Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sex, a pak jen čumět do zdi?

19. 01. 2021 v 14:53Off-line Anonym
Četl jsem, jak někdo naříkal, že prý měl schůzky a byl jen sex a nic víc. Tak nevím, proč si to tak zařídil. Já jsem měl na schůzce i mnoho dalších činností. Nejen pokec, ale třeba jsme zašli na bazén, nebo do kina nebo na výlet apod. Jet se někam vyprázdnit, pak přijet domů a civět do zdi mi nedává smysl. Však si ti dva mohou domluvit i další aktivity. Nikdo jim nebrání. (Platí samozřejmě pro dobu před coronou. A bude platit po ní.) Jen na nás záleží, co a s kým si domluvíme, nebo se pletu?
19. 01. 2021 v 15:15On-line ellvin  (23/183/81)
Pokud si nedokážeš odpovědět na tak jednoduchou otázku, tak by ses měl nad sebou hodně zamyslet. Samozřejmě že je to na každém, jak si domluví průběh schůzky.
19. 01. 2021 v 15:27Off-line iglw  (48/172/77)
Když chceš jen náhodný sex,tak nečum do zdi,ale do mobilu na dalšího!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 01. 2021 v 16:18Off-line Senfel  (29/-/-)
Život je otázkou prio***. Jedinci hledající pouze sex mají ty prio***y úplně jinde, no :) Oni ti totiž řeknou, že na chození na bazén a kamarádství mají reálné kamarády a nemají zájem o kamaráda gaye ;) Což chápu, mám též reálné kamarády a s nimi udržuji stálý kontakt, ale kdybych už s někým spal, tak s ním buď budu chci mít vztah, nebo alespoň něco zažít.
Problém nebo rozdíl je totiž v tom, že takoví hledači sexu berou sex jako biologickou potřebu, prostě něco, co se musí uspokojit. Oni za tím nevidí nic víc, je to pro ně jako zajít do obchodu a koupit jídlo (jídlo se nedá zradit, prostě ho sníš, nebo ne). Oni zajdou na seznamku a najdou si někoho, kdo se jim líbí, na sex... Udělají se a konec, můžete jít do koše, už nejste potřeba.... Zatímco pro mě je sex něco, čím utvrzuji svůj vztah a je to pro mě něco vyššího, co sdílím pouze se svým partnerem a kde hrají roli i city, tak u mnoha lidí tomu tak není. Nebo tomu tak možná dřív bylo, ale cítili se divně, když se podívali na ostatní na seznamky, kde velká část jen hledá šuk. Takže tito jedinci mohli citově otupět, poddat se a taky hledat už jen sex, přestože to pro ně byla dříve vyšší hodnota a nejen biologická potřeba (mám takového kamaráda a upřímně mi je ho v tomto i líto).
Čímž se dostávám k pointě, že tedy kluk, se kterým jsi měl takto schůzku, tak nebral sex třeba pouze takto plytce a lacinně, ale viděl za tím i něco víc.
19. 01. 2021 v 16:50Off-line Anonym
Senfel, tak mně vyhovovalo vždycky radši jít s tím gaye klukem než s hetero klukem. S gayem se cítím svobodněji, volněji, přirozeněji. Používáš termín "reálné kamarády" - to jsem měl právě gaye. Heteráky ani ne. Ne že bych se jich stranil, ale oni se stejně většinou oženili a měli už své rodinky a nula času. Takže jsem volný čas trávil s gayi. S většinou jsem neměl nic intimního. To byli kamarádi. No a pak partner. Nebo spíše ten hlavní kamarád, s kterým jsem v daný čas chodil. Později se proměnil třeba v partnera :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 01. 2021 v 18:06On-line Lukrecius.01  (52/172/78)
A já že bude příspěvek o dvojici, co se po sexu svalí na postel a protože si nemají co říct, hledí do stropu. Mlčky.
Pak se osprchují, oblečou a jeden z nich odejde z bytu pryč.
Za týden se sejdou zase.
Jediná komunikace je pozdrav.
Zdar-sex-čau.

A ten co v bytě zůstane, si jde nachystat jídlo / pustit televizi / sbalit věci do fitka atp.
Nebo zůstane sedět a hledět do zdi...
19. 01. 2021 v 18:46Off-line Anonym
Lukrecius.01 - jsi zvláštní teoretik. Měl jsi někdy něco s mužem reálně? Nebo jsi spíše věrný divák telenovel?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
19. 01. 2021 v 19:02On-line Lukrecius.01  (52/172/78)
Obávám se, že v telenovelách by to bylo docela jinak...:o)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload