Měl jsem sex

28. 11. 2020 v 15:02
Anonym

Měl jsem ve čtvrtek sex s jedním tady. Nebudu prozrazovat jeho jméno, řeknu jenom to, že hodně času tráví v zahraničí, hlavně na moři, na lodi. Bylo to velké zklamání, protože podle toho jak se prezentuje by to měl být v posteli pořádný chlap. Bohužel, plno řečí, malý výkon a vůbec mu to nešlo. Chci tím říct, že ne každý je ve skutečnosti takový jak se tady předvádí. Ještě k tomu v rozkroku nic extra.

A jakou to má souvislost s poradnou? Pokud ti to tak vadilo tak to napiš jemu a zbytečně nepiš sračky do poradny.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

28. 11. 2020 v 15:10
Anonym

Kéž by to byl vtip. Bohužel je to pravda, tak jsem se ještě v životě s chlapem nenadřel abych vůbec něco z něho dostal.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 15
Nahlásit

Ale v tom ti fakt nikdo neporadí :))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

28. 11. 2020 v 15:13
Anonym

PavliQ (18/181/73)
A jakou to má souvislost s poradnou? Pokud ti to tak vadilo tak to napiš jemu a zbytečně nepiš sračky do poradny.
Jako varování před takovíma co ze sebe tady dělají borce. Chudáček byl u toho jako nějaký nezkušený student.
Jako varování před takovíma co ze sebe tady dělají borce. Chudáček byl u toho jako nějaký nezkušený student.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 13
Nahlásit

No tak si to napis na profil a varuj si tam. Poradna je od slova poradit. Chápeš to ty i***te?
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

To tě napadlo brzo, doufám ze tohle zbytečné téma ty k***ti admini smazou
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

PavliQ: zajímavé, protože když jsem tohle napsal já, měl jsem dost nesouhlasů
Nevyjádřil jsem se úplně. Měl jsem na mysli to pořádná je od slova poradit.
Nevyjádřil jsem se úplně. Měl jsem na mysli to pořádná je od slova poradit.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

28. 11. 2020 v 15:19
Anonym

Co se tak čertíš, brouku? Nebo máš podobné problémy v posteli jako on?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 10
Nahlásit

A divíš se ty anonymní mrdko? Když tady davas zbytečné věci jako tvůj život?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Nemám no ale nevadí.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Kam až ubohost některých bytostí může dojít.............
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

A odteď si každá coura odtuď bude psát na poradnu deníčky kdo jaký byl, kde a kdy xD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ve ctvrtek? Pockej, podivam se do kalendare ... no hele, mam tam napsano v poznamce "Byl jako drevo, vypadal jak mongol a smrdel, priste nebrat a zablokovat ... " ale ted nevim, jestli jsi to ty Petre ve 14:30, Vasku v 15:50 nebo Ivane v 18:45 ... :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A teď o červené karkulce:)))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ještě štěstí, že nemám na moři loď :-)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ičko, ty jsi normální coura? A to jsem si myslel, že jsi takový solidní, že až zestárneme, že by sme si třeba spolu mohli v domově důchodců pomáhat ,ale teda s tebou ne !
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Neříkáš nám nic nového :sD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

I8051: to bude karel v 17:00 kterého jsi pak radši komplet vyškrtl aby jsi ten zážitek dokonale vymazal z paměti :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Íčko je mírně promiskuitní :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Je fakt Arte, ze jsem si to musel prebit tema dalsima, abych na tohohle mongola zapomnel ... ale povedlo se to az v patek v 11:15 s Michalem ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Kde asi? Zalozil tema ze svyho nicku, ze kteryho pise tyhle anonymni legracky a ted honi v koute ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Recenze na sex by mely byt podavany anonymne. Change my mind.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Sem se urazil,teda. Prodám tu jachtu , bureš mě dal docela dobrou cenu. Poudal źe uź na to sere.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Kromě tady kecálků,i to se stává!Hold život už je takový!Hledej dál dobré borce!
Nahlásit

Dsiv: No tohle je spíš to že si zakomplexovaný hlupák řeší svoje spory pomluvou někoho s kým se nejspíš osobně nikdy nesetkal než recenze...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Íčko, takové špatné hodnocení. To ti zníčí renomé...
Jinak gratuluji anonymovi k sexu, je to obrovský úspěch.
Jinak gratuluji anonymovi k sexu, je to obrovský úspěch.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nicmene zavest na tomto webu recenze na sex by bylo cool.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já osobně bych to nepsal jaky byl v postely veřejně ale napsal bych mu to do zprávy a ne veřejne taky si tim mohl urazit a to že chceš někoho varovat jak se kdo prezentuje je jeho vec a to že si sním vlezl do postele bylo dobrovolný z tve strany

Mile III, moje renome je zde preci davno zniceno ... :-)
Nahlásit

Lorde, sak on tatrman troli, neber vse zde vazne. Kdyby k tomu doslo, uz mi tu skrabe na dvere a prosi o opakovani 3x denne:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.