Problémy s velkým penisem

21. 01. 2021 v 11:43
Anonym

Ahoj, mám takový problém, je mi 17 let a mám ho asi trochu většího (23/8). Před týdnem jsem se líbal s jedním klukem, který se mi hodně líbí a vždycky jsem ho chtěl. Všechno bylo víc než v pořádku do té doby než mi šáhl do rozkroku... potom se zděsil a vymluvil se, že má něco domluvenýho a že na to zapomněl. Což mu samozřejmě nevěřím. Poraďte mi někdo kdo zažil něco podobnýho nebo ho má taky většího. Díky moc

Problém je v tom, že příroda každému naděluje jinak i velikost jeho druhého já. Bohužel kluk, který drží v ruce víc, než si s představuje, že by do sebe měl nasoukat, bude spíš couvat, než riskovat bolesti při sexu, popř zdravotní problém s natrženou hrází. Budeš muset hledat dál, dokud nenajdeš někoho, koho tvé druhé já neodradí od experimentů.
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Neboj, jsou tu týpci , co si do p***le narvou absolutně cokoliv, i ty pro ně budeš maličkost narozehřátí
Souhlasím - 25 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pauxi: přesně, nechápu jak to dělaj a ani nechci rači :D humus
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Příště na to upozorni, to je jediná možná rada asi :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Upozornit niekoho na prvom stretnuti niekde na kafe ze: sorry kamo, len aby si vedel dopredu, mam velke pero :-D To musi byt fakt komicka situacia.
Souhlasím - 17 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Říkal jsem si proč ty fleshlighty mají 23 cm, tak už vím proč :-D
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit

Upřímně bych to já osobně bral jako plus, a to i ze strany “zájemce”. Pokud se jde citlivě, co by se mělo stát? Jasný že čistě na rychlovku to není, ale s přípravou a citlivě v tom nevidím problém, spíš naopak. Normálně mám chuť být jeden z lidí, co ti k tomu řekne “napiš” :D takže klidně napiš.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jestli chceš napiš
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A jses si jistej, zes to pred zasnenim zmeril dobre? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

21. 01. 2021 v 16:09
Anonym

Nevím no, říkat někomu na rande hned, že ho mám trochu většího. Na hovno situace tohle..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

21. 01. 2021 v 16:10
Anonym

I8051: Jsem si jistej co mám mezi nohama
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A ja takého zase neviem nájsť..........
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jééééééžiš, co by za to jiní dali :D :D :D :D :D :D :D
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Normalni určitě nic
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Říkám to stále, že mít obří p**o není vždy zrovna výhra ... taky už jsem zažil podobný problémy.
Nahlásit

Při nejhorším hp použiješ v létě, jako plácačku na mouchy, až se začnou slejtávat k sejru.
Nahlásit

21. 01. 2021 v 19:16
Anonym

Dawe: Takže to chápeš..aspoň někdo. Stává se ti to pořád?

Anonym: Tak já jsem zadanej, takže už ne - přítel už ví co tam má čekat :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

21. 01. 2021 v 19:37
Anonym

Dawe: Tak to máš štěstí! A jak se s tím přítel "pral" ze začátku?

No možná je to jen tazatelova fantazie, nevím, to číslo vypadá nadprůměrně vysoké. Ale pokud to tak skutečně je, tak ať se mi ozve, já jsem na velké rozměry.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

23/8.. a meril jsi to cim? :D Delka od zadku a misto prumeru obvod..
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tyvole napiš :DDdDdDdd
Nahlásit

Tak podle ohlasů tady mít monsterp**o není žádný problém, uchazeče můžeš přehazovat vidlema.:) Jestlipak by to dopadlo stejně, kdyby tu někdo napsal podobný příspěvek s malým?:):):)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když máš malý p**o,tak se s tebou skoro nikdo nebaví :D
Nahlásit

Tvl 23/8 ? Ten první rozměr ještě beru, ale to druhý, tos měřil obvod ne ?????
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl dela si z vas p***l a vy mu to zerete, achjo, proc buzny musi byt tak blbý
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mně se taky můžeš ozvat anonyme :-)
Nahlásit

Anonym:
asi si urobil chybu, že si mu neposlal fotku penisu najprv cez chat správu. Pretože chlapec bol tak psychicky nepripravený a šokovaný
asi si urobil chybu, že si mu neposlal fotku penisu najprv cez chat správu. Pretože chlapec bol tak psychicky nepripravený a šokovaný
Nahlásit

Veľká škoda Anonym, že to tu píšeš anonymne. Určite veľa chalanov by malo o teba záujem :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ahoj..pošli foto..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Moj byvaly mal tiez velkeho, tak sme spolu nespavali ;) Mne to dost bolelo a on na tom netrval. Riesili sme ine veci vo vztahu, toto je uplne sek***arne
Nahlásit

23. 01. 2021 v 12:13
Anonym

Phillip_Howard_Smith: To je hezký no. Ale tak sex je docela důležitej :)
Nahlásit

Před 8 hodinamiOn-line Neznamejmeno (16/180/75)
Ja mám taky problém.. hlavně když nosím volnější trenky XD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Copak? Koukaj ti z nich nohy?
Ja mám taky problém.. hlavně když nosím volnější trenky XD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1 Nahlásit
Copak? Koukaj ti z nich nohy?

23. 01. 2021 v 13:24
Anonym

Neznamejmeno: Naštěstí ho nemám až tak velkýho aby mi zavazel ve volnejch trenkách ;)

Hehe na problém s velkým penisem je tu 48 fundovaných odpovědí, na problém se změnou banky je tu 6 odpovědí, sranda :D Samej čůrolog a žádnej ekonom tu. Při tom spousta buzen študuje ekonomku, ale evidentně se tam zabejvaj jen čůrama...
Nahlásit

Není to nic špatného mít velký p**o, jsou kluci kteří nejsou zkušení a naháním jím to strach nebo mají malou dirku, ale najdou se kteří to milují, třeba já, tak hezky hledej a jednou najdeš
Nahlásit

Napis a problém vyřešíme na místě :))
Nahlásit

Jak už tu několikrát padlo, napiš :P
Nahlásit

Mám 20x5.. už se ho také báli, ale je to vždy v pohodě. Stačí na to jít pomalu. Ve finále jsou jediným limitem rozměry úst, neboť ti ho patrně budou “brousit” zuby. Vagina i zadek si zvyknou..
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym sa kľudne môže ozvať ????????
Nahlásit

Jsou tady sex ohlasy,jsi TOP zde!Máš celý nádherný život před sebou!Velký,tlustý ocas je výhoda a ne opak!!Makej na sobě,jak po intelektu,tak po fyzičnu a najdeš toho jednoho,pravého,určitě!!Samozřejmě,že si projdeš i náhodnými setkáními,takový je život!Není jen anální sex,ale i jiné příjemné techniky.Dialog je nutný,ať jsi i spokojen v oblasti sexu!Hlavně stále hlavu vzhůru a přednost klidně nenápadně i na veřejnosti ukazuj!!Za nějakou dobu napiš,jak se Ti i daří!!Držím palce,máš na to určitě!!!
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.