
Někoho tu bude hodnotit ostravská špína Tedybera, líná socka neschopná běžného života počínaje zaměstnáním a konče rodinou? I***tko, póvle nejpóvlovatější, opět se nudíš při čekání na dávky?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

23. 09. 2020 v 11:21
Anonym

Ty rasisto, vždyť píšeš plynule česky, tys přišel jen blbě žvanit?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

23. 09. 2020 v 11:28
Anonym

Ano, hloupé kecy. O to ti jde. Nevadí ,že úplně ignoruješ téma, o kterém se tu bavíme? Laskavě piš k tématu. Rozebírat můj a tvůj původ nemá smysl, o tom tu řeč nevedem a tvůj původ je mi dost ukradený! I kdybys byl třeba sám císař pán!
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

23. 09. 2020 v 11:31
Anonym

Ne, momentálně zpochybňují jen tvé hloupé kecy.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

23. 09. 2020 v 11:36
Anonym

No mám příbuzné s modrýma očima a s blond vlasy, až budeš mít něco k tématu , napiš...Jo a ve 14 má 185.:))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Soňo, Soňo, Soňo, ty si snad nikdy nedáš pokoj se zadáváním svých otázek na týhle buznapavlači. To se tak nudíš? Tehda jsem ti navrhoval si udělat povolenku na ryby a chytat, ať máš co jíst. Víš, že chycená ryba chutná víc po úpravě, než kupovaná?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.