Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Extrémní libido

10. 11. 2020 v 17:55Off-line Anonym
Takže rovnou k věci :D

Je mi 25 let a mám pocit, že mě už od puberty provází nezvykle vysoká sexuální apetence. Je ale pravda, že posledních několik let vnímám určité zintenzivnění.

Jednoduše řečeno jsem nadrženej neustále. Na jednu stranu je to vlastně příjemný pocit, protože mi to (možná trochu sebestředně) dodává pocit síly a výkonnosti. Na stranu druhou kolikrát už přemítám, na kolik mi to ovlivňuje život, někdy až za (subjektivně) únosné hranice.

Například do mého vztahu s přítelem (26). Máme se moc rádi, jsme spolu přes dva roky a jsem přesvědčen, že přízní osudu i naší společnou pílí jedná o smysluplný a láskyplný vztah s budoucností. Sex, když na něj dojde, je fantastický. Funguje mimořádná oboustranná přitažlivost, doslova a do písmene versatilita, ale i ochota zkoušet nové věci. Problém je to, že zatímco já bych s*****il dennodenně, i víckrát, příteli to stačí třeba 2 krát do týdne. I než jsme se poznali a začali spolu sexuálně žít, tak zhruba taková byla jeho frekvence sebeuspokojování.

Samozřejmě jsme si našich vzájemných rozdílů v potřebě sexu vědomi a otevřeně o tom diskutujeme. Přítel říká, že mu nevadí mi třeba "pomáhat" při masturbaci, ale to mě tímle způsobem zase nebaví :D Je to hodně i mým vnitřním nastavením, kdy já se moc nedovedu přenést přes svoji hrdost a nerad se stavim do role sexuálního loudila.

Takže to většinou vypadá tak, že spolu máme tak dvakrát do týdne sex (nebo lépe řečeno milování, se zohledněním té obrovské přidané hodnoty vzájemných citů a hluboké intimity) a já k tomu, většinou tedy v soukromí a sám pro sebe, masturbuju. Porno mě moc nebaví, zato fantazie mám dost bujné.

Dělám si to většinou tak 3 krát až 8 krát denně. Vím, že v tomhle neexistuje žádné rozmezí normality a že někdo má té sexuální energie prostě více. Já si to musím většinou udělat hned ráno po probuzení a večer před usnutím, musim si to dělat v práci na záchodě a někdy mě silná erekce probudí i uprostřed noci, kdy nemůžu usnout, dokud si neulevim. A když máme s přítelem sex, musim se pak udělat minimálně ještě jednou po tom, i když bych se raději jen přitulil. A právě ty později jmenované příklady ve mně někdy probouzí pocit, že už je to trochu otravné a omezující.

Ale prostě nevím, nemám dojem, že by se jednalo o nějaký psychický problém, nýbrž jednoduše o zvýšenou potřebu mého těla. Když to potřebuju, tak prostě musim ejakulovat, tělo si to žádá.

Abych uvedl věci do širších souvislostí, považuji za vhodné poznamenat, že hodně dbám na zdravý životní styl ve všech aspektech, čímž si právě vysvětluji tuhle podporu těla se ve zvýšené míře rozmnožovat :D

Taky mám docela nabitý program, času na zahálku příliš nemám. Sociálních aktivit mám požehnaně, pohybu mám rovněž mnoho. Když si jdu třeba ještě večer zaběhat s tím, že se pořádně zničim a pak mě na sex chvíli přejde chuť, tak se pak nestačim divit, když zjistim, že výsledný efekt byl snad naprosto opačný.

Co mě v tomhle ohledu nejvíc mrzí je ta nutkavá potřeba sexu neustále, s čímž souvisí taky to, že se neustále koukám po chlapech a představuju si nejdivočejší věci. Nemůžu si prostě pomoct. Přitom ale vážně nemám ani nejmenší chuť a zájem někdy zahnout. V životě jsem vzhledem ke svému vnitřnímu nastavení a mentalitě ani příliš sexuálních partnerů neměl, o náhodném nebo jednorázovém sexu ani nemluvě. Nicméně ta potřeba neustále slintat po chlapech mě otravuje.

A teď, proč to sem vlastně píšu? Rád si přečtu zkušenosti ostatních. Nečekám žádné rady nebo návody na vyřešení mé situace. Spíš mi jde o nějakou inspiraci, příklady z vašich životů. Kdo se třeba také potýká s extrémním libidem a jak se mu to mění s věkem. Nebo jak nakládáte s fantaziemi o ostatních mužích, když máte doma svého, kterého máte nade vše rádi a nechcete ho nikdy podvést.

Tady na tomhle webu se moc nevyskytuju, nic a nikoho tu nehledám, ale rád se občas pobavím nad diskusemi zde. Na základě toho je mi i jasné, že se určitě vyskytne více nerelevantních a přechytračelých či rádoby zábavných komentářů. Nicméně budu rád, když se najdou i nějaké věcné a na úrovni!

Díky! :D
10. 11. 2020 v 19:10Off-line i8051  (53/184/97)
No tak jsi se hezky pochlubil, jakej jsi kanec, ale myslim, ze ti asi neporadime, co s tim delat. Proste si ho hon, kde chces a jak casto potrebujes a doufej, ze to casem prejde nebo bez hrat do porna ... :-)
10. 11. 2020 v 19:16Off-line Montyrey  (103/130/150)
Jedině pořídit nějaké hračky a strojky. Jiné možnosti jsou buď společensky nepřijatelné nebo kruté proti partnerovi.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 11. 2020 v 19:24Off-line vykurklada  (25/183/75)
Tvl to je diplomka!
10. 11. 2020 v 19:26Off-line 1H1  (74/-/-)
Tak já bych o tom mohl povídat, dokonce jsem žádal i svého lékaře o nějaké tlumící léky, jenže se mi vysmál, prý to ještě neslyšel, spíše že si chodí pro léky na povzbuzení......
Bohužel to máme v rodě, rozhodně to není hlavně v pozdějším věku nic příjemného.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 11. 2020 v 01:17Off-line miloslav9  (31/171/60)
Tak asi by si mal mať Anonym doma aspoň troch pasivov. Oni budú radi že ich uspokojiš a ty budeš mať dať kde sexuálnu energiu :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 11. 2020 v 06:11Off-line iglw  (48/172/77)
Napiš mi radši na nicka mého,děkuji.Mluvíš mi totiž ---"jak z mé duše"!!
11. 11. 2020 v 10:11Off-line Anonym
I8051 No to jo, protože většího zadostiučinění, než se pod hlavičkou anonyma online "pochlubit" svou sexuální energií skupině neznámejch lidí na gay poradně, se mi ani nesnilo.. :D

Nicméně kdybys opravdu četl můj výlev, tak bys viděl, že o radu jsem právě nijak nežádal. Šlo mi spíš o to rozpoutat diskusi a vidět třeba zkušenosti ostatních, jestli je na tom třeba někdo podobně a jak se s tim v průběhu života vyrovnávali. Protože mám kolem sebe hodně babinec a i když se bavíme s holkama kamarádkama o všem, včetně nejniternějších pocitů, dost otevřeně, pořád mi trochu chybí názory kluka-gaye, proto jsem sem napsal :D

Ovšem tvůj příspěvek, uživateli i8051, je zcela mimo, ani vlastně nereaguje na obsah mého příspěvku :D Nebo dejme tomu, že by sis chtěl z autora třeba udělat legraci a někomu to přijde i zábavné, proč ne, ale i tak by bylo fajn, kdyby to aspoň bylo k věci a ten "vtip" reagoval přímo na obsah, což se prostě nepovedlo. A nebo když nemáš čím přispět, proč vlastně reaguješ? Já si to neberu nijak osobně, ale občas mi to přijde škoda, protože přesně takovéhle příspěvky dost srážejí úroveň jakékoliv diskuse nebo výměny názorů, ještě než vůbec může začít :D

Teda já samozřejmě s nějakým trollíkem/vtipálkem počítal, koneckonců je to asi nevyhnutelná daň za to, že prostě každý má možnost se v tomhle online prostoru vyjádřit, ale že HNED PRVNÍ reakce bude takovýhle hovno, to je celkem síla :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 11. 2020 v 10:14Off-line i8051  (53/184/97)
Hele, nepsals, ze jsi furt nadrzenej? Tak sup se zase udelat, nebo se delas i psanim tehle sahodlouhejch slohovek o nicem? ;-) Noa kdyz nestojis o radu a nazor, proc pises do poradny? To je jako kdybys sel pro mliko do zelezarstvi ;-)
11. 11. 2020 v 10:15Off-line Anonym
Ostatním děkuju za zajímavé příspěvky. Hodně mě zaujal uživatel 1H1. Cítíš to tedy jako obtěžující okolnost ve svém životě až tak moc, že tě to až přimělo k vyhledávání řešení pomocí medikamentů? Pozoruješ nějaký trend v průběhu života? Jak ses s tím třeba vyrovnával během partnerství?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 11. 2020 v 10:16Off-line Anonym
I8051 Haha, jo, ale psaní slohovek mi dává zase duševní orgasmus :D
11. 11. 2020 v 10:19Off-line i8051  (53/184/97)
Jo, to jsem si vsimnul. Mozna vsechny tvy orgasmy jsou jen dusevni ... ;-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload