Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vie/Chce niekto z vás písať kvalitný obsah?

05. 01. 2021 v 13:14Off-line pentagon  (19/-/-)
Ahojte, už dlhšiu dobu mám v hlave jeden nápad, a to blog alebo web pre gayov a bisexuálov (ale aj ich blízkych, známych) s hodnotným obsahom a poradňou.
Mal by reflektovať úplne normálnu časť homosexuálov v spoločnosti a skutočne vytvárať most medzi nimi a majo***ou.
Bol by som rád, keby bol slovensko - český a tak ma napadlo, či by sa niekto nechcel pridať. Ideálne ešte dvaja Slováci a traja Česi.
Ide mi o to, aby bol autor veľmi kvalitne sformovaný, vychovaný a tolerantný a aby existoval priestor, ktorý bude formujúci. Bude sa prísne moderovať balast či nedomyslený obsah plus každý článok musia schváliť všetci "majitelia" webu/blogu. Ak by bol čo i len jeden proti - s opodstatnenou k***ikou, musel by sa prerobiť. Rovnako by sa prísne moderovala poradňa. Takto by mohol vzniknúť kvalitný a bezpečný priestor, ktorý navyše formuje a pomáha byť aj gayom či bisexuálom lepšími osobnosťami budujúcimi perspektívnejšie vzťahy s ľuďmi.
Možno ešte nemám všetko premyslené, ale ide mi o to, aby články neprodukovali fňukači či egocentristi, toxickí, sexom posadnutí, ukrivdení ľudia, ktorí sa nepozerajú na iných ani na dôsledky. Jednoducho hľadám osobnosti v gay komunite a mimo nej, lebo tých je ako šafranu a treba im dať priestor.
Články by mohli byť rozdelené do niekoľkých kategórií (napr. zdravie, šport, vzťahy, bisexualita...)
Musí sa v nich rešpektovať a zohľadňovať úplne všetko a áno, aj náboženské vyznanie.
Tiež nestojím o preklady zahraničných článkov a správ, treba byť kreatívny a nemá to byť LGBT+ news!
Nemá to by kopírovanie žiadneho doteraz známeho LGBT magazínu či webu. Chcem len, aby na trhu bolo aj niečo iné. Možno aj viac obsahu pre single gayov a priestor na ich sebarozvoj. Ak to chcete nazvať inak, pokojne to nazvite konzervatívne - ale nie bigotné, proste triezve, čo sa netvári, že gayovia sú mučeníci alebo nadľudia..., čo nepopudzuje k odboju či nenávisti.
Pýtajte sa, čo vás ešte zaujíma a vážni záujemcovia píšte súkromné správy.
05. 01. 2021 v 13:44Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
To zní dobre, držím palce.
05. 01. 2021 v 13:45Off-line pentagon  (19/-/-)
Ďakujem pekne.
05. 01. 2021 v 14:02Off-line Fgjk  (21/195/90)
To zní hodně dobře...a jenom doufám, že se vám to povede a stvoříte něco, co bude mít dopad a nebude to jenom žumpa plná sráček...jak bylo již řečeno držím palce a věřim, že to vyjde
05. 01. 2021 v 14:15Off-line pentagon  (19/-/-)
Asi to nebude jednoduché, ale mám s niečím podobným skúsenosť... a ide to. Človek to musí robiť z presvedčenia, lebo zarábať sa na tom nedá a reklamy to len kazia. Dôležité je nájsť ľudí, ktorí budú osobnosťami, na všetkom ostatnom sa dá dohodnúť. Stojí tu ešte otázka honorovania článkov, ktorú treba vyriešiť. Ja osobne mám z písania takú radosť, že nepotrebujem honorár - robím to pre iných.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 14:15Off-line tatrman  (27/-/-)
Ide mi o to, aby články neprodukovali fňukači či egocentristi, toxickí, sexom posadnutí, ukrivdení ľudia, ktorí sa nepozerajú na iných ani na dôsledky. Jednoducho hľadám osobnosti v gay komunite a mimo nej, lebo tých je ako šafranu a treba im dať priestor.
Články by mohli byť rozdelené do niekoľkých kategórií (napr. zdravie, šport, vzťahy, bisexualita...)

aha, takže ty nechceš vytvořit poradnu2, ale magazín, který bude sám produkovat články, nikoliv překládat ze zahraničí. No tak to klobouk dolů, to tady ještě nemáme. A myslíš, že najdeš tolik inovativních lidí, schopných třeba každý týden napsat v tolika rubrikách nový kvalitní gay článek?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
05. 01. 2021 v 14:16Off-line Fgjk  (21/195/90)
Pentagon, tak to je správný;-)
A já ti držím palce
05. 01. 2021 v 14:24Off-line pentagon  (19/-/-)
@tatrman
to práve že nemám byť magazín - tých je dosť, na Slovensku určite a vždy sú nové pokusy. Ale mne všetko pripadá na jedno kopyto... A si aj ty pozvaný.
Tento web má ukázať, že ide o normálnych chlapov, ktorými nikto nemusí opovrhovať... a chcel by som tam viac priestoru pre bisexuálov, lebo s tým býva často problém.
V magazínoch je často prehnaný dôraz na politické ciele nejakej LGBT+ komunity, ktorú spoločnosť vlastne ani nepozná v pravom svetle a pravdivo. A tiež balast typu - ako, kedy a s kým si najlepšie z****ať, ako sa nehanbiť šukať každý deň, ako ho urobiť jednou nohou a jazykom naraz a pod.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 01. 2021 v 14:30Off-line tatrman  (27/-/-)
Tak to jsem asi nepochopil, co to má vlastně vzniknout, když ne magazín.
05. 01. 2021 v 14:33Off-line pentagon  (19/-/-)
Blog, ale asi najlepšie web s poradňou s formačným obsahom. Nepovažujem obsah súčasných magazínov za hodnotný. Človek si musí niečo prežiť a uchopiť to prežité za správny koniec, aby mohol niečo produkovať, čo by stálo za to.
05. 01. 2021 v 14:40Off-line i8051  (53/184/97)
Par veci:

1."Bude sa prísne moderovať balast či nedomyslený obsah plus každý článok musia schváliť všetci "majitelia" webu/blogu. Ak by bol čo i len jeden proti - s opodstatnenou k***ikou, musel by sa prerobiť."
-------------
- tak to jeste ani nevzniklo a uz to zacalo zavanet cenzurou a korekci par vyvolenejch, kteri budou definovat, co je hodnota ... takze to spise bude portal "co si nas 5 mysli, ze je dobre"

2. "ide mi o to, aby články neprodukovali fňukači či egocentristi, toxickí, sexom posadnutí, ukrivdení ľudia"
-------------
- a kdo tam teda bude psat? zbyde nekdo? a pokud zbyde, bude to ten zbytek cist?

3. "Jednoducho hľadám osobnosti v gay komunite a mimo nej"
-------------
- no a takovi prave moc zajimavi nejsou, pokud z toho nechces udelat neco na zpusob Super nebo Aha

4. "Človek to musí robiť z presvedčenia, lebo zarábať sa na tom nedá a reklamy to len kazia"
-------------
- pocit ti hosting, programatory a webare nezaplati

A nasel bych i vic veci. Nicmene podobnych napadu tu byla spousta, nektere se chytly, nektere ne, nektere po case tise zmizely a nektere prezivaji. Ale jo, drzim palce, jen neodflakni pripravu, to vyse uvedene ti rozcupuje kazdy investor za 10 minut :-)
05. 01. 2021 v 14:41Off-line pentagon  (19/-/-)
Ďakujem za názory a tiež držím palce! Ako som napísal, nie som nováčik a nie som ani naivný. Potrvá mesiace nájsť pár kvalitných osobností.
05. 01. 2021 v 14:48Off-line i8051  (53/184/97)
No jak jsem psal, "kvalitni osobnosti" tomu zadnej sexepil nedaj, a bude to takova nuda. Normalni lidi totiz nezajimaj celeb***y a jejich problemy, normalni lidi zajimaj problemy normalni lidi. A kdo prahne po senzaci, ma tu uz Super, Blesk a Aha. Tak to je :-)
05. 01. 2021 v 15:42Off-line tatrman  (27/-/-)
I8051:2. "ide mi o to, aby články neprodukovali fňukači či egocentristi, toxickí, sexom posadnutí, ukrivdení ľudia"
-------------
- a kdo tam teda bude psat? zbyde nekdo? a pokud zbyde, bude to ten zbytek cist?

ičko, zajímavý je, že zrovna ty patříš k každodenním vylévačům k***iky na anonymy, kteří tady takové příspěvky píšou.
Ale stejně je to jen tvoje hra na oko, v reálu jak sám píšeš, právě takové příspěvky naopak vyhledáváš. Stejně jako většina lidí tady. To jsou paradoxy co?:)
Jsou tady mraky lidí, kteří vlastní příspěvek nikdy nevymysleli, ani na žádný tvůj si vůbec nepamatuju, že bys někdy publikoval. Zato ke každému příspěvku ostatních napíšou něco ve stylu: píšeš hovadiny, neřeš kraviny, běž se vyhonit, nefňukej, komunisto!, i***te!, apod. "rady"... :)
Tyhle by měli blokovat nebo aspoň mazat.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 01. 2021 v 16:07Off-line i8051  (53/184/97)
Tatrmane, nevim kdo tu fnuka a furt zaklada k***icky prispevky prakticky na vse. Na bisexualy, na socialni politiku, na podnikatele, na praci, na EU. Tech uz bylo desitky a prakticky nikdy s tebou nikdo nesouhlasil. A neni to chyba tech, co to komentuji, ale tebe. Takze pro tebe by tam meli udelat rubriku "ufnukana tatra" :-)

Mozna bys mohl psat i do rubriky "my pedofilove", protoze pokud nekdo ve 24 napise v kontextu honeni s 13 letym klukem to, co ty, cili "tatrman (24/-/-) A já bych takovýho bráchu bral(teda pokud je hezkej):)", je to uz prinejmensim na preshubu a nebo "by měli blokovat nebo aspoň mazat" ... :-)

Samozrejme rubrika "Palladium" je take pro tebe jak delana ... :-)

Takze nefnukej a bez se vyhonit, komunisto ... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 16:43Off-line pentagon  (19/-/-)
Vidím, že tu sme už opäť došli...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
05. 01. 2021 v 16:46Off-line i8051  (53/184/97)
No to vis pentagone, bisexualni rozestvavac, socialni negramot a kabinkovy honic tatrman, ktereho jsi chtel do tymu, se opet predvedl, jak je pro funkci vhodny :-)
05. 01. 2021 v 17:41Off-line kloudik  (38/182/80)
Název tohoto tématu je naprosto neslučitelný hned s první větou. Kvalitní obsah a blog pro geje v jednom? Dobrý jako. A reklama všechno kazí? Jaká reklama prosimtě ať to fakt nemusím číst
05. 01. 2021 v 17:46Off-line tatrman  (27/-/-)
Ičko:
na to že rád manipuluješ a překrucuješ si už všichni zvykli. I na to že každému nadáváš a nálepkuješ. Pedofil jsi možná ty.

anonym psal přesně toto:

Anonym
Myslím si že moje orientace se skládá z mého dětství.
Kdysi dávno když jsem byl mladý... Mladší než jsem nyní... chtěl po mně můj bratr abych mu honil.

Když byl "dávno mladý", jak píše, znamená logicky, že dnes už bude dospělý a jeho brácha tuplem. A já psal, že bych toho bráchu teďko bral. Takže si nevymýšlej pohádky. Možná sis tam promítl svoje tajný pedofilní tužby.

Ale přesně ses zase předvedl, jak jsou už všichni zvyklí. Nic jiného od tebe nelze čekat. A propos cos teda ty napsal do poradny za příspěvky, aby to nezapadlo...Nic, že?:):)typical
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 17:50Off-line kloudik  (38/182/80)
Jenže tady nepíše anonym, ale Pentagon :)
05. 01. 2021 v 17:52Off-line kloudik  (38/182/80)
Spletl sis dobou samým vytvořený téma? :)
05. 01. 2021 v 18:06Off-line i8051  (53/184/97)
Tatro, to uz nevokecas, akorat se do toho jeste vic zamotavas a jsi za jeste vetsiho hlupaka :-) On tam totiz pise, ze mu bylo 10 a o tom, ze "tedka" jsi nepsal nic, takze nemlz. Ze se ti libej deti, to uz vime, vsak jsi po me lakal fotky mejch v tu dobu 13+16 letejch synku a kdyzs je nedosal, bloknuls me ... :-)

Btw zadny ufnukany temata jsem opravdu nezalozil, to mas pravdu, nemam totiz duvod :-)
05. 01. 2021 v 18:21Off-line tatrman  (27/-/-)
Ičko mně se líbí vysportovaní vousáči nejlíp plešatí, to tady každej ví. už jsem to psal xkrát.

a témata jsi nezaložil nikdy žádný ani neufňukaný.
05. 01. 2021 v 19:11Off-line i8051  (53/184/97)
Jojo, sels po mejch nevysportovanejch, neplesatejch a nevousatejch deckach, jak slepice po flusu :-) Btw zalozil jsem 3 temata, hledej smudlo. Dokonce jsi v nich myslim i reagoval, ale to nevim jiste, protoze se netykaly politiky, bisexualu ani honeni v Paladiu ... :-)
05. 01. 2021 v 19:26Off-line BussterX  (103/130/150)
Tatrance se opravdu líbí starší plešatí chlapi s vousama... jenže tatranka je nedočkavá takže nečeká až vyrostou a bere je v 15ti :D
05. 01. 2021 v 19:28Off-line i8051  (53/184/97)
Jo jakoze postupna prevychova z krasneho mladeho chlapce na plesatyho a vousatyho tricatnika? .. :-)
05. 01. 2021 v 19:36Off-line BussterX  (103/130/150)
No, po boku tatranky musí jít proces stárnutí velmi progresivně :D
05. 01. 2021 v 19:41Off-line tatrman  (27/-/-)
Vousatý plešatý třicátník je sexy, štíhlý a s pekáčem buchet teda...:)jo to beru.
05. 01. 2021 v 19:49Off-line i8051  (53/184/97)
No, ale oni neberou tebe, skoda ... co taky s ufnukanou ctyriadvacitkou, co obrazi musle v Paladku :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 01. 2021 v 20:24Off-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Ač ti fandím, budu nemilosrdně pragmatický, aneb jak jsem ti psal ve zprávě, na kterou jsi neodpověděl: Z čeho a jak chceš ty lidi platit? Pokud z reklamy, kdo ji bude obstarávat? A než se vše rozběhne a začne pokrývat náklady a vydělávat, máš na krytí nákladů dostatečný kapitál?

Nemůžeš totiž počítat s tím, že i ostatní to budou dělat zdarma.
06. 01. 2021 v 00:34Off-line kloudik  (38/182/80)
Lukrecie nejsi nemilosrdný, ale realista. Vydělat se dá fakt jen na té reklamě, a tady vznikají problémy. Zaplaceno dostaneš až za reklamu kterou někdo otevře a honorář se odvíjí od to ho, čeho se tvůj blog týká, jaký máš zaměření, kolik lidí to zajímá, v jaké pusobis lokalitě, co nabízíš kvůli cíleným reklamám atd takže když to shrnes, tak chodit tam bude pár nadrženců a tímhle tam do reklam dostaneš tak sexshop tzn výdělek asi 30 Kč měsíčně.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload