VŠ

12. 11. 2020 v 05:57
Anonym

Studujete VŠ pokud ano jakou a kolik je tam gayů ve vašem ročníku?
Je nějaká škola kde je hodně gayů?
Je nějaká škola kde je hodně gayů?

Chodil jsem dva roky na UPOL, na FF. Asi jsem se pohyboval v urcite socialni bubline, nicmene Olomouc je docela mala. Pro priklad:
Sel jsem takhle s partou teplych do hospody. V te hospode sedela dalsi parta teplych. Kazdy z nasi party mel neco s aspon jednim clovekem te druhe party. Takze asi tak.
Co se jinak tyce FF na UPOLu, tak gayu je asi dostatek, sance se zvysuje, pokud si vyberes nejaky umenovedny obor na Konviktu :D
Co se tyce meho studia, tak jsem se na ty blbosti vybodl po mesici jarniho lockdownu a hlasim se ted znovu na MUNI a hodlam studovat to, co jsem vzdycky chtel a na co jsem nesel jen proto, ze vetsina lidi vedela o mych snech lepe, nez ja. :D
Sel jsem takhle s partou teplych do hospody. V te hospode sedela dalsi parta teplych. Kazdy z nasi party mel neco s aspon jednim clovekem te druhe party. Takze asi tak.
Co se jinak tyce FF na UPOLu, tak gayu je asi dostatek, sance se zvysuje, pokud si vyberes nejaky umenovedny obor na Konviktu :D
Co se tyce meho studia, tak jsem se na ty blbosti vybodl po mesici jarniho lockdownu a hlasim se ted znovu na MUNI a hodlam studovat to, co jsem vzdycky chtel a na co jsem nesel jen proto, ze vetsina lidi vedela o mych snech lepe, nez ja. :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já nevím, do dneška jsem se díky kung-flu nedostal do prezenční výuky.
dsiv: Chci si tipnout, žurnalistika?
dsiv: Chci si tipnout, žurnalistika?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

:D ano, v kombinaci s jeste jednou pejcovinou, ale ta mela aspon neco do sebe a nebyla vylozene semenistem neomarxistickych dobroseru presvedcenych o vlastni dulezitosti a existenci dobra a zla.. :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Copak? Svrbí tě díra?? :sD Jestli chceš jít studovat vysokou školu jen proto, aby sis mohl pořádně z*****t, tak ti říkám, vyser se na to rovnou.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ellvina neposlouchej, vyska je v prve rade o sexu :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jsou všudeeeeee.. všudeeee pozor na ně, někdy nejdou vidět :D více jich však je na humanitních oborech, ale nenech se zmást - na technických oborech je jich taky dost :) takže jdi kam chceš :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo a jeste je na vejsce uplne cool, ze te bude balit tvuj teplej vyucujici, ale radsi bud rozumnej a nic takoveho nezacinej, i kdyby se ti libil :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

U nás mají dva docenti svý ex studentky za manželky. :D Nicméně jestli je Vš jen o sexu, asi chodím na špatnou. :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak jaky si to udelas, takovy to mas :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Se mnou se na CVUT docent Cernig rozesel po 3 letech s tim, ze uz me nechce pristi rok videt a proto mi dava tu trojku. Asi si nasel jinyho ... ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jé, škoda že mě nenapadlo, v našem ročníku, rozdat osatatním studentum dotazníček, abych zjistil, kdo je tam teplej.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nebo na prednasce zapnout grindr. :D az prestanou picovsky vymysly ohledne omezeni pohybu a shromazdovani, jestli to teda nekdy skonci.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Všude jsou, všude jsou,
jestli nás unesou,
pověst nám poskvrní,
smyslníci smyslní...
Studovat zurnalistiku je uplne zbytocne, to mam od nejedneho novinara. Na to byt pisalkom alebo reporterom musi mat clovek iba bunky a musi chciet, skola mu nic neda.
jestli nás unesou,
pověst nám poskvrní,
smyslníci smyslní...
Studovat zurnalistiku je uplne zbytocne, to mam od nejedneho novinara. Na to byt pisalkom alebo reporterom musi mat clovek iba bunky a musi chciet, skola mu nic neda.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Treska: Já jsem měl vždycky respekt z investigativních novinářů, dokonce bych to chtěl i jednou zkusit, třeba na starý kolena. Ale máš pravdu, všechno se musí v novinařině naučit.
Nahlásit

Treska: na to, aby byl clovek novinarem nebo jinym pracovnikem v mediich, staci mit diru do p***le. A spravne smysleni, teda zalezi jakemu tematu se venujete a jakou vlastnickou strukturu ma platek/televize/radio, pro ktery pisete.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Na VŠ jsem ve svém ročníku sám jediný kluk na mém oboru. A gaye jsem zde zatím nepotkal (nebo spíš nepoznám zda-li je někdo gay od vidění).
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Chudik: tak to bude asi tím, že jsi tam jediný kluk xD
Nahlásit

A jeste navic buzerant.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Alda29: Druhou větou jsem měl na mysli celou VŠ :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.