Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nesexuchtivost

28. 12. 2020 v 17:09Off-line Anonym
Nebaví mě sex. Nebo takhle, nevadí mi, když mě někdo v*****í... ale trvá to cca 5 minut a je to takové... no, nemusí to bejt, ale nepříjemný to zase není... anál jsem zkoušel tak i tak a došel k závěru, že mě pasivní akt nebaví, bolí a aktivní je, nevím... nepociťuji tam něco, proč bych to měl dělat... Bavilo mě i kouřit jednoho kluka, ale to mě bavilo u jednoho z 6 asi... Vlastně u dvou, ale to jsem byl na žmach a spíš jsem byl hodně nadrženej. Jinak se koukám klidně na porno jednou, někdy i dvakrát za týden... ale to je na minutu max... udělám se hned, vím jak na to... No, moje otázka je, jestli je tady víc takových...? :D Protože tady je to o sexu naplno, ale zajímá mě, jestli to má někdo podobně. Jinak holky mě neberou, to je takový neslaný, nemastný... Teda, líbání s nimi jsem zkoušel někdy před několika lety v 17-18, ale to bylo taky v opilosti, hehe.

Jo, jinak teď mám přítele, ale je to takový naprd. Mně vyhovuje po jiných stránkách velmi, ale jediný, co mu dělám, tak že ho udělám rukou... na víc se mi nechce, nepáčí se mi to... Nejde mi ale o konkrétní osoby, jde mi o všeobecnost.
28. 12. 2020 v 17:44Off-line 1H1  (74/-/-)
Řekl bych, že by to mohlo být i tím, že v sexíku hledáš spíše výhody materiální, než prožitek z něho. Ano, každý jsme nějak vzrušiví, ale když napíšeš, že víš jak na to, udělat se co nejrychleji, tak to mluví za vše. Lámat přes koleno nic nejde, ale klidně se to může časem změnit, hodně by tomu napomohlo, pokud by jak se říká přeskočila jiskra, potom by jsi viděl ihned vše jinak.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload